2018 İdari Yargı Sınavı
-
@mujdeniz murat ve kanun iyi olur hocam ama kanunun her maddesini iyi ayrıntılı çalışın.
-
@mujdeniz ismail ercan tek gecerim
-
@handefirat, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
ceza ve vergiler hariç sizce seçimden önce hangi derse başlayabilirim. değişimin en az olduğu ders nedir ? ben borçlar yada medeni diye düşünmüştüm fakat karar veremedim. bir de bunlarda kitap tavsiyeniz var mı? @Aslan-Reyiz
Sırayla medeni ve borçlar çalışmak mantıklı.Tan tahsin ya da mehmet remzi.Temel varsa 657 de olur.Ama kanun okuyun mutlaka.
-
@aslan-reyiz tan tahsinden medeni ile baslayim o zaman. Cok tesekkur ederim
-
Aralıkta sınav var dersek yaklaşık olarak 6 ay var . Sınava eksiksiz girmek için çalışmaya başlamanın tam zamanı gibi. Ben vergi hukuku, anayasa ve idare hukukunu en sona bırakmayı düşünüyorum. KPSS'ye de girecek misiniz arkadaşlar bu süreçte ?
-
@alchemist mecbur girecegim, cunku bi isim yok:) agustostan sonra baslayacagim o yuzden ben hakimlik icin
-
@paretowilfredo bakanlığın sitesinde personel alımına dair açıklama var. http://www.basin.adalet.gov.tr/Etkinlik/adalet-bakanligi-15-bin-personel-alacak Hakimlikten bahsedilmemiş sanırım ayrı bir başlık yapıcaklar. Sizden olumlu güzel haberler bekliyoruz.
-
Arkadaşlar gk-gy kısmında geometriden soru geliyor mu?
-
Arkadaslar staj surelerinin 12 ay olmasi 23 temmuz 2023 e kadar mi gecerli ? Az once gazetede boyle bir yazi gordum. Tabi guncel degildi fakat bu konuya atlamisim sinav ilani beklemekten
-
@1umut ortak dersler dışındakileri çalışmak içinde zaman kalıyor zaten yine yetiştirirsiniz tabii inşallah sınav olursa.
-
@aslan-reyiz tan tahsinden medeni ile baslayim o zaman. Cok tesekkur ederim
Rica ederim kolay gelsin.
-
@alchemist aynen hocam, inşallahh gelsiiin yeterki:) biz razıyız her türlü çalışmaya:)
-
Arkadaslar staj surelerinin 12 ay olmasi 23 temmuz 2023 e kadar mi gecerli ? Az once gazetede boyle bir yazi gordum. Tabi guncel degildi fakat bu konuya atlamisim sinav ilani beklemekten
23 Temmuz 2021’e kadar.
-
Stajin 1 yil olmasi durumunda nerede kac ay yapilacagiyla ilgili bir yazi bulamadim. Guncel olarak bilen var mi ?
-
Kpss icin kursa gidip aldigimiz hukuk dersleri ile hakimlik hukuk dersleri arasinda cok fark var mi? Kpss kursundan sonra idari hakimlik hukuklari kendimiz calisarak halledebilir miyiz? Yoksa gitmekte fayda var mi?
-
@emrah16 hiçbir kursa gitmedim KPSS'de çalışmadım ama hakimlik sınavına girdiğimde hiç çalışmadığım HMK hariç bütün hukuk derslerinde vergi de dahil 12 yanlışım vardı tabi diğer dersler de çok önemli tarih gibi
-
@emrah16 yani çok fark yok bence kursa gitmenize gerek yok. Kendiniz halledebilirsiniz.
-
@alchemist hangi yayinlari kullandiniz peki video falan izlediniz mi?
-
staj süresiyle alakalı ayrıntılı bilgi sahibi olan bi arkadaşımız yok mu hiç?
-