2018 İdari Yargı Sınavı
-
Sayın Bakanı tekrar yakalama fırsatım olursa hepsini sorarım arkadaş lar
-
@amirim, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Sayın Bakanı tekrar yakalama fırsatım olursa hepsini sorarım arkadaş lar
Bakan yakalamak falan.. Maşallah
-
Arkadaşlar zapatanın medeni ve borçlar kitabını hiç inceleme fırsatım olmadı ancak son sayfalarında soruların olduğunu duydum bu sorular özgün mü yoksa çıkmış sorular mı bilen birisi yardımcı olabilir mi?
-
@circassian özgün ve cıkmıs karısık .ancak cok az soru sayısı .
-
@kendinehakime teşekkür ederim.
-
@amirim sınav kac dönemdir yok olur diye düşünüyorum ama ihtiyaç yok gibi şeylerde duyuyoruz.Idari mezun sayı bilgiside var mi duyumlarınız arasında?Kota olduğu icin sayıda oldukça önemli.Insallah ilanı yakın bi tarihte görebiliriz
-
Eğer alım olursa ilan Temmuz sonu Ağustos başı gibi gelir galiba.
-
@corleone
Daha erken gelir gibi.. Alım sayısına dair forumdaki ilk duyum dün geldi. Yani bakanlık somut planlama sürecine girdi görünüyor. -
Ne kpss ne sayıştay ne de kaymakamlık... Şu sınava girmenin verdiği heyecan yok diğer sınavlarda. Yazılı kısmını geçemesem bile yaş haddi dolana kadar hep girmek isterim. Umarım sene sonu açılır
-
@çinkoçaydanlık iibf için idari olacak mı acaba konusuluyor mu?
-
@kendinehakime
Dün @amirim foruma yazdı.Adli idari aralıkta dedi. -
Aa aralıkta sınav mı var kesin bilgi mi amirim'e güvenirim
-
@amirim HOCAM SAYGILAR AVUKATLIKTAN GEÇİŞ
MEZUN ADLİ
İDARİ RAKAM OLARAK NE ALIM OLACAK ? SİZE ÖZELDEN DE MESAJ ATTIM ÇOK SIKINTILI BİR HAYAT DÖNEMİNDEYİM ASKERLİK KAPIDA AİLE GEÇİMİ VAR BİLGİLERİNİZ ÖNEMLİ SAYGILAR -
@amirim HOCAM ADLİ İDARİ 2000 DEMİŞSİNİZ BUNUN İÇİNDE AVUKATLIKTAN GEÇİŞTE VARMI? CUMHURBASKANI AV GEÇİŞ ATAMA TÖRENİNDE AVUKATLIK GEÇİŞİNE VURGU YAPTI?
-
Arkadaşlar merhaba, duyumlar ne durumda acaba? Umudum tükeniyor gerçekten sağlam bir duyumu olan var mı? Kolaylıklar diliyorum herkese.
-
Umarım İdari Hakimlik ilanı gelir. 1,5 senedir bekliyorum. Şu KPSS illetine umut bağlamak istemiyorum zaten o sınav için çalışmak bile içimden gelmiyor.
-
@corleone hocam asıl i. hakimlik illetine umut bağlamayın. eğer memursanız yani kendinizi sağlama almışsasız bağlayabilirsiniz.
-
@fc-real-gdp sınavın açılmayacağını düşündüğünüzden mi böyle söylüyorsunuz?
-
@mminervaa hayır hocam, eğer kpss'den iyi puan alınırsa o puanla 5-10 kurumun mülakatına girilebilir. ama hakimlik puani ile sadece bir mülakata girilebiliyor. mülakatı geçemeyince dön başa tekrar. kaymakamlık ve i. hakimlikte yaşadım biliyorum.
-
@fc-real-gdp Haklı olabilirsiniz ama kurum alımları da çok iyi bir durumda değil ne yazıkki. Bir de herkesin gönlünde bir aslan yatıyor olayı bu. İdealler için emek vermekten başka çaremiz yok.