2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@larendeli dostun 2 kere mülakatından elendim idari hakimliğin , bi sınav gelsin de girip girmemeyi o zaman dusunecegim , güzel düşüncen için ise ayrıca teşekkür ederim
-
Başvuru tarihi 5 temmuzda başladığına göre daha önce de dediğim gibi ilan en gec haziran sonuna doğru gelecektir
-
Eğer sınav "test" olursa sizlerle İnsan hakları 700 civarı test sorusu pdf paylaşcam Aslan Reyizden size kaymakamlık hediyesi :)) İnsan haklarının önemini bilen bilir
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@paretowilfredo amin kardesim ınsallah bu sefer olur
2.5 aylık program :
Kpss, vmy, dguy, sayıştay. , kaymakamlıkbilffil sınava hazırlanılır, girilir.. Adres : @can-mavi :)))
-
@aslan-reyiz klasik olursa da paylas kral biz onlari ceviririz acik ucluya
-
hayırlı uğurlu olsun dostlar, bu forumdan kaymakamımız çok olsun
-
@kemoenes :)) aynen dostum , bir de mülakatlarından elenmesek iyi olacak ama mülakattan elenmek bile alışkanlık oldu :)))
-
@kemoenes :)) aynen dostum , bir de mülakatlarından elenmesek iyi olacak ama mülakattan elenmek bile alışkanlık oldu :)))
hakikaten çok ciddi süreçler atlatıp halen göze alarak bu tür sınavlara hazırlanmak da herkesin harcı değil. Bir de işin bu tarafı var üstad. Allah emeklerini, emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah. 2.defa Kaymakamlık sınavına hazırlanıyorum nasıl yıprattı nasıl yordu bir ben bilirim Allah yardımcımız olsun. Sınavlara hazırlanıp emek veren tüm arkadaşlarım için en hayırlısı ne ise o olur inşallah
-
@kemoenes amin kardesim ınsallah , Allah önce o mevkiiyi haketmeyi daha sonra hakettigimizi elde etmeyi nasip eylesin ..
-
@aslan-reyiz tek eksik bu:)) öyle ki politicius almayı düşündüm
-
@can-mavi dostum önümüzde 5 sınav var hepsine mi kafa tutuyorsun:))
-
@ese03, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz klasik olursa da paylas kral biz onlari ceviririz acik ucluya
Açık uçlu da paylaşırız sıkıntı yok
-
arkadaşlar sınav test hayırlı uğurlu olsun..
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz tek eksik bu:)) öyle ki politicius almayı düşündüm
Ben de merak ediyorum onu açıkçası birkaç yerde gördüm ama pahalı biraz 400 soru mu ne varmış
-
@amirim baştan beri süreci takip ediyorum. O kadar haksız ithamlara rağmen kararlılığını hiç bozmadan eylül de sınav var dedin. Teşekkür ediyorum verdin bilgiler için duamızı aldın. Bazı arkadaşlarda sessizce bi köşeye geçip atansınlar
-
60 kişi mi 100 mü arkadaşlar
-
@paretowilfredo amin kardesim ınsallah bu sefer olur
2.5 aylık program :
Kpss, vmy, dguy, sayıştay. , kaymakamlıkYalnız değilsin bu konu da üstad
-
Rüyamda E-Sınav şeklindeydi En güzel yanı sınavın erken açıklanması olurdu sanırım. Keşke altyapı uygun ve sorunsuz olsaydı..
-
@herhangibiri 100 kişi
-
Popülerliğimi artırdım artık ünlüde oldum,doğru tarih vererek hazırlanan arkadaşların hayalleriyle oynayıp (!!!!!!) buraya bende dahil olmak üzere yazan arkadaşlar için diyorum ki : yapmayın be şunu :)) İleri geri konuşup saçmalayan arkadaşların yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum ve diyorum ki bilmiyorsan sus ve oku