2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi @moonlight kardeşim inşallah 2'ne ve bana da 1 sonraki mülakata kalıp o mülakat listesinse ismimizin olmasını Rabbim nasip eder bu mübarek ay hürmetine.
-
@mia105 Kpss şartı olabilir mi bir test sınavı olursa
-
@vamos, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Mart, Nisan, Mayıs duyumlarından akıllanmamış hala millet. Aynı kişi önce Mayıs başı diyor, Haziranda olmaması için bir neden yok diyor, sonra Temmuz.. Temmuz duyumu aldık diyor.. 22 Eylül olabilir diyor.. Son olarak sınav 2 Eylül'de diyor..
Böyle diye diye sene sonunu getirdiniz bravo.Bu saydiğin söylemleri diyenlerin arasında ben de varım ve bu sebepten dolayı cevap vermek istedim ...Bu saydığın 3 duyum da İçişleri bakanlığı bürokratlarindan alınan bilgilerdir , kimse seni zorla inandırmaya çalışmadı burada , inanmazsın ve kendi kendine 'salliyorlar sınav filan yok ' dersin gülüp geçersin olur biter .. duyulanlar burada da yazılıp çiziliyor bu sizlerde ki afra tafra nedir anlayabilmış değilim ... kimse bir şey yazmasa duyum yok mu duyum diye yazılır , sınavdan sonra mülakat ne zaman bilen yok mu diye yazılır , mülakat olur ne zaman açıklanıyor duyumu olan var mı diye yazılır ... ama bir şeyler duyup burada paylaşınca da bu tarz şeyler yazılır . Garipsiyorum ve hayretle okuyorum ...
-
Bir de not düşeyim ; daha mezun bile olmadan , kpss kurum sınavı sürecine 5 - 6 yılını harcamış insanlara burada paylaştıları duyumlar sebebiyle bu tarz cevaplar veriliyor ya, işte onu yapmayın dostlar , buradaki bazı 'eleştirmenler' daha öss/osym sınavına hazırlanırken biz sınav bekliyor mülakattan eleniyorduk , insaf ...
-
@27ömer27, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@can-mavi @moonlight kardeşim inşallah 2'ne ve bana da 1 sonraki mülakata kalıp o mülakat listesinse ismimizin olmasını Rabbim nasip eder bu mübarek ay hürmetine.
Amin kardeşim insallah , Allah o makamları haketmeyi ve hak ettiğimiz yerlerde olmamızı nasip etsin inşallah ...
-
Hatta mülakatı geçmiş olmasına rağmen forumdan kopmayan güzel dostlar da gizliden gizliye takipte , sayın kaymakam'ım selamlar :)))
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@vamos, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Mart, Nisan, Mayıs duyumlarından akıllanmamış hala millet. Aynı kişi önce Mayıs başı diyor, Haziranda olmaması için bir neden yok diyor, sonra Temmuz.. Temmuz duyumu aldık diyor.. 22 Eylül olabilir diyor.. Son olarak sınav 2 Eylül'de diyor..
Böyle diye diye sene sonunu getirdiniz bravo.Bu saydiğin söylemleri diyenlerin arasında ben de varım ve bu sebepten dolayı cevap vermek istedim ...Bu saydığın 3 duyum da İçişleri bakanlığı bürokratlarindan alınan bilgilerdir , kimse seni zorla inandırmaya çalışmadı burada , inanmazsın ve kendi kendine 'salliyorlar sınav filan yok ' dersin gülüp geçersin olur biter .. duyulanlar burada da yazılıp çiziliyor bu sizlerde ki afra tafra nedir anlayabilmış değilim ... kimse bir şey yazmasa duyum yok mu duyum diye yazılır , sınavdan sonra mülakat ne zaman bilen yok mu diye yazılır , mülakat olur ne zaman açıklanıyor duyumu olan var mı diye yazılır ... ama bir şeyler duyup burada paylaşınca da bu tarz şeyler yazılır . Garipsiyorum ve hayretle okuyorum ...
Sizden bahsetmemiştim. Bahsetsem Kasım ayını duyanları/duyuranları da eklerdim mesajıma -ki siz Kasımda ;)) diyordunuz sanırım sınav için. Yorumum, foruma yeni üye olmuş ,mesaj sayısı 1-2 olan arkadaşların gelip ''sınav .... ayında'' söylemlerine ilişkin. 5-6 yıllık kıdemli kapesese mağdurlarının, İçişleri Bakanlığı bürokratlarından aldıkları ''bilgileri'' burada paylaşmalarından rahatsız değilim.
Benim tahminim, önümüzdeki günlerde sınavın yapılacağı ya da yapılmayacağı yönünde. İkisinden birisi olacak gibi gözüküyor. İyi çalışmalar herkese.
-
@vamos birçok başlığa yorumlar eleştiriler yazıp çizdiğine göre biraz bosluktasin anladigim kadarıyla , finaller daha gelmemiş anlaşılan ... yapacağın iş çok basit foruma girince duyum paylaşanları okuma geçsin gitsin
-
Ayrıca 'Benim tahminim, önümüzdeki günlerde sınavın yapılacağı ya da yapılmayacağı yönünde. İkisinden birisi olacak gibi gözüküyor. İyi çalışmalar herkese.' Tarzında dalgavari konuşuyorsun ya insanın toyluk zamanları geliyor aklına .. hadi şimdi de sana iyi çalışmalar ...
-
@can-mavi aleyküm selam kardeşim ben sözümü tutuyorum fırsat buldukça okuyorum ve son zamanlarda okuduğum gönderilerden sonra ilaç gibi geldin valla:)
Dipnot: mülakatı geçseniz bile burası bağımlılık yapıyor kolay kolay bırakılmıyor. Ayrıca hala sizinle heyecanlanabiliyorum. Allah cümlemizin hakkında hayırlısını versin inşallah -
@althusser amin sayın kaymakam'ım ınsallah .. Allah ınsallah bize de nasip eder .. 'Allah ömrün boyunca o makamda hayırlı kararlar almani nasip etsin' duası benden , o makamın bana da nasip olmasi için bi duada senden kardeşim :))
-
@can-mavi amin kardeşim ediyorum inşallah:)
-
@KaymakamAdaylığı paylaşım yapsa da duyumların gerçeklik payı biraz daha artsa.
-
Eskileri burada görmek ne güzel. Keşke kazanıp da hepiniz gitseydiniz dostlarım ama olsun. Bu kez sizleri nihai listede göreceğiz inşallah. Allah yardımcınız olsun.
-
@paretowilfredo Kaymakamlıktan olmasa da 9.pro dan elendik bizde üstad. Bizi de duaya ekleseniz olmaz mı ?
-
@22121121 Tabi ki dostum. Her biriniz için isim isim bilmesem de dua ediyorum. Hak biliyor muhakkak kimlere vasıl olacağını. Her daim.
-
@paretowilfredo Allah razı olsun hocam. Bizlerde sizleri tanımasakta derin bir muhabbet duyuyoruz hepinize. Eksik olmayın, sağolun
-
Halihazırda kaymakam adayı olan arkadaşların katılımlarını devam ettirmesi ile forum kalitesinden ödün vermeden canlılığını korumuş. Kaymakamlık başlığını yeniden takibe alıyorum. Seçimlerden sonra sınavın bir an önce gelmesi temennisi ile...
-
@can-mavi abi boşver sen onu cevap vermeye değmez. Zaten yazdıklarına yapılan beğeniler arkadaşa güzel bir cevap oluyor lakin aynı tavır ve davranışları sergilemeye devam ediyor aylardır böyle. Onu da böyle kabul edicez napalım. Şu dualarda bu garibanı da bulundurun kaymakam olmayı canı gönülden istiyorum.
-
@the-kaymakam amin kardesim ınsallah . Allah önce hak etmemizi sonra da hak ettiğimizi almamız nasip etsin inşallah ..