2018 İdari Yargı Sınavı
-
@elinor-ostrom hakimim idari ekim 2018baski
-
@legolas araştırdığım kadarıyla justice ile ilgili olumlu şeyler duydum bu kitap hakkında bir bilgiye sahip misiniz?
-
Arkadaşlar Merhaba!
2 yıldır beklediğim İdari Yargı Hakimlik ilanının gelmesiyle bende aranıza katıldım.2016 da yapılan sonav neticesinde 300. olarak mülakata kalan kişinin puanı ve netleri asagı yukarı belli mi acaba? -
Arkadaşlar sizce konsensus adli idari hakimlik kitabı nasildir? Daha once kulllanmadim.
Daha onceki baskilarini kullanip memnun kalan oneren varmi? -
@paretowilfredo bam ve yargıtay kanunu sizce mutlaka çalışışmalı mı hocam
-
ilanda 'vergi hukuku' denilen kısım bildiğimiz TVS mi yoksa ondan farklı mı oluyor?
-
@hahamas, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
ilanda 'vergi hukuku' denilen kısım bildiğimiz TVS mi yoksa ondan farklı mı oluyor?
Tvs oluyor maalesef hocam:)
-
@ikircikk iyi ki söylediniz. Bende yarın slmayı düşünüyordum
-
-
@fablo görevli sorumu tam olarak sormama bile fırsat vermedi zaten direk bu konuda herhangi bir sıkıntı olmayacağını söyledi. Tabi siz yine teyit etmek maksatlı arayabilirsiniz.
-
@toranj Olmazsa olmaz diyemem dostum bu dar zamanda. Yazdığım gibi benim için de ikinci planda ama okusak iyi olur.
-
arkadaşlar e transript kabul ediliyor mu bilen var mı?
-
Nohutçunun güncel idare hukukunu pek beğenmedim, idari yargı için de themis düşünüyorum bu yüzden. Öneriniz nedir arkadaşlar?
-
Arkadaşlar elektronik imzalı transkript kabul ediliyor mu acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim
-
https:// www. savaskitap. com/Vergi-Hukuku-Turk-Vergi-Sistemi-Vergi-Hukuku-Uygulamalari-Nurettin-Bilici-3-lu-calisma-Seti_8857.html#0
vergi hukuku ve vergi usul için bu 3lü yeter mi? -
Arkadaşlar Tensip 'i mi tavsiye edersiniz yoksa konsensusu mu
-
Nohutçu'nun kitabını kullanan var mı bu sınav için?
-
@mminervaa Themis daha iyidir ona yönelin
-
Konsensus ne kadar pahalı arkadaslar.Ben en son 2013 ya da 2014 sanırım hazırlandıgımda 30-35 tl olan kitaplar 90-100 den aşağı değil,soru kıtapları 90 99 tl idi şimdi 200 den aşağı yok bu nedir yahu .Hiç alasım gelmiyor .Elimde 2016 justice var buna ek çıkarılanı alsam nasıl oluyor ?Ben elimdekini değişenleri yanlış okuyuo çözüp üzerine eki mi çözüyorum nasıl oluyor ,bu kafa karıştırıcı olmaz mı???Sizce ek mi almalı justice ye yoksa hakimim mi yeni basım???
-
@kendinehakime aynen öyle nohutçu nun kitaplari gereginden fazla pahali. Şahsen uzak duruyorum kendisinden. Baska hoca mi yok sanki kitap yazan yahu bu kadar fahiş fiyat olmaz.
Bence güncel kitap kullanmakta fayda var. Hakimim i aldim ben inceleyip izlenimlerimi yazarim hocam