2017 İŞ MÜFETTİŞİ YARDIMCILIĞI
-
@paretooptimal tesekkurler keske herkes sizin gibi duyarli olsa.
-
Arkadaşlar sınava başvuran sayısına baktığımızda kaç puanla kapatacağını düşünüyorsunuz?
-
Bugün itibariyle başvurumu yapmış bulunmaktayım . Zorlu ve stresli bir meslek hakkımızda hayırlısı olsun..
-
Başvurular sona erdi dostlar. Bakalım kısa inşallah çok yüksek kapamaz. Puanı yüksek olanlar zaten ihmal etmeden hazırlığını sürdürsün özellikle ilk oturum için. Allah yar ve yardımcınız olsun dostlar.
-
Arkadaşlar ben dün öğlen başvurdum sanırım 385. sıraydı benim sıram ama daha posta ile başvuranların başvuruları gelecek dedi görevli.Başvuru sonrası kurumda Fırat isimli bir iş müfettişiyle iş ile ilgili görüştüm.Öncelikle 1. oturumu sordum bana bizim için en önemli kısım 1. oturum iyi çalış dedi.Kanundan çalışmak avantaj olur dedi.Çalışma şartları olarak turne işin tek dezavantajı ancak gezmeyi seven bir insan için çok güzel bir meslek tavsiye ederim dedi.
-
@siyasallı Aynen katılıyorum her dediğine dostum. Çok kısa ve net yorumlamış üstad.
-
@paretowilfredo aynen özel olmazsa aile hayatı için zor olur mu dedim ben bekarım dedi ama evli arkadaşlar misal Konya turnesine gittiğinde cuma akşam eve gelip pazartesi gidiyor zorluk olmuyor dedi
-
@siyasallı Eh buna zorluk olmuyor demek de biraz öznel bir değerlendirme bence dostum. Gerçekten işine göre turne süreleri çok uzayabiliyor ve 5 gün orada oluyorsunuz her ne olursa olsun. Bu yönden değerlendirince gerçekten ciddi bir tempo. Kaldı ki Eskişehir Konya hattı için hızlı tren bir seçenek. Geri kalan Ankara çevresi illerden Kırıkkale hariç hepsi araçla en az 3 saatlik mesafede. Hepsini iyi hesaplamak lazım. Ama şu var; Teftiş bir ideal meselesidir. Gerçekten bunu idealize eden insan bunları sorun etmez ki çok meslek mensubu tanıdığım dostlarım var çeşitli teftiş kurullarında görevli ve ciddi şekilde keyif alıyorlar mesleklerinden.
-
@paretowilfredo bende aynısını dedim konya kolay başka yerler olursa sıkıntı diye.Ancak iş seçecek lüks olmadığından zorluklara alışmak lazım diye düşünüyorum her mesleğin avantajları dezavantajları vardır mutlaka
-
@siyasallı hocam bilemem şehir şehir ama ben İstanbul'dakilerin daha az gezdiğini başka bir yerde okudum. Benim de derdim turne değil (internet yeter) de şu bitmeyen kurs, yüksek lisanslar o yüzden akşam ve hafta sonu vaktim olması en önemli derdim. İstanbul'da olur zaman dedi. Yine de babam da Türkiye'nin neredeyse yarısını gezmiş ve de ailesiyle olmayı sever biri olarak alışıldığını söyler ama bendeki gezme sevdasını da anlamaz (zor gelir hala).
-
@paretowilfredo düşününce evli biri icin gercekten zor gibi gorunuyor. İnsanin akli hep geride kalir. Peki hocam yilda kac ay disarida geciyor. Kimisi 9 ay gibi ciddi bir turne suresinden bahsediyor. Kimileri de 3-4 ay oldugundan . Sizin bilginiz var mi acaba ortalama turne suresi ile ilgili
-
@impressiveunit 8 ay dedi görüştüğüm müfettiş bana.Dediğiniz gibi işe girdikten sonra ki süreçte yükseklisans ve dil kursu için müfettişlik çok olumsuz bir etken olacak.
-
@mostramozic Dostum ilden ile değişmekle birlikte 4 ay ile 9 ay arası demek daha doğru. İstanbul'da biraz daha düşüktür çünkü İstanbul içi işleri anca toparladıklarından dışarı gitmeye fırsat olmuyor işin açığı. Diğer illerde daha yüksek turne süreleri 9 ayı bulabiliyor.
-
Arkadaşlar herkes kanundan mi bakıyor acaba ?
Geçmiş yıllara ait sorular var mı elinizde ?
Ayrıca bu dili epey eski olan kanunları nasıl hallediyorsunuz ? -
@birumut ben akfon'dan sınavla ilgili bir şey aldım ama o da kanunların çıktıları toplanmış halde ve eskilerden bir miktar sorular olan 2 kitap. İyi mi? Valla sorulara da kanun maddelerini yazıp cevap vermiş ama benim gibi hukuk özürlüsü değilseniz bence gereksiz. İsteseniz arayın, içeriği sorun 2. kitapçığın.
-
@impressiveunit akfon dediğiniz yer sanıyorum Ankara da? Zaten ulaşmam mümkün değil ben de kanunları çıkardım ve yeni bakıyorum birde dili eski olunca bilemedim.
-
@birumut ben de kargo ile aldım ama ek bir kitap daha oldu çalışacak:(, aslolan kanunlar hocam.
-
Sonuçlar ne zaman açıklanır acaba, posta gönderimi için son tarih 25i ondan ne kadar sonra olur ki?
-
Bir de sizce en son kaça düşer p9 88,5 gelme ihtimali nedir
-
P9 87.36 sıralama 858 geleceğini bilsem gömülecem de.. Ne diyorsunuz arkadaşlar bana düşük gibi geliyor.. P48 genel bir puan türüde var ama başvurmayan da çok