2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@frie-list başvuru formunda askeelikle ilisigim yok diye beyan ediyosun imzaliyosun onu. Varsa sıkıntı olabilir
-
Arkadaşlar referans kısmını doldurmamız zorunlu mu ?
-
Arkadaşlar geç yazılmış bi yorum olucak fakat yazılanları okurken dikkatimi çekti çekocu bi arkadaş bütün yıl çeko ağırlıklı falan çalıştığından bahsetmiş.P39 gibi puanların kullanılmaması çok dokunmuş arkadaşımıza.Ben ekonometri mezunuyum 2 gün göz atmıştım çekoya 28 e 12 yaptım bundan da ilginci hiç bakmayan bi arkadaşım 23 e 17 yaptı.Demem o ki sadece çeko ağırlıklı puan ile ilana çıkılması çok büyük haksızlık olurdu kaldı ki kurum bunu göz ardı etmemiş P42 puanını da alım yapılacak puanlar arasına almış.Çekocu arkadaşımızın serzenişi beni çok güldürdü açıkçası.Söyleyeceklerim bu kadar.Herkese iyi çalışmalar
-
@furkitofaso Maşallah sen ne Kadar zekiymissin öyle. 2 gunde 28e 12 cekodan yapiyosan hukuk iktisat maliyeye de 1 gun bakar 30ar yaparsin sen aslanim sende ne cevherler varmis. Derecelere de oynuyosundur sen simdi heyt be yuru kim tutar seni !
-
@furkitofaso başarılar.
-
Okulun yaptığı aslı gibidir de bir sıkıntı yoktur değil mi?
-
@geleceğinuzmanı belgeyi düzenleyen kurumun yaptığı aslı gibidir her zaman geçerlidir.
-
@kartel06 oyle bi sey yok bazen bunu kabul etmiyorlar
-
arkadaslar merhaba bırııncı oturumda kı sınav hakkında ne dusunuyorsunuz. yapılabilir mi sgk mufettıs yardımcılıgındakı ıngılızce cok kolaymıs o yuzden gırmeyen cok kısı oldu yapılamaz dıye bu sınav da da aynı hata olmasın daha once bılgı sahıbı olan var mı
-
@mimar kendinizce dalga geçmişsiniz ama konuyu kişiselleştirmeye gerek olduğunu düşünmüyorum ben konuyla alakalı kişisel bir deneyimimi paylaştım bu şekilde sokak ağzıyla polemik ortamı yaratmaya çalışmanızı anlamakta güçlük çekiyorum
-
@murtii87 Ben 1. Oturumda yer alan mevzuati indirdim hocam.460 sayfa falan tutuyor.Ama birkac yerde okuduguma gore cok ayrintiya girmeden onemli noktalardan soru geliyormus.
-
Son yapılan iş teftiş sınav sorularına bakınca vmy ve sgk teftiş gibi uzun cevap ve yorum istenen sorular yok anladığım kadarıyla,iş teftişte daha çok tanım istiyorlar sanki.
-
@luthor kardeşim kanunun güncel hallerini nereden buldun?
-
www.mevzuat.gov.tr bu sitede kanunlar kismında en güncel halleri mevcut hocam.
-
Önceki sınav soruları PDF halinde elinde olan var mı?
-
88 le şansım var mı sizce ?
-
@nomethod insallah vardir hocam.
-
Herkese iyi çalışmalar arkadaşlar,buraya ilk sayfalarda yapılan birkaç yorum üzerine ilk kez girip yorum yapıyorum.Baş sayfalarda iki arkadaş bir çalışma ekonomisi mezunu arkadaşın sözleri üzerine çok çirkin konuşmalarda bulunup kendilerince eğlenmişler.
Öncelikle sadece bir kişinin hatalı sözlerini kullanıp bütün çalışma ekonomisi mezunlarına yönelik aşağılamaları çeko çiko gibi yaftalamaları asla kabul etmiyorum,kimleyse derdiniz ona hitaben konuşun genelleme yapıp bütün nefretleri üzerinize çekmeyin.
P39 saçmalıklarını falan ben de kabul etmiyorum kim neye hak kazanmışsa özgürce girebilir bunu kimsenin sorguladığı yok.Öyle ki örneğin rekabet kurumunda nasıl ki bir iktisatçı kendini gösterirse bu sınavdaki kanun içeriklerinde de yazılı sınavda elbette ki çalışma ekonomisi mezunu zaten hakkını verecektir,
Dolaysıyla lütfen genellemelerle hakaretler savurarak mesleği hakettiğinizi ispatlamaya çalışmayınız.ÇEEİ bölümleri belli başlı üniversitelerde var ve biz KPSS odaklı yetiştirilmedik,dolayısıyla yüksek sıralamalarda diğer bölümlerin olmasından daha doğal bişey yok.
Allah hakkaniyetle girmeyi ve hayırlı meslektaşlarla çalışabilmeyi nasip etsin. -
@ziyaretçi Bencede önceki arkadaşlar boşuna tartışmış. Kurum belirlemiş varsa puanın kullanırsın ama herhangi bir bölümü küçümsemek yanlış bir turum
-
Merhaba arkadaş lar kuruma gidip başvuru yapan varmı gecici mezuniyet belgesi kabul ediyormuymus ? bir arkadas basvuruken soracağım demiş bi gelisme varmı o konuda