2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
Evet kardeşim 85 şartını unuttum ben..Haklısın.
-
@baumol 43 ve 48de kac tane kesişim var acaba 85ustu ben de bunu merak ediyorum
-
@shady1 42 ve 48
-
Bana numara verilmedi
-
ben başvurumu yapıp çıkarken bir beyefendi elinde bir sürü başvuru belgesiyle odaya yönelmişti sanırım onlar posta ile gelenler olabilir . posta ile ulaşanlara da sıra numarası veriyorlardır ama onların zamanı 25 ine kadar var deyip elden başvurulara öncelik tanımış olabilirler
-
Kardeşler sıra numaramı bilmemem sorun oluştururmu evrak takip falan anlamadım ben zaten elden teslim ettim
-
Arkadaşlar geçmiş yıllar sorularını bilmiyorm da bu muhasebe monografi filan mı nasıl oluyor bilen var mı ?
-
@birumut Bunu bende sordum cevap veren olmadı ama başka bir forumda birisi kendi girdiği sınavda hiç muhasebe sorulmadığını,başka birisi de sadece ücret tahakkuku kaydının sorulduğunu söylemiş.Anladığım kadarıyla monografi değil ama bilen biri varsa aydınlatsın.
-
@luthor hocam bende memurlar netti sanırım orada gördüm daha doğrusu yazılanların bir kısmını okumuştum. Orada yazdığına göre tek tek kayıtlar soruluyormuş monografi yokmuş hatta bulabilirsem forumu baştan sona tekrar okumayı düşünüyorum o zaman kesin bilgi veririm.
-
@black Sağol dostum unutma sana zahmet ben baya aradım ama bulamadım.Bulursan haber ver.
-
@black Hocam bashsettiğin başlığı okudum.Sorular falan paylaşılmış.Muhasebede geçen sene ücret tahakkuku ondan önceki senede bilgiler verilmiş cari oran,asit test falan sorulmuş.Monografi yok bence.
-
@luthor aynen hocam bende oradan bakmıştım öyle bir şeyler yazıyordu müsait bir vakitte hepsine bakarım diye bırakmıştım. Muhasebede monografi sormamışlar zaten sorsalar ağır kaçardı meslekle çok ilgisi yok ancak kanunlardan baya sormuşlar
-
@black 1. Oturum sıkıntı.Eski başlıkta çalışma sorunları diye bir kitaptan bahsetmişler ama bilmiyorum işe yarar mı?
-
@luthor o kitaba hiç bakmadım ama daha önce bu sınav için gerekli kanunların tek kitapta olmadığı söylendi yani sadece ona bakarsanız eksik kalan yerler olabilir. Bence açıp direk kanunları okuyun daha az vakit alır
-
@luthor sağolun evet bilen varsa yazsın lütfen
-
@black cok tesekkur ediyorm allah razi olsun.ins halledebilrm guydan elenmek baya dokundu ama nasip iste
-
@safitürk69 kesinlikle katiliyorm cunku evrak gonderimi temini fln masrafli is buyuk ihtimal cokda istemeyen basvurmayacaktir
-
@goodwill rica ederim. hocam guyu da unutun gitsin olan oldu bende elendim hayırlısı böyleymiş diyorum
-
85.9 puana gelir mi arkadaşlar. Boşa evrak göndermek masrafa girmek istemiyorum.
-
Uzun süre düşündüm ama iki gün kala başvurmaktan vazgeçtim arkadaşlar. Çalışma şartları beni mutlu etmeyecek gibi umarım pişman olmam daha sonra. Yerimi daha istekli arkadaşlara bırakıyorum
P9 - 94
P48- 88 puanlarım benim gibi ortak daha çok vardır. Umarım puanlar düşer isteyenler listeye girebilir. İyi çalışmalar diliyorum herkese.