2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@çetin üstad ben bi yorum yapmadım sadece ilgili bölümü paylaşmak istedim merak edenler için.
-
Eyvallah bi arkadaş istisnai memurluğa geçikecek mi diye sorunun geldiğini yazmıştı o yüzden yazdım üstat
-
Test olursa konularda değişiklik olur mu?
-
Olmaz konuda değişiklik Ösym nin geçmiş yıllardaki kaymakamlık sınavı ösym nin arşivinde var oradan bakabilirsin.
-
@istihbarat_mia açıldı mı onlar hocam
-
@fenerbahceli 2012-2008-2009-2010 yıllarının soruları mevcut
-
@istihbarat_mia, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@fenerbahceli 2012-2008-2009-2010 yıllarının soruları mevcut
Çalınan sorular...
-
@paretowilfredo @amirim @canmavi @canmavi derslere gore soru dagilimi nasil olur bilgimiz var mi
-
@latahzen ilan geldi mi kesin tarih belli
-
@k-k Kaymakamlık soruları çalınmış mı? Hiç duymadım haberlerde ilk kez senden duyuyorum KPSS yi falan duydumda bu ilk oldu
-
@fenerbahceli ÖSYM nin sitesinde var geçmiş bir kaç yılın soruları
-
2014 yılında test şeklinde 80 soru sorulmuş, derslere göre dağılımını içeren linki paylaşmıştım geçmiş sayfalarda
-
@the-kaymakam 80 soruluk son test sınavı böyleydi
Sınavda adaylara, 30 sorudan oluşan Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi ile 50 sorudan oluşan Alan Bilgisi Testi
uygulanacaktır.
Genel Yetenek ve Genel Kültür Testi: Türkçe (18), Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi (4), Türkiye’nin
Sosyo-Ekonomik Yapısı (4) ve Türkiye’de Demokratikleşme ve İnsan Hakları 4) ile ilgili çoktan seçmeli
sorulardan,
Alan Bilgisi Testi : Anayasa Hukuku (15), İdare Hukuku (14), Türkiye’nin İdari Yapısı (8), Türkiye’de
Mahalli İdareler (5), Ekonomi (8) ile ilgili çoktan seçmeli sorulardan oluşacaktır. -
Yine aynı heyecanı yaşamak için tekrar birlikteyiz..Eğer nasipte varsa, her şey olur en güzel haliyle.. Allah yardımcımız olsun. @can-mavi @paretowilfredo @amirim @osaduman ve daha nice değerli arkadaşlar..
-
@paretowilfredo test olacağı kesin mi şimdi hocam ?
-
@mulki̇ Kesin diyemesek bile dostum ciddi bir ihtimal. Eğer duyduğumuzda bir değişim olmazsa şu an böyle görünüyor.
-
Allah hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
-
@paretowilfredo hocam sizce ilan ne zaman gelir ?
-
@kaydı-silinmiş Eylül için olan ilan temmuz dolaylarında gelir en geç diye düşünüyorum dostum. Eğer seçim süreci uzayıp çok dallanıp budaklanmazsa o dönemde -24 haziran sonrasında neler olacak bilmiyoruz çünkü- çok gecikmeyecektir.
-
@paretowilfredo teşekkür ederim. Bayram ile seçim arası dönemde ösym sınav takvimine girse ne güzel olurdu