2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Son girdigim sinava yine basvuranlarin yarisinin gelmedigini gördüm. Arkadaşlar gidecekseniz basvurun su sinavlara lutfen. Böyle anlayışsız olmayin. Size zaten basvurma diyen yok ama basvurmus olmak için basvurmayin
-
@mimar bu yıllardır a grubunun kanayan yarası ve çözmek için kimse uğraşmıyor.
-
Nasıl bir ilan ise 10 gündür hangi dersten başlasam diye düşünmekten başlayamadım hazırlanmaya.En çok gelmesini beklediğim ilana başvurmaktan vazgeçme noktasına geldim
-
P9 um 87 arkadaslar sansim varmidir sizce
-
@yasemin27 kesinlikle var. İsterseniz önceden alan derslerine başlayın. Açıklanınca da ona göre kanunlara bakarsınız.
-
Kaçla kapatmisti son alimda bu ilan bilen var mi arkadaşlar
-
arkadaşlar diploma onayını noterden mi yaptırmak lazım. ankara dışında olanlar için. İşkur müdürlüğünden onay ya da sgk dan onay olmaz mı
-
@bonus insan kaynaklarını arayıp danışın bazı kurumlar kabul edebiliyor.
-
@baumol tesekkur ederim
-
@bonus bu sorunun cevabını öğrenirsen buraya da yazar mısın noterle uğraşacaksak başvurmam sınava heralde zaten ilk oturumdan dolayı pek niyetim yoktu
-
Arkadaşlar az önce 0312 296 66 46 numaradan İs teftis Kurulu İnsan Kaynaklarini aradim.Oktay Kirikoglu diye biriyle konustum.Kendisi İs Basmufettisiymis.Dediki bulundugunuz ilde bulunan is teftis grup mudurluklerinden diploma onaylatabilirsiniz.Eger sorun cikarirlarsa benim adimi verin dedi.
-
@luthor okul onaylisini kabul etmiyolar mi hocam
-
@mimar Valla sormak aklima gelmedi hocam istersen ara numarayi bir sor.
-
P 48 86.38 ile basvuracağım zira suan a kadar hiç bir sınava katılamadim büyük ihtimal bana gelmeyecek ama ilan gelip de sınava katilamamak zoruma gidiyor ve kendimi yetersiz hissettiriyor. Bu arada bilen dostlar varsa sevinriim 2018 kpss ye tekrar girdiğimiz de mevcut 2017 kpss puanları yanıyor mu .
-
Arkadaşlar, sadece diplomamı geçerli ? Geçici mezuniyet belgesi geçerli değil mi ?
-
@heredotolga yanmıyor kardeşim. Ayrıca gelme ihtimali var umutsuz olma.
-
@heredotolga şu adaylarin ukala tavirlari olmasa girersiniz de işte......
-
@baumol saolun hocam inşallah
-
@mimar hakilsiniz hocam bekliyoruz bir umut artk
-
Arkadaşlar, sadece diplomamı geçerli ? Geçici mezuniyet belgesi geçerli değil mi ?