2018 İdari Yargı Sınavı
-
@ecem hocam @Aslan-Reyiz in iletilerine bakabilirsiniz. bütün değişiklikleri pdf şeklinde paylaşıyor sağ olsun.
-
@ecem matrahın yeni baskisi çıkacak sertkan hoca kamuoyu yoklaması bile yapmıştı:) ama kpss oncesine yetisir mi irasi muallak vergide bir iki şey değişti @Aslan-Reyiz paylaşmıştı bi sayfasına bakın isterseniz
-
@olursaolur teşekkür ederim
-
@fc-real-gdp teşekkür ederim
-
@yourdreams aralık da adlı idari ...
-
@ecem, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Günaydın arkadaşlar, matrahın yeni baskısı çıkıcak mı biliyor musunuz? Ayrıca vergide çok değişiklik oldu mu? Ders çalışırken acaba çalıştığım notta hata var Mıdır tedirginliği yaşıyorum
Matrah i tavsiye etmiyorum. 2 kisimdan olusuyo biri cikmis biri ozgun kisim. Ozgun kisimin Çözümleri hic aciklayici degil. Sikkin aynisini cozume yazip çözüm a dir b dir demis. Dalga gecer gibi
Ama cikmis kismo fena değil -
Matrah soru bankası hakkında sertkan hocadan ;
Değerli dostum an itibarıyla soru bankasının güncellemesini bitirdim. Mail atıyorum matbaaya. Haziran ayı başlarında her ikisi de çıkmış olacak inşallah. Yayınevi farklı olabilir hatta yayınevi olmayabilir. O yüzden Facebook'tan vergi hukuku vergi Usul hukuku ve tvs adli grup ile matrah_sertkanerdurmaz adli instagramdan ilanlarimizi takip edin derim. Sevgilerimle.
-
@amirim hocam kaynak nedir ayrıca sayı duyumu var mı idariyle alakalı
-
@shady1 ben idari hakimlik sınavına 2 kere girdim ikisinde de vergi için matrahı kullandım çokda yeterli gelmişti ilkinde 1 yanlış diğer sınavda 2 yanlış yaptım. 14 soruluk kısım için bence çok yeterli bir kitap. Yazan hocayı hiç tanımıyorum ama ben kesinlikle tavsiye ederim.
-
@amirim idari için ayrıca duyum aldınız mı?
-
@handefirat zapatadan kaçışın yok ,konu medei ise zapata :)))
-
@rootofallevil tam çalışmayı düşündüğüm şekil bu ama emın olamıyordum..kaç aldınız sınavdan?
-
@kendinehakime 76 puanda kalmıştım
-
@rootofallevil, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
@kendinehakime 76 puanda kalmıştım
ben borçları bitirdim şuan sadece..Ceza kanununun ılk 75.maddesinin çıktısını aldım.bugün cezaya baslayacağım.Kanun bittikten sonra soruya mı geçeyim sizce ?justice,hakimim vs soru bankaları ile?.Daha sonra sürekli kanun okumaya devam edeceğim tabi ki.
-
@fatsalı adlı- idari toplam 2 bin diye biliyorum ayrıca hukuk mezunlarından adlı alimi 1 bin civarı olacak gibi ...
-
@amirim sınavın açılmama gibi bir durum olabilir mi?Duyumunuz sağlam yerlerden mi acaba benim için çok önemli bu sınav.Bu sınav için iki sınavdan vazgeçiyorum.
-
@amirim 2 binde avukatlar da mi var?
-
@kendinehakime konu çalışmasını yaptıktan sonra justice hemen başlamayın soruları ağır gelir moral bozukluğu yaratabilir. O yüzden daha alt seviyede hakimim külliyat vs yayınlardan başlayın sonraki aşamada justice çözün. Verebileceğim tavsiye budur.
-
@rootofallevil çok teşekkür ederim.
-
@amirim
Avukatlıktan geçişe dair duyumunuz var mıdır?