2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@xxxkara
1 okul asli gibidir onayi
2 grup müdürlüğü sadece bir kac ilde var.
( is kur il müdürlüğü olmuyor)
3 noter .
Kesin bilgidir. -
Arkadaşlar başvuru formunda referans yazmak zorunda mıyız ?
-
@pawnex değilmişiz ben de yazmadım
-
Arkadaşlar kuruma gönderilecek fotoğrafların sakallı olması problem olur mu sizce?
-
@utku kardeş olabilir. Resmi kurumlarda kullanılabilecek tarzda olmalı. Tıraşlı ve takım elbiseli çektirmeni öneririm. Hele ki teftiş kurulu başvurularında daha önemli bu husus bence
-
@sınavuzmanyrd sağolasın kardeşim
-
umumi hıfzıssıhha kanununu okuyup anlayabilen var mı ya Es geçsem çok bir şey kaybeder miyim acaba ??
-
@baumol hocam umumi hıfzıssıhha kanununun sosyal politikadaki yeri ayrıdır. kelimesi kelimesine bilmeniz zor ancak en azından yüzeysel olarak çalışın derim.
-
Çoğu kanunun dilinden anlamıyorum kafayı yicem hafta tatili kanuni da aynı.
-
Bende üstümdeki tembelliği atamıyorum
-
Umarım doğru kanunları çalışıyorumdur. valla bende de istek yok günde 5 sayfa ya okuyorum okumuyorum.
-
Deniz iş kanunu nispeten daha zevkli sizin anlattığınız kanunlara göre
-
SGK teftiş soruları elinde olan var mi
-
Arkadaşlar merhaba. Sinavin 1. Oturumu baya ağır bildiğiniz gibi bos yere calismak istemiyorum. Belgeleri teslim ederkende kasim ortalarinda aciklanacagi söylendi. Sinavda aralik olunca az bir zaman kaliyor. Daha onceden tecrubeli arkadaşlar varsa ortalama kac puan üzerindekiler çalışmali bu sinava ?
-
Arkadaslar merhaba
Basvuru sayfasinda puani manuel girmek gerekiyor ancak virgulden sonraki kisim yazilmiyor.bu sorunu nasil giderebiliyoruz? -
@antireferans ais'ten kopyala yapıştır
-
@gmzgmz arkadaşım sınav listesi açıklanana kadar hukuk ve iktisat ağırlıklı çalış . Listede ismini görürsen 1. oturumada ağırlık verirsin benim şuan sıralamam ilk 400 de değil ama bir umut bu şekilde çalışıyorum .
-
Aday başvuru sistemi üzerinden doldurulup, imzalanacak iş talep formuna aşağıdaki belgeler eklenecektir:
a)Aday başvuru sistemi üzerinden alınarak imzalanacak beyan ve özgeçmiş formları(İmzaların eksik olmamasına dikkat edilmesi gerekmektedir)
b)Diplomanın aslı gibidir onaylı sureti (Elden başvuruda bulunacak adaylar; diplomaların aslını göstermek suretiyle Başkanlığımızın kayıt-kabul bürosunda diplomalarını onaylatabilirler.)
c)2017 KPSS sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı,
ç)2 adet vesikalık fotoğraf.*****Beyan ve özgeçmiş çıktısını sistemden nasıl aldınız arkadaşlar ?
-
Tamamdır arkadaşlar sorunum çözüldü.
-
Arkadaşlar posta ile gönderimde son gun 25 i değil mi?