2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Ve ösym sınav tarihini açıkladı 2 eylül.Hayırlı olsun
-
@taromisaki9
Öyle inanılmaz bir detay yok burada.Kimsenin şahsına bir şey demedim demişsiniz.Bence bir daha bakın yazdığınıza.Bunu buraya yazmak yerine bana mesaj atsaydınız size açıklama yapardım.Bu şekilde ifade etmeniz beni çok rahatsız etti.
Siz anladığım kadarıyla ilk yazdığım iletiye istinaden bunu yazdınız.Sınav şeklinin test olacağı ve formatının idari hakimlik olacağı konuşulmuş desem daha açıklayıcı olacaktı belki de.Bilemiyorum bana bu söylenen çok normal geldi çünkü yeni bir sınav sistemine geçilirken bunun konuşulması kadar normal bir şey yok.Bu yüzden de çok sorgulamadım.Paylaşmamdaki tek amaç buradaki insanlar çalışırken buna göre çalışsın diye düşünmemdendir. Bu şekilde bir tepki alacağımı düşünemedim.
Bunun bir üstü soru sızdırmak demek çok iyi niyetli bir ifade değil. Burada soru sızdırmak gibi bir ifade kullanmadan önce biraz daha düşünmeliydiniz. Böyle şeylerin kenarından bile geçmeyecek biriyim.Haber veren kişi de öyle.Burada bilgi paylaşan diğer arkadaşlar da öyle.İnsanları şüphe altında bırakıyorsunuz. -
ve duyumcu kardeşlerim Allah razı olsun Allah hakkınızda hayırlısı ne ise onu nasip etsin
-
sınavın test olduğu da anlaşılıyor sanki
-
@fetih duyurunun 82 gün öncesinden gelmesi teste işaret diye düşünüyorum bende.
-
@conmaynard gün pazar günü o da bir belirti olabilir
-
2 Eylülcüler onurumuzdur Hayırlı olsun
-
2 eylülcü arkadaşlardan allah razı olsun.
-
Hayırlı olsun ...
-
girip girmeme konusunda kararsızım ama bekleyenlere hayırlı uğurlu olsun
-
elhamdülillah ..
-
@taromisaki9 Bilgiyi veren ÖSYM'den değil.Bu yüzden sorulara ulaşımı da söz konusu değil. Bunu da belirteyim. Kimsenin zan altında kalmasını istemem. Ayrıca kendisi de öyle sallayacak ya da buna ihtiyacı olan biri değil.
Yani belki normal şartlarda şu söyledikleriniz o kadar kötü olmayabilir.İyi niyetli de olabilirsiniz. Fakat ülkenin durumuna bakınca ufak bir ima bile insanları ne hallere sokuyor. Bu yüzden kullandığımız dile lütfen dikkat edelim. -
kılavuz yok ortada bakalım ne gelecek
-
TESTMİ KLASİKMİ OLCAK
-
@kemoenes testir o test
-
Hayırlı olsun..
-
https://youtu.be/prknvSctNRg
Gençler hazırmıyız.. -
Hayırlı olsun dostlar. Allah yar ve yardımcınız olsun hepinizin.
-
@paretowilfredo amin kardesim ınsallah bu sefer olur
2.5 aylık program :
Kpss, vmy, dguy, sayıştay. , kaymakamlık -
2 eylulculere sesleniyorum. insanlarin umutlariyla oynamayin. tamam osym resmi olarak aciklamis olabilir ama daha belli degil. her an her sey olabilir.
:dddddddd