2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@genclerbirlikli hocam başvurmayı düşünmeyen adamları bile bu tutumlarından dolayı başvurma noktasına getiriyorlar. Ne diyeyim, olan yine kendilerine oluyor.
-
@ersagun hocam dediğinin bi örneği de benim, aynı şeyi yazacaktım. yukarda da açıkca söyledim iş şartlarından dolayı başvurmayacağım diye ama bunun gibiler yüzünden ciddi ciddi başvurmayı düşünüyorum.
-
@genclerbirlikli 1 sene çalışmak mı. Kardeşim abartmıyorum 3 gün çeko çalıştım ilk 50 deyim. Bu çekoçu havalarını bitürlü anlayamıyorum.
-
@safiTÜRK69 hocam bir de siz bakın, p39'da onunuzde kişilerin kaçı ÇEKO mezunu?
-
@safiTÜRK69 hocam maşallah tebrik ederim:) ben de baktım şimdi hayatımda çeko çalışmadım 12 doğrum varmış. öyle bi konuşuyolar ki sanki atom fiziği
-
@genclerbirlikli hocam ben eski banka müfettişiyim. Meslek tecrübem yetti. Sayfa açmadım, 24 netim var.
-
@ersagun hocam 24 netle 30. olunan bölümde daha gelip vay biz 4 sene okuduk diyolar ya bence şapkayı önlerine koyup düşünmeleri gerek. ben iktisatta 25 netle anca 200. olabildim.
bunlara cevapları ne olacak çok merak ediyorum cidden.
-
@genclerbirlikli hocam iktisatta ben de aynıyım. ÇEKO sayesinde derece yapmış oldum.
-
@ersagun sizin bunlardan daha çok istemeniz lazım çeko puan türünü
-
@genclerbirlikli valla hocam benim muhasebem pek iyi değil, banka muhasebesi bilmem de dezavantajım oldu sınavda, keza maliyeden herkes uçunca bizim netler beş para etmez oldu, P48 kötü o yüzden, hiç ağlamıyorum. Maliye ve muhasebe çalışsaydım keşke diyorum.
-
@paretowilfredo Hocam is mufettisligi bir cok kanuna bakmamizi istemis. Acaba istedigi kanunlarin hepsinden soru gelirmi yada soyle diyeyim olmazsa olmaz kanunlar hangileri mutlaka calismamiz gerekenler??
Birinci oturun yuk olarak agir gibi tum yazanlara calisirsak 2 ve 3. oturumlara vakit kalirmi bilmiyorum . -
@lethe dostum en oncelikli kanunlar;
İş Kanunu
Sendikalar ve TİS Kanunu
İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu bunları ayrıtılı bilmek lazım.Geri kalan mevzuattan da soru gelir dostum. Ana hatlarıyla hepsini okumalısın.
-
@paretowilfredo hocam kananunlara baktigim zaman sigortalar kanunu tek basina diger butun mevzuatin toplami kadar acaba onu es gecsem cok kaybim olur mu ??
-
@lethe Kayıp olacağı muhakkak ancak az-çok diyemem. Tüm soruları yapınca 2 soru boş kalırsa kıymeti yoktur. Ama 60 puan barajında 58 puanla takılıp kalırsanız o zaman kıymeti artar. Bu size ve diğer konuları ne derece halledeceğinize bağlıdır.
-
@paretowilfredo hocam cok sagolun bilgilendirici cevaplariniz icin
Cok faydali ve yonlendirici oluyor cevaplariniz bir kez daha tesekkur ederim -
@paretowilfredo Başkan sen çok güzel bir adamsın. İnşallah bir gün meslektaş oluruz. Hayırlı günler.
-
@paretowilfredo hocam ek olarak yazdığınız 2821 ve 2822 sınav konuları arasında ilanda gözükmüyor. Yoksa ben mi bir şeyi eksik biliyorum.
-
@jakojoko Dostum güzel oldu söylediğin Lisans'tan alışkanlık eski kanunlarla öğrendik biz o numaralarla anıyorum ben halen. 6356 Sayılı Kanun olacak ikisini ihtiva eden tek kanun. Eyvallah güzel oldu dikkatimi çektiğin.
-
@Baumol Bilmukabele dostum. İnşallah:)
-
@paretowilfredo ben teşekkür ederim yardımlarınız için.