Sgk 8.promosyon denetmen yardımcılığı
-
@ayilmaz37 tercih ve bilgi formu doldurulacak ya,acaba orda mı belirteceğiz eş durumunu
-
@hayalimsgk siralamada ilk kacta olana istedigi il gelir?
-
arkadaşlar , tercih sırasında birbirimize destek olalım şurda kaldık 300 kişi:)
başarı sıralamasını ve istediğiniz ili ya da memletinizi yazarsanız bir fikir ediniriz. -
@hotellingtkare formda öyle bir ibAre yok gibi,bizim bir arkadaş il tercihini yapmış il sonuçları belli olmuştu öyle eş durumunu bildirmişti belki sayfada bir daha duyuru olur eş durumu için belge verecekler için
-
@ayilmaz37 tamam hocam sağolun:)
-
@hotellingtkare arkadaşım şimdi inceledim önceki alımı biz tercihleri yapıcaz bu sırada belgeleri vericez sonra il tercihlerimiz açıklancak ,sonuçların açıklandığını yazan duyuruda eş durumu için talep dilekçelerini ... tarihe kadar veriniz demiş 25.11.2016 duyurusnda yazıyor sonra talep dilekçeleri değerlendirilcek ona göre atamamız olcak
-
@ayilmaz37 harika:)) inşallah güzel şeyler olur:))
-
@sbfkamucu Bilen yok heralde
-
@sbfkamucu Göremiyoruz hocam. Yedek atamalarıyla ilgili duyuru yapıldığında görebiliyoruz ancak o da daha önceki sonuçlara göre bakılırsa 2-3 ay sonrasına tekabül ediyor
-
@hotellingtkare inşallah
-
Arkadaslar sozlesmede unvan birim falan yazıyor ya oraları dolduracak miyiz ?
-
Arkadaslar mal bildirim formu bilgisayarda mı yoksa elle mi doldurulacak ?
-
Manisa düşünen arkadaşlar, merak ettiğiniz her şeyi sorabilirsiniz.
-
@hayalimsgk "sgk denetmen yardımcısı gorevi yazan kisma.Sicil numaraniz boş kalsın. Daha önce memuriyeti olanlar sicil numalarini yazsınlar" diye paylaşılmış facede
-
askerlik durum belgesi e-devletten alırsak kabul oluyormuş arkadaşlar. aradım sordum.
-
@jungss ayni sekilde adli sicil kaydini da alirsak bir sorun olmaz dimi hocam
-
@tirilaylay arayıp soran birine ıslak imzalı olması gerekli denmiş.
-
Dostlar selamın aleyküm. Hepinize hayirli ugurlu olsun tercih sureci. Insallah gonlunuze gore olur tercihler.
-
Arkadaşlar, teknik bir sorunum var. güvenlik soruşturma formunu bilgisayara indirdim ama üzerine yazamıyorum nasıl yaptınız yapanlar ?
-
@2525 Microsoft Office Word kullanıyorsan düzenlemeyi etkinleştir diye yukarıda bir yerde yazması lazım ona tıklayıp dene hocam.