21-28 Mayıs 2017 Kamu Personeli Seçme Sınavı(KPSS) İstişare Bölümü
-
@guyan-gelmiş bildiğin tarihi esermiş hocam o
-
@guyan-gelmiş Piyasada bi kaç kitap öyle zaten Erdal Hoca'nın da 2005-2007 kaynakları bi düşmüş piyasaya halen dolanıyor
-
@guyan-gelmiş Bende Zeynel Dinler'in 2004 baskı Mikro İktisat kitabını kullanıyorum,üniversite yıllarından kalma
-
@paretowilfredo cumleler ayni toplam 15 20 sayfa eklenmiş bi de saman kagidina basılı yayinlari okumak hosuma gidiyor onun kokusu beni kitaba bağlıyor
-
@escobar_p tadı ayrı oluyor onlarin ben de de var yusuf bayraktutan uli kitabi pek bilinen bir kitap degil ama bana göre mükemmel
-
...........
-
@guyan-gelmiş bende zeynel'in kitabının her sayfası ciltten çıkmış durumda bazen bakıyorum 90.sayfadan 94.sayfaya atlıyor Arıyorum o 1 sayfayı bulup,yerine koyuyorum
-
@escobar_p sınav seruvenlerin bittikten sonra onu anı diye saklamalisin bence bir kurumda daire başkanı olunca açıp açıp anılarını yad edersin İnşAllah
-
Dostlar 2017 KPSS için Yeni sisteme uygun şekilde güncellenmiş sınav yönergemiz için Buyrun;
http://forum.tercihiniyap.net/topic/72/kpss-a-grubu-hazırlık-yönergesi-yöntemler-kaynaklar-vs/2
-
Sınav yaklaştı başlığı uyandırmanın vaktidir
-
-
@paretowilfredo hocam ne olur guy hakkında bişeyler söyle olumlu ya da olumsuz tutunacak Dalımız kalmadı artik söylenen duyumların hepsi yalan cikti
-
@paretowilfredo Siz çalışıyo musunuz yada hedefiniz ne merak ettim
-
@sahra Dostum yalan diyerek kimseye bir şey diyemiyorum ben çünkü Maliye Bakanı'mız bizim elimizi kolumuzu bağladı bu yıl. O yüzden son dediklerim geçerli. Bakanda top. Soruşturmaya devam ediyoruz biz de. Net haber geldiğinde muhakkak paylaşacağız.
-
@Ülkü Karışık benim meseleler dostum. Salt bir sınav hedefine tâbi değilim. Ama KPSS bir ara hedef 2015'ten kalan puanlarım bittiğinden.
-
@paretowilfredo Anladım. İnşallah her şey gönlünüzce olsun.
-
@paretowilfredo sağolun hocam gerçekten sizden gelecek iyi haberlere ihtiyacimiz var işsizlik mahvetti bizleri
-
2017 a grubu için daha iyi bir sene olacak orası kesin , kim ne kadar hazırlanıyor arkadaşlar ?
-
@aliveli adem kılıç, ismail keleş gibi biraz isim yapmış dersane hocaları bunu 2015'ten beri söylüyor.. bi türlü tutmadı
-
@aliveli buna emin olabilsem gece gunduz caliscam da simdi icimden gelmiyor