2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Basvuru formunda "sosyal/teknik" kısmı ne oluyor, bir de ben puanların küsüratını yazamadım, telefondam doldurduğum için mi?
-
@sirius hocam iibf ise sosyali sececeksin.
-
Arkadaşlar bugün başvurumu elden tamamladım. Geçici mezuniyet belgesini de kabul ediyorlar. Geçici mezuniyet belgesi 2 yıl geçerli gibi bir durum da söz konusu değil. Aslı gibidir onay durumunu da sordum. Grup başkanlıklarından aslı gibidir onayı alabiliyorsunuz dedi. Yani @paretowilfredo nun söylediği yerlerden aslı gibidir onayı alabilirsiniz.
-
sisteme başvuru yapmak için bugün girdiğimde 2015 yılında yaptığım başvuruyu gördüm bir duygulandım o zaman sınav hakkı gelmemişti virgülden sonraki kısımdan kaçırmıştım. Başvurumuzu yaptık hakkımızda hayırlısı
-
referans göstermek zorunlu mu_?
-
@erdemsrc yok kardeşim. Zorunlu degil
-
kadıkoy İŞ TEFTİŞ İSTANBUL GRUP BAŞKANLIĞI nda diploma onaylatabilirmiyim acaba ?
-
@teorisyen Evet ben onaylattım.
-
Okulda aslı gibidir onayı yapılmış mezuniyet belgesi kabul oluyor mu acaba?
-
@conmaynard olması gerek hocam sgk denetmenlikte o şekilde başvuruldu kabul edildi yani
-
@conmaynard ama siz yinede bi kurumu arayıp sorun kafanızda soru işareti kalmasın
-
@gonzaloluca öyle yapayım hocam,teşekkürler.
-
@conmaynard hocam sordun mu ne dediler kabul oluyo muymuş okulun verdiği aslı gibidir onaylı diploma
-
@iyilerindostu hocam haftasonundayız hafta içinde aricam inşallah.Ararsam bilgilendiririm sizleride.
-
basvuru formunda yüklediğimiz resim görülüyor mu arkadaşlar? resimin yüklenip yüklenmediği konusunda bi belirti göremiyorum ?
-
@ezekiel-hghar basvuru formumda görünmüyor sisteme yüklenip yüklenmediği belirtside göremedim
-
@ezekiel-hghar gözüküyor. Orda yazan proğramı indir istersen
-
@sınavuzmanyrd tarayıcı değiştirdim oldu (;
-
@ezekiel-hghar eyv
-
Arkadaşlar diplomayı İstanbul'da sadece Kadıköy'de mi onaylatabiliyoruz? SGK'da onaylayıcınca kabul edilmiyor mu ?