2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@pareto_wilfredo geçerli hocam geçici mezuniyet belgesi de
-
@pareto_wilfredo pardon hocam yanlış bilgi vermiyim karıştırmışım. Geçici mezuniyet belgesinin aslı veya aslı gibidirini istiyolar diye hatırlıyodum. İlanı okuyunca farkettim direk diploma yazıyo.
-
@pareto_wilfredo diplomasiz olmaz.
-
@mimar kardeşim öyle saçmalık mı olur benim okulum diplomanın 2 yıl sonra çıkacağını söylüyor ben başvuramaz mıyım yani sanmıyorum öyle bişey olacağını
-
@pareto_wilfredo kardeş ben cuma günü gidip halletmeye çalışacağım. Büyük ihtimal geçici mezuniyet belgesini kabul edeceklerdir. Olumlu yada olumsuz bilgilendiririm. Başvurunu ona göre yaparsın.
-
@gag niye 2yil sonra veriyolar diolomani hocam ara sor istersen .ediyolarsa ne ala. Ilandan anlasilan bu yani.
-
@mimar bilmiyorum ki geçici mezuniyet belgesinin geçerlilik süresi 2yılmış ondan sonra diplomalar çıkıyormuş. Umarım sadece diplomayla başvurma gibi bi uygulama olmaz
-
arkadaşlar geçici mezuniyet belgesi zaten diploma yerine geçer ilanda diploma derken bu belgeyi de kastediyor bence.
-
@luthor merhaba kardeşim bu iş teftiş müdürlükleri sgk da mı bulunuyor işkurda mı acaba onun için nereye gitmemiz gerekiyor
-
Bakaya olarak bu sinavlara giriliyo mu giren var mi aramizda arkadaşlar?
-
Bakaya olarak bu sinavlara giriliyo mu giren var mi aramizda arkadaşlar?
-
Bakaya olarak bu sinavlara giriliyo mu giren var mi aramizda arkadaşlar
-
@bonus Dostum sgk bunyesinde degil.İs teftis grup baskanligi diye geciyor.Her ilde var mi bilmiyorum ama.Ben İstanbulda oldugunu bildigim icin direk is teftisi sordum istersen verdigim numaradan arayip sgk veya iskur mudurlukleri olur mu diye bir sor.
-
@luthor 5 Grup Başkanlığı Mevcut, Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa ve Adana. Ancak diğer illerde de İşkur İl Müdürlükleri'nde Grup müdürlükleri bulunabiliyor. İlinizdeki İl Müdürlükleri'ne gidip sorun dostlar.
-
@paretowilfredo Bu tam cevap oldu hocam sağolun.
-
@luthor @paretowilfredo teşekkür ederim kardeşlerim.
-
çalışmalara bugün itibariyle başlıyorum . puan kritik gelmeyebilir ama boşa vakit geçirmekten iyidir .
-
@maricinal Hocam benimde kritik o yüzden kurumun mevzuatını sona bıraktım.Tavsiye ederim.
-
Ilanin g) maddesi: bu sinava daha once hic girmemis ya da en fazla 1 kez girmiş olmak .
Ona göre basvurun arkadaşlar. Görmeyenler olabilir bu maddeyi
-
Arkadaşlar p9 puanım 90 muhtemelen sınava girecem ama şöyle bir sorun var. Başvuru formunda askerlik durumu ile ilgili bir bilgi okumadım. Kasım ayında askere gideceğim acaba sorun olur mu?