2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mülkiyeli45 Tamam hocam.Ne zamana kadar bitirirsiniz?Bir de dropbox hesabınızı açtığınız mail adresinizi gönderebilir misiniz?
-
@onuktekin hesabı açıp göndericem kanunuda önümüzdeki ptesiye bitirmiş olurum inşallah
-
@mülkiyeli45 Tamam hocam.
-
İmar kanunu benim olsun
-
Hesabı bende açıcam.
-
-
@onuktekin ne zamana bitirin derseniz o zamana hocam.
-
@k-33 Haftaya pazartesi uygun mu hocam sizin için?
-
@onuktekin tamamdır hocam.
-
Merhaba bende grupta yer almak istiyorum
-
KİK ve DİK için ben hazırlayacağım.Pazartesi günü yüklemiş olurum inşallah.Vakit konusunda sıkıntı yaşayan arkadaşlar kanunları yarı yarıya da paylaşabilir.100 maddenin ilk 50'sini ben alayım Diğer 50'sini başkası alsın yada öteki hafta tamamlarım gibi.
Seçimlerde esnek davranabiliriz arkadaş önemli olan yol almak. -
@jumper3x Hocam kanunları paylaşıp bunlardan açık uçlu soru cevap yapıp ve önemli gördüğümüz yerleri not alarak dropbox da paylaşıyoruz.Sizde seçin kanunlardan.Önceki iletilerde paylaştım bakabilirsiniz.
-
Buyuksehır beledıye kanununu alabılırım hocam ama nasıl yapmamız gerekıyor rıca etsem tarıf eder misiniz?
-
@onuktekin Hocam şimdi nasıl yapacağız?Ben Anayasa alabilirim şuan.Yasama kısmı bende olsun ilk aşamada sizin ve arkadaşlar için uygunsa.Birde kaç soru çıkarmak yeterli olur.
-
Arkadaşlar kanunları açık uçlu soru cevap haline getiriyoruz.Önemli gördüğümüz yerleri not alıyoruz.Eğer bilgisayar kullanmıyorsanız bu notların fotoğraflarını çekip telefona indireceğiniz tinyscanner uygulamasıyla pdf çevirip dropbox ortak klasöre yüklüyorsunuz.
Seçeceğimiz kanunu şu zamana kadar bitireceğim diye belirterek seçelim. -
@onuktekin Hocam benim konu uygun mu?Uygunsa haftaya pazartesine bitireyim.
-
@gizemce tamam hocam. Ne zamana bitirirsiniz?
-
@luthor Tamam hocam uygundur.Kaç soru çıkaracağınız size bağlı.Şöyle güzel soru olur dediğiniz ne varsa olsun.Sınırlama yok.
-
@onuktekin Tamamdır hocam.Benim tavsiyem mevcut sorular elinde olan arkadaşlar bunlardanda faydalansın.
-
@luthor Çıkmış sorular da uyarlanabilir hocam.Temel hak ve özgürlükleri de alabilirseniz çok daha güzel olur aslında. Size yüklenmek de istemiyorum ama