Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
Başkan 9.promosyonla ilgili bi gönderiyi beğenmiş bizm de sonuçlar yakındır inş.
-
ben hiç bi yerde görmedim etkinlik haberini :(((
-
@iibflibirgarip hangi gönderiyi beğendi acaba ?yayınlayalım da etkinliklerin işe yaramadığını düşünmesinler artk Ben twit atmaktan beğeni ve rt leri takip edemedim
-
@iibflibirgarip valla gördüm bende başkanın begenilerinde en yukarda duruyor bizim sonuçlar açıklansin yeni ilan gelsin şanslar artsın
-
@hayalimsgk süper bende gördüm şimdi aydoğan die bi arkadaşımız Sahalarda görmek istedğimiz hareketler bunlar
-
Arkadaşlar ne ara etkinlik oldu benim de haberim Yok biraz evvelden söyleyin de biz de katılım sağlayalım akşamdan önce bakamıyoruz bazen direkt net öncesinden olursa katılmak isteriz
-
Dostlar iyi akşamlar bugün veya yarın bir yazı yazmayı düşünüyoruz. Başkan'a çağrı mahiyetinde, umarım sonuç alırız.
-
@hayalimsgk Arkadaşlar beğendiğini söylemiştim bugün
-
Arkadaşlar başkandan bugün ilk kez geri dönüş aldık, güzel günler yakın olacak inşallah. @Antimülakat sizin de desteğinizle sonuçları koparacağımızı düşünüyorum en yakın zamanda, kimse mağduriyet de yaşamayacaktır.
-
Yeni yönetmelik yayınlandı rotasyon kaldırıldı gençler..
-
-
Hayırlı uğurlu olsun dostlar
-
-
Rotasyon kalkması hemen hemen herkesi sevindirecek bir haber fakat kafamı karıştıran nokta eğer doğuya atanırsak oradan batıya geçişimiz nasıl olacak? Tayin usulü mü ? Boş kadro yoksa o ilde tayinde istryemeyiz birde üstümüzde eski denetmenler varken çok uzun sürmez mi sizce doğuda kalmamız.
-
@paretowilfredo hocam peki eş durumu ne olacak? Yani ilk atamada eş durumu dikkate alınır değil mi? ://
-
@aysesal @paretowilfredo @Antimülakat evet lütfen bizler için eş durumu olayını açıklar mısınız şartları nelerdir teşekkürler şimdiden
-
Tabi ki ilk atamada ve sonraki tayinlerde es durumu bir kistas olarak alinmaya devam edecek. Kaldirilan uygulama zorunlu yer degisikligi. Diger tayin yollari acik halen.
-
@paretowilfredo sagolasınız hocam
-
@paretowilfredo Eğer sınav sonucu açıklanır da kazanırsam,beni muvafakat için zorlu bir süreç bekleyecek.Bu süreçte özlük hakları merkez uzmanlıkla aynı seviyeye getirilirse,meslektaş olmamız garanti
-
@escobar_p kardeşim sen hala mı alışamadın mı güzelim Ankaraya. Bir ara konuşalım, mis gibi mesleğin var be kardeşim. Sonunda üzülmeyesin, demedi deme