2018 İdari Yargı Sınavı
-
@ecem bağlanabilir doğru.
-
@ladybug çok sağolun hocam takip edemedim hiç onu. Ben çalışmama devam edeyim o zaman
-
@lulu nişanlanmada kişisel hak o yüzden mantığını anlayamadım ben. Teşekkür ederim
-
@musthosgor hocam girersiniz o konuyu sıkıntı yapmayın.
-
@kendinehakime, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Arkadaslar monopolun medeni hukuk ve hmk konu anlatımını kullanan var mı ?cezasını cok begendım bu ıkısını sıparıs verecegım tavsıye eder mısınız ?Çok yerde okudum monopol calısıp kazanan var dıyenı,siz nedersınız? .
İyidir monopol kullanabilirsiniz.
-
Kamupark yayınlarında Vergi Hukuku ve Türk Vergi Sistemi ayrı ayrı kitabı çıkmış. 25 Haziran baskısı. 80-90'ar sayfa arkasında da özgün ve çıkmış sorular.
-
arkadaşlar ahmet nohutçunun yeni anayasa kitabını inceleyen var mı?
-
@new_user hocam sipariş verdim elime geçince yazarım buraya.
-
Nohutçu'nın yeni Anayasa kitabı, seçimden sonra çıkardığı değişiklikleri içeren kitap mı?
-
@corleone evet
-
@fc-real-gdp valla hocam ben de birazdan almayı planlıyorum, hani olumsuz bir yorum varsa vazgeçerim diye sordum ama inceleyebilen yok sanırım.
-
Bir de genel olarak baktım da hmk için kitap kullanıyorsunuz mesela. Sorular direkt kanun cümlesinden geliyor onda kanun oku dediler bana hep. Ceza, hmk, vergi, vergi usule, idari yargılama için bana hep kanun oku dediler. Siz neler düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar?
-
@musthosgor aynen öyle yapmalısınız ama tvs de kanunların içinden çıkmazsınız o yüzdrn tvs kitabı bence şart ama diğerleri için kanun gayet yeterli hatta o derslerin kitaplarının yok yere kafa karıştırdığını düşünüyorum
-
@toranj aynen hocam kanun gayet öz bir şekilde yazıyor not çıkarmak bile daha kolay
-
Arkadaslar idari hakimlik kursu için savaşpark dershanesi hakkında bilginiz var mı? Sadece haftasonu ders olan tek dershane sanırım
-
@gizemce Ankara için soruyorsanız eğer haftasonu grubu monopolde de var öneririm
-
@kilici ama haftaiçi de 3 gün ders var ilaveten orda
-
@gizemce Hocam artıvizyona bakmanızı tavsiye ederim.Geçen sene haftasonu grubu vardı.
-
@ladybug teşekür ederim ora hakkında pek bilgim yoktu sadece haftasonudur umarım
-
@gizemce Ek olarak cuma akşamları oluyor.