2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@luthor evet en geç 25 mesai bitiminden önce kurumda olması gerekiyor.. O değil ben daha başvuru yapmadım bugün yapayım artık
-
@hayalimsgk Bende az önce yaptım yarın yollarım artık.
-
Adli sicil belgesi falan almamiz lazim mi acaba e devlet ten
-
Geçici mezuniyet belgesinin aslı gibidir onaylı sureti kabul ediliyor değil mi?
-
@manifalitikoos hayir
-
Çok soruldu biliyorum ama bi kezde ben sorayım kaçla kapatır 88.8 puana gelirmi
-
@muhtar gelir
-
@muhtar basvuranlara bagli
-
@hayalimsgk siz sgk ya atanmadiniz mi ? Birakin artik şu ilanlari da issizler girsin
-
@reckless özlük hakkı farklı yalnız, ben de giremedim de bir şekilde daha yine de buradaki durumu farklı değerlendirmek lazım.
-
merhaba bugun guydan elendim.. buna basvurmustum.. ama 88.2 puanim gelme ihtimali nedir calismalimiyim yoksa baska ilanlari mi beklemelym
-
@goodwill hocam başvurduysanız girip bir deneyin bir şey kaybetmezsiniz. Zaten bu kadar yüksek puanları bir daha alacağınızın garantisi var mı ki? veya iş teftiş bir daha ki alımı kim bilir ne zaman yapar. Çalışacağınız iş kanunları vs çok olabilir ama 2-3 hafta zaman ayırın 1. oturumu geçecek kadar yaparsınız diye düşünüyorum. Diğer oturumları da az çok yaparsınız zaten. Ha bu olmazsa çsgb ve sgk iyi kadro açıyor çalıştığınız kanunlar diğer alımlarında da işinize yarar bildiğim kadarıyla sgk müfettişlik alımı vardı test usulü yapılacaktı min sayısı 50 ki bu 100 kişilik alımın yarısıydı belki daha yüksek olma ihtimali de var
-
@donniebrasco tabikide kabul edilir ben bugün geçici mezuniyet belgemi gösterdim onlar aslı gibidir diye onayladılar .
-
kuruma gidip bizzat başvuran arkadaşlar sizede takip numarası verildi mi . Bana bugün 235 diye bir numara verdiler bu numaradan evraklarını takip edebilirsin dediler
-
@maricinal hocam bana da bi numara verildi o numara kaydettikleri evrak sayısını gösteriyomuş. Acaba toplam kaç kişi evrak teslim eder 12 gün oldu başvuran sayısı az gibi geldi bana yoksa ben kendimi mi avutuyorum.87.1000 ile gelme ihtimali var mıdır?
-
Benim numaram da 235 ti..Eğer bugün 235 ise az kişi başvuru yaptı demektir..Posta ile başvuyla birlikte en fazla 1000 kişi başvuru olacaktır.
-
@safitürk69 benim numaram 101 di pardon..
-
@safitürk69 hocam bize verilen numara sadece elden teslim edenler mi
-
@genc-ekon anladığım kadarıyla öyle. posta ile gelenleri ayrı degerlendirecekler..
-
@safitürk69 zaten 85 üstü puan yapan toplam kaç kişi vardır ki 3 puan türünde? Kaldı ki 42 ve 48 de iç içe geçen puanlar çok.