2018 İdari Yargı Sınavı
-
@fc-real-gdp memurum ve herşeyimi idariye bağlamış bulunmaktayım.Umarım sınav gelir.
-
Diger gruplar cok aktifken neden idari hakimlik boyle anlamiyorum vallaha. En azindan dersler icin yorum yapabiliriz kaynak konu vs. Sadece ilan icin kontrol etmeye basladik bende dahilim buna..
-
@handefirat Çok haklısınız, hiçbir hareketlilik yok bizlerde.
-
Merhaba dostlar.
Henüz netleştiremediğim haberlerim var size. Kuşlar Aralık'ta sınav var diyorlar. Kuşların kaynaklarına ulaşıp teyit etmeye çalışıyoruz. Siz yavaştan hazırlıkları hızlandırın, netleştirince ben de yetişeceğim size
-
@paretowilfredo o kuşlardan güzel haberler bekliyoruz
-
Bu tarz sınavlara gönül rahatlığıyla hazırlanmak için bir işinizin olması gerekiyor. Geçen yıl epey çalışmıştım ironik bir şekilde ilan dahi gelmemişti. Ha bir de kota olayı malum...
-
@öğrenci doğru söylüyorsun kardeşim bir iş lazım hem maddi hem manevi olarak gerekli
-
@hukuksever ise girince de calisma firsati zor oluyor. Ama tabi psikolojik olarak daha rahat oluyor insan
-
@alchemist inan ki kardeşim evde de öyle hep çalışılmıyor ki hayattan soyutlanmış gibisin
-
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2018 İdari Yargı Sınavı
Merhaba dostlar.
Henüz netleştiremediğim haberlerim var size. Kuşlar Aralık'ta sınav var diyorlar. Kuşların kaynaklarına ulaşıp teyit etmeye çalışıyoruz. Siz yavaştan hazırlıkları hızlandırın, netleştirince ben de yetişeceğim size
Burda yarim kalan bi hikayemiz var, Allah nasip ederse tamamlama vakti insallah️ Haziran temmuz gibi ilan gelse de bi oh ceksek️
-
Insallah güzel bir sayıyla birlikte beklediğimize değecek bi ilan gelicek
-
@paretowilfredo hocam e-sınav yapmazlar değil mi
-
@fc-real-gdp Aman dostum ağzını hayra aç Bu kadar kalabalık bir sınavda öyle bir çılgınlığa kalkışacak tesisi yok neyse ki ÖSYM'nin. Yoksa denerdi. Neyse ki yok. İyi ki yok.
-
@paretowilfredo verilmis sadakamiz varmis
-
@paretowilfredo Güzel haberleri bekliyoruz sizden
-
@hukuksever tabii öyle her halükarda evde olmaktan iyidir. Allah yardımcınız olsun
-
arkadaşlar medeni ye tahsin zapatadan çalışan arkadaşlar bilirler sanırım kitabın sonunda kat mülkiyeti kanunu dernekler kanunu vakıflar kanunu diye ayrı bir bölüm var. kanun maddeleri sıralanmış. bunlara çok hakim olmaya gerek var mı ? konu anlatımı vs değil.
-
Başlığı hareketli görmek bile çok güzel sıcak ve ramazan motivasyonumuzu düşürmüştü haberiniz çok iyi geldi @paretowilfredo hangi dersle başladınız artık derslerden konuşalım
-
@handefirat soru çıkabiliyor son yapılan sınavda kat mülkiyeti sorusu vardı