2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
şuan son durum böyle olması lazım arkadaşlar...
@onuktekin
@kemoenes
@mülki
@popescu
@mülkiye1859 -
Dostlar çalışmada kullanmak için dropbox hesabı açıp hesap açtığınız e-posta adresinizi bana ya da @kemoenes arkadaşımıza gönderin.Ortak çalışma grubu oluşturdum. Dosya paylaşımımızı oradan yapacağız.
Elle yazdığımız notlar içinse telefonunuza tiny scanner uygulamasını indirin. Bu notların fotoğraflarını çekip buradan pdf ye çevireceğiz. -
Bende varım
-
Sadece kanun çalışması yapmayacağız.Tarih,türkçe ve diğer alanlardan da sorular/notlar hazırlayacağız.Ses kaydı yapmak isteyenler olursa onları da paylaşacağız.Ses kaydının çok verimli olduğunu düşünüyorum.Özellikle çalışan arkadaşlar için çok faydalı olacak bu.
-
@onuktekin bende varım
-
@onuktekin Hocam bende katılmak isterim ancak o kadar çok farklı sınava hazırlanıyorum ki buna zaman ayırma şansım yok ancak problem olmazsa sorularınızdan faydalanabilir miyim?
-
Yeni sınava hazırlıkta moral motivasyon için sınav tarihi hakkında beklentilerinizi duyumlarınızı da paylaşır mısınız arkadaşlar..
-
@luthor Hocam burada amaç yükü azaltmak.Ben de şimdi Halkbank sınavına başladım.İktisat ve 1-2 kanun alacağım daha fazlasını alamam.Siz de öyle yaparsınız.1 tane kanun alın yada başka bir sorumluluk alın.En yoğun halimize sınav ilanıyla geliriz zaten. Şimdi önemli olan kanunları halletmek.Kanunlar da kısa zaten hep beraber hallederiz yük olmaz dert etmeyin.
-
@onuktekin Dropbox la nasıl olacak biraz açıklar mısınız Herkes burdaan paylaşım yapsa daha kolay olmaz mı?
-
@ümithak dropbox da çalışma grubu üzerinden hazırladığımız dosyaları paylaşacağız.Herkes link filan uğraşmadan bu dosyalara erişebilecek.
Tek tek buradan soru paylaşılmayacak. O şekilde çok dağınık oluyor.Kanunlar çok uzun uzun kanunlar değiller. -
@onuktekin Tamamdır o vakit hocam.Bir görev paylaşımı olduğunda bende ucundan tutarım bir şekilde inşallah güzel bir çalışma ortaya çıkar.
-
merhabalar bu gün ösym ile görüştüm 10 gün içinde itiraz edersen sadece 50 tl yatırman yeterli dedi tek dilekçe ekinde
-
Kimler hangi kanunları alacaksa yazsın arkadaşlar.Ben başka birşey yapmak istiyorum diyen olursa da onu yapabilir.Bu konuda rahat olalım.Önemli olan özenli,dikkatli yapılması.Kanun yanında diğer dersler içinde sorular hazırlayacağız.Tarih ve türkçe şimdilik önceliğimiz değil.
Çalışacağımız kanunlar:
1- Anayasa
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun
3- Belediye kanunu
4- Bilgi edinme kanunu
5- Büyükşehir belediye kanunu
6- Devlet ihale kanunu
7- Devlet memurları kanunu
8- İdari yargılama usul kanunu
9- İl idaresi kanunu
10- İl özel idaresi kanunu
11- İmar kanunu
12- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu
13- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun
14- Kamu ihale kanunu
15- Kabahatler kanunu
16- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu
17- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu
18- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu
19- Kamulaştırma kanunu
20- Köy kanunu
21- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun
22- Mahalli idare birlikleri kanunu
23- Mal bildirimi kanunu
24- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun
25- Milletvekili seçim kanunu
26- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun
27- Polis vazife ve salahiyet kanunu
28- Siyasi partiler kanunu
29- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun
30- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun
31- Meclis iç tüzüğü
32-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun
33-2972 sayılı mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun -
Bu yapacağımız çalışma için ne kadar kısa sürede organize olursak o kadar çok çalışma imkanımız olur.Dropbox,tinyscanner işin teknik kısmı.Teknik kısımdan önce konuları paylaşalım.
"Şu zamana kadar şu kanunu bitireceğim"
"Şu zamana kadar şu alandan şu konuya kadar soru hazırlamış olurum"
gibi planlı bir şekilde ilerlemeliyiz.
Kimse yapabileceğinden fazlasını almasın.Amacımız hep piyasadaki kaynakların gözden kaçırdıklarını kaçırmamak hem de sınav ilanı zamanı gelince bir şeyleri halletmiş olarak başvuru yapmak.
Eğer bu işi becerebilirsek inanın çok faydasını göreceğiz.Sınav motivasyonumuz düşmeden hazırlanacağız hep beraber. -
@onuktekin il özel idaresi kanunu bende hazırlanmış sorularım var toparlarım.
-
Biran önce paylaşıma başlarsak çok verimli olur arkadaşlar, bir hafta 10 gün kadar sürede herkes bir kanundan soru hazırlarsa mesela kısa sürede birden fazla kanunla ilgili çalışma sorumuz olur.
-
@demoklesinkılıcı Çok rahat biter hocam.günde 10 madde çalışarak bile çok rahat biter.
-
@onuktekin hocam bende yer almak istiyorum köy kanunu bende olsun şimdilik siz gibi bende halkbanka hazırlanıyorum yüküm hafifledikçe desteğim artar Allahın izni ile
-
-
@onuktekin, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@k-33
@kemoenes
@popescu
@mülki
@kaya06
@mülkiye1859
@Koko-Kobal
@gizemce
@ümithak