2018 İdari Yargı Sınavı
-
@handefirat, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
arkadaşlar vergi hukuku ve türk vergi sisteminde çıkmış soruları nereden bulabilirim? hakimlikte özellikle. güncel bir yayınevi öneriside olabilir, internet siteside
Sertkan erdurmaz hocanın matrah soru bankası yeni baskı yapacak özgün ve tüm çıkmışlar mevcut olur.Biraz bekleyin derim.
-
@aslan-reyiz yapsın artık ya:) gözümüz yollarda kaldı:(
-
@1umut, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@aslan-reyiz yapsın artık ya:) gözümüz yollarda kaldı:(
Anket yaptı face de yakında çıkarır ayrıca konu kitabını da güncelleyecek sanırım.
-
Arkadaşlar borçları 2014 ismail ercandan bugün bitirdim.2014 ten sonra herhangi bir değişiklik var mı borçlarda?sorularını da 2016 justice den çözeceğim .Eklemem gereken konu anlatım var mı ?
-
@kendinehakime ben borçlara başlamadım hiç fakat sayfada değişen hükümleri listeleyen bir yerin linki vardı yanılmıyosam. başka bir başlıkta toplanmıştı.
-
@handefirat bulurum linki umarım.
-
@kendinehakime hocam kanunun pdfsini indirin. kanunun en altında değişen maddeler ve değiştirilme tarihleri yazar.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime hocam kanunun pdfsini indirin. kanunun en altında değişen maddeler ve değiştirilme tarihleri yazar.
2012 de 15.maddesi ,2013 te 584. maddesi değiştirilmiş gorunuyor sadece ..yani benım 2014 kıtabım guncel eklemem gereken bırsey yok.
-
@kendinehakime hocam pdf güncelse kitabınıza ekleyecek bir şey yok.
-
@fc-real-gdp, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime hocam pdf güncelse kitabınıza ekleyecek bir şey yok.
mevzuat .gov dan ındırdım kanunu..ıkı degısıklık gorunuyor calıstıgım kıtap yeterlı o zaman.borclar ıcın justıce dısında onerecegınız soru kıtabı var mı arkdaslar..sızler borcları hangı kaynaklardan calıısyorsunuz?
-
Sene sonu icin ilan gelecegini dusunuyor musunuz arkadaslar
-
@ömerhayyam, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sene sonu icin ilan gelecegini dusunuyor musunuz arkadaslar
düşünmek zorundayım şahsen ..Tek umudum bu..En buyuk ıstegım bu sınavı kazanmak olduugndan kaymakamlıktan vazgectım calısmayı bıraktım.İlan gelmezse yıkılırım sanırım...
-
Uzun zamandır bu başlığı takip edemedim arkadaşlar, duyumlar ne durumda.Var mı sene sonuna kadar sınav olma ihtimali?
-
@fenerbahceli hocam bakan bey sene sonu sınav olacak dedi ama idari hakimlik adri hakimlik diye detaya inmedi.
-
İlanlar gelmeye başladı insallah bizimkisi de bir an önce gelir de sınav var mı yok mu öğreniriz şu saatten sonra duyumla olacak iş değil kaç senedir bekliyoruz
-
ceza ve vergiler hariç sizce seçimden önce hangi derse başlayabilirim. değişimin en az olduğu ders nedir ? ben borçlar yada medeni diye düşünmüştüm fakat karar veremedim. bir de bunlarda kitap tavsiyeniz var mı? @Aslan-Reyiz
-
@handefirat kesinlikle borclar ve medeni️ Tan tahsin zabata da tavsiyem:) gerci 657 yayinlarini da cok begeniyorum ama hakimlik icin eksik kacabilir belki
-
@1umut yeni basimi var mi ki internette 2016 basim buldum da bi
-
murat yayınlarının medeni ve borçları da iyidir.
-
Ceza için önerebileceğiniz kaynak var mı arkadaşlar murat yayınları nasıl bir fikri olan var mı?