2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
kaç la kapatır reisler
-
Arkadaşlar özgeçmiş için 2000 karakter diyor ama çıktısını alırken yarısını kesiyor özgeçmişin? bilgisi olan?
-
izmir grup başkanlığındaki bir müfettişin ne kadar turnesi vardır?
-
Hala çalışmaya başlamış değilim.50 gün yeterli olur mu arkadaşlar günlük 10 saatlik tempoyla?
-
Eskilerden @uçanizmirli vardı şura gelir mi bura gelir mi diye soruyordu. KPSS puanı iyi geldi farklı forumlara takılıyor.Puan adamı bozuyor ya.
-
Yanlış foruma yazdım sorry..:) @pareto_wilfredo şu düzeltmeyi geri getirseniz fena olmaz..
-
forumda herkes bir şey yazmış lakin şu sorunun cevabı hala verilmemiş.
Diplomanın okuldan alınan ''aslı gibidir'' onaylı hali kabul ediliyor mu? Yoksa illa gidip il teftiş kurulunda mı onaylatacağız? 10 gündür bu muhabbet yapılıyor, bir tane insan bununla ilgili doğru düzgün bir açıklama yapmamış.
-
@alicnplt94 illaki kabul olur eger yalnizca il teftis kurulunda asli gibidir yapilmasi gerekseydi ilanda zaten belirtilirdi mutlaka bu sekilde onaylatilmasi gerekiyor diye. Diplomayi veren kurum neresi ise onun asli gibidir belgesi vermesi en dogal olani. Bi sorun olacagini dusunmuyorum
-
@mostramozic doğru hocam ben de öyle düşünüyorum fakat şurda yazıyorlar insanı şüpheye düşürüyorlar.
-
Sizin ne düşündüğünüz degil, kurumun ne kabul edeceğidir önemli olan
-
Arkadaşlar aradım tam bilgiyi de aldım. Okuldan alınan aslı gibidir kabul ediliyor.
-
Arkadaşlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var. Ben Marmara Üniversitesi Bankacılık ve Sigortacılık Y.O Sermaye Piyasası bölümü mezunuyum. İş Müfettişliği Yardımcılığı başvuru formunda bölümüm yazıyor ama fakülte kısmında yüksekokulum yazmıyor. Bu konu için aradım denklik belgesi seçiceksin dediler. Fakat şöyle bi sıkıntı var. Benim okulumda bu bölümün İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'ne denkliği YÖK kararı ile mevcut. Hatta pdf olarak okulun sitesinde bu kararlar da var ama telefonla aradığım kişi bunu senin alman lazım, nasıl inanacağız belgeye gibi şeyler söyledi. Ben şimdi bunun için nasıl denklik alıcam? YÖK denklik birimini aradım kimse açmıyor, sitesinde de herhangi bir bilgi bulamadım. Hiç yurtiçi denklik alan var mı aranızda nasıl oluyor bu işler? İstanbul'da yaşıyorum burda nasıl halledebilirim? Çok acil çözüm lazım bana.
-
@alicnplt94 işletme bilgi yönetimi mezunuyum ve iibf denkliğimiz var. Mezun olurken okul denklik belgesini vermişti bize. O belgeyi sizin de okuldan alıp kuruma ulaştırmanız gerek
-
@erkan hangi üniversite sizin?
-
@alicnplt94 Mersin Üniversitesi
-
@erkan benim kendim yöke dilekçe yazmam gerekiyormuş. Daha önceden yapan var mı? Dilekçe örneği hiç bulamadım.
-
@alicnplt94 Okulda denklik belgesi yok mu göndersinler size. Hangi okul?
-
arkadaşlar basvuru formuna pc çıktısına eklemek için olan resim biyometrik kabul ediliyormu
-
İşkur İl Müdürlüklerinde onay yaptıran var mi bu kabul oluyo mu arkadaslar
-
Arkadaşlar diplomayı nerde onaylatabiliriz acaba grup Başkanlığı olmayan yerlerde aslı gibidir yok elimde aradım teftiş kurulunu bilmiyoruz dediler