2018 İdari Yargı Sınavı
-
@ecem Açıkçası ufaktan soru çözmeye başladım. Ama işle yürütecek kadar da motivasyon olmuyor ilan olmadan.
-
@mr-aday bende borçlar hukukuyla başladım çok olmasada en azından hedeften şaşmamak için azda olsa soru çömek lazım. Seçimden önce adalet bakanı bir açıklama yapar diye tahmin ediyorum.
-
Arkadaşlar bakan kasım aralık gibi hakim savcı alımı yapacağız şeklinde bir açıklama yaptı.Tarih verdiğine göre planlama yapılıyor diye düşünüyorum idariyi de içerir mi duyum alabilecek arkadaşlardan bilgi alabilirsek güzel olur.
-
@yourdreams yaa ne zaman nerde yapti
-
@1umut mynette denk geldim az önce diğer haber sitelerinde de vardır muhtemelen
-
@yourdreams insallah idari de olur da keyifle ders calismaya baslariz insallah:))
-
@1umut insallah keşke o sekilde de net bi açıklama gelse de daha iyi motive olabilsek ama buna da şükür;)
-
Seçim takvimi ve seçim sonrası yürürlüğe girecek hükümler
https://yadi.sk/i/ZU-ovKu13UkUZm
15 mart 2018 itibariyle icra iflas değişiklikleri
-
@yourdreams yaaa hadi inşallahhhh tam konuşulan aylar bide. ben haberi göremedim link var mıı diğer sitelerde de bulamadım
-
@paretowilfredo bakanın son açıklaması mevcutmuş kasım aralık için. sizinde bir duyumunuz oldu mu acaba ?
-
Mezun olacak öğrenciler için demiş Bakan Bey. Sanırım son sınavda olduğu gibi yine avukatlardan alım olmayacak. En az 1000 kişilik (adli) alım bekliyorum, idari için ise bir öngörüm yok. 25 Kasım tarihi gayet güzel gözüküyor.
-
@handefirat link yok ama kamu memur alımlarında da okudum bugün ordan bakabilirsiniz.
-
@vamos Çok büyük boşluktayım dün haberi okuduğumdan beri. Yılda iki sınav açtıkları nda özellikle aralıkta sadece mezunlara açtıkları oldu.Ama bu yılın tek sınavı ve bizlere açmıyorlar. Sizler kaç yıldır idari hakimliğe giremediniz ama genel olarak idari açılmadı zaten.Bizim durum öyle de değil .Av.geçişi kaldırmadıkları halde, bizi bu sınava dahil etmemeleri bizi mağdur etti.45 yaş sınırına dayanan var,kitap alıp emek verip uykusundan olup ailesini ihmal edip çalışan var. Bunları yaşayanınız çok ,anlarsınız beni.Çok üzgünüm ne diyeyim .İnşaAllah yakın zamanda ilan gelir sizler de bu sınava dahil olursunuz.
-
@çinkoçaydanlık :((( hocam belli olmaz belki avukatlarda gelir, umudunuzu kaybetmeyin:(
-
@çinkoçaydanlık, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@vamos Çok büyük boşluktayım dün haberi okuduğumdan beri. Yılda iki sınav açtıkları nda özellikle aralıkta sadece mezunlara açtıkları oldu.Ama bu yılın tek sınavı ve bizlere açmıyorlar. Sizler kaç yıldır idari hakimliğe giremediniz ama genel olarak idari açılmadı zaten.Bizim durum öyle de değil .Av.geçişi kaldırmadıkları halde, bizi bu sınava dahil etmemeleri bizi mağdur etti.45 yaş sınırına dayanan var,kitap alıp emek verip uykusundan olup ailesini ihmal edip çalışan var. Bunları yaşayanınız çok ,anlarsınız beni.Çok üzgünüm ne diyeyim .İnşaAllah yakın zamanda ilan gelir sizler de bu sınava dahil olursunuz.
Sayın porselendemlik hanımefendi, Bakan Beyin dünkü açıklamasında ''Kasım,Aralık ayında'' yazıyor. 2014 yılının Kasım ayında avukatlara, Aralık ayında ise mezunlara yönelik sınav açılmıştı. Yine benzer bir uygulama olabilir.Beni dinleyip ümitsizliğe düşmeyin çünkü ben de sizin başka bir platformdaki mesajınızı gördükten sonra bu yorumu yapmıştım.Oradaki mezun kelimesini bilerek mi kullandı bilmiyorum. Ayrıca Cumhurbaşkanı son kura töreninde ''Avukatlıktan geçişi yaygınlaştırarak sürdürmemiz gerekiyor'' demişti sanırım.
-
@1umut İnşaAllah kardeşim.Aylardır buralarda önüme çıkana avukatlıktan geçiş açılacak mı diye sorup durdum. Son zamanlar haricinde ders çalışmayı da bırakmadım.Geçen yaz da aralık 2017 deki mezun adli ön ilanından sonra, belki sonra bizİ de sonradan eklerler hazır olayım diye çalışıp durdum .Asıl ilan gelene kadar çalıştım .Hayatı yaşamak hep rölantide kaldı.Maddi manevi son sınırlardayım artık.
-
@vamos 2014 sınavına girmiştim.Ama mezun avukatı kasım aralık diye ayırmamışlardı. Kasım idari hakimlik ,aralık adli hakimlik idi.Gerçi sonra ertelediler ikisini de aralık sonunda yaptılar .Sonra aynı gün olup biten toplu sınavlar başladı.Neyse uzatmayayım,bir rutinimiz yok, herşey Allah ne verdiyse şeklinde olup bitiyor bizim sınavlarda.Sizin yazdıklarınızda bir sorun yok gerçekten.Daha önce de bakanın ağzından mezun sözünü duyduk ve sadece mezunlara açıldı .Ama dediğiniz gibi C.başkanının Külliyede ki törende av.geçişi methetmesi beni sok umutlandırmıştı.Bekleyip göreceğiz.Bu planlama süreci sizleri de benim gibileri de
Sevindirsin inşaAllah.Bir de vamos kardeş.
Çok dikkatlisin maşallah. Güldürdün beni.
Sağolasın :))) -
Kaymakamlik basliginda kandil kutlamalari olmus, kiskandim. Bizim basligin nesi var dedim️
Hayirli kandiller gelecegin hakimleri guzel dostlar en guzel zamanda en guzel sayili ilan gelmesi icin dua edelim bu gece -
Hayırlı kandiller insallah hakkımızda hayırlısı olsun arkadaşlar
-
2 yıldır bekliyoruz seni idari hakimlik sınavı gel hadi artık