2018 İdari Yargı Sınavı
-
24 haziranda seçime gidiyoruz.Anayasa değişikilkleri tümden yürürlüğe girecek ve daha pek çok mevzuaata ilişkin uyum yasaları yla işimiz zor arkadaşlar.
İdaricileri ilgilendirmiyor ama daha yeni 7101 s.k.çıktı iflas hukuku sil baştan oldu.Hmk da önemli değişiklikler var.Yazın çıkan 7035 İ daha doğru düzgün yeni baskı kitaplara işleyemediler hep hatalarla dolu kitaplar . Elimizdeki Set kitaplar da bir anda işe yaramaz hale geliyor. Kolay gelsin hepimize.Kafamızdaki kamu hukuku bilgilerini resetlemek zor olacak. -
@çinkoçaydanlık amaan hocam resetleriz sorun degil:) yeterki idari gelsin de.
-
Seçimden idari nasıl etkilenir acaba? Erkene çekilmez dimi sınav
-
@1umut Benim ki zor oluyor , her mevzuat değişikliğinde çalışırken eski bilgilerin üstünü bir türlü tam örtemiyorum.:)
Yeni seçim tarihi sürecinde sınav duyumları alır mıyız yoksa askıda mı kalır acaba ? -
@çinkoçaydanlık ben de calisirken “bu yeni degisiklik , dikkatli ol” diye ekstra özen gosterdigimden daha kolay aklimda kaliyor sanki:)
Hocam benim bugüne kadar hicbir öngörüm tutmadi, o yuzden ne desem bilemedim ama bence yilsonu olur gibi geliyor ya. Yani adli yilsonu gelir de benim korkum acaba idari de gelir mi diye:((( -
@1umut Avukatlıktan geçiş idarinin gelmesinden bile ümitliyim:)
-
@çinkoçaydanlık insallah hocam
-
Erken secim sinav beklentisini nasil etkiler sizce ?
-
@handefirat Paretowilfredo bununla ilgili yeni başlık açtı.Oraya bir gözatın isterseniz.Benim kafam allak bullak oldu:)
-
@çinkoçaydanlık baktim bakmasinada idari icin yine hiiic bisey diyen olmamis vallaha artik cikmazlardayim sinav olur mu olmaz diye dusunmekten calisma istegim kalmadi..
-
@çinkoçaydanlık nereye acmis goremedim ben?okumak istiyorumumutluyum.
-
@mervisss kpss A Grubuna açmış
-
@çinkoçaydanlık tesekkurler.
-
@handefirat Ne diyim benimde farkım yok.Guy için yazılanları filan hakimliğe uyarladım:)17 nisan referandumdan önce guy ilanı gelmiş 45 gün sonraya sınav açmışlar .Bize de öyle olursa diye panik :))Keşke seni bari yollamayaydım oraya affet :))
-
@çinkoçaydanlık bizde sene sonuna doğru bekliyor herkes. valla içimden geçende o ama hazırsızlık yakalanma riski sinir bozucu işte. ilan geldi biz hazır olamadık desek bi daha ki alıma kadar kaç zaman geçer..
-
Secimden önce ilan geleceğini düşünmüyorum açıkçası hazırlıklar onlar bunlar derken bizim ilanlar sene sonuna kalır bence.Yeter ki gelsin düşüncesindeyim gelmeyecekse de bu kadar insan hazırlanırken bi açıklama yapmak ne kadar zor olabilir
-
Seçimden önce gelmeyecektir muhtemelen he artık seçimden sonra (yıl sonunda dahi) gelmese bile çok şaşırır mıyız , hiç sanmıyorum.
-
Yil sonu gelmeme ihtimalini dusundukce cok uzuluyorum. Güzel enerji yayalim,yil sonu gelcek insalllah
-
Sanirim bikacimiz boyle dusunuyo baksaniza kimse bisey yazmiyosa sayfaya artik..
-
Arkadaşlar bizim başlığımız ne kadar hareketsiz. Diğer sayfalara bakıyorum özellikle kaymakamlık grubu sürekli aktifler. Kimse ders çalışmıyor mu en azın bunlardan konuşarak kendimizi motive edebiliriz