2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@mia105 o zaman vmy guy dguy Kpss kaymakamlık saldırakiiii :)))
-
@aslan-reyiz ben şu an kullanıyorum hatta dün gece ikinci kiez tekrar edip bitirdim.toplamda 470 civarı soru var ben beğenedim farklı ve kaliteli olduğunu düşünüyorum
-
@timuçin hazır miyız timuçinnn:))
-
@freeboy HOCAM İÇERİĞİNDEN BAHSEDERMİSİNZ BİRAZ
-
@freeboy dostum biraz bilgi verirsen mesela konu anlatımı soru cevap şeklinde gibimi formatı ..yani gidip inceleyemiyoruzda kitapçılarda..
-
@çetin Kişi kendisi için istediğini bir başkası içinde istemedikçe iman etmiş sayılmaz... Bu hükme uydum gerisi boş.!
-
@dinatele dostum bm anayasa aihs ile ilgili soruları bunları pekiştirme açısından iyi aihm ihlalleriyle ilgili örneklere kadar hangi hakkın ihlal edildiği falan bunlarla ilgili örnek bile vermiş farklı diyebilceğim sorular var klasik açık uçlu piyasadaki kitaplar dışında.fiyat eder mi o kadar dersen sanki biraz daha ucuz olması gerekirdi.hem açık uçlu hemde direk soru cevap tarzı sorular mevcut
-
@freeboy soru tarzını çok merak eden varsa özelden yazın isterseniz whats aptan falan atayım buraya nasıl yüklenir bilmiyorum
-
@freeboy, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@freeboy soru tarzını çok merak eden varsa özelden yazın isterseniz whats aptan falan atayım buraya nasıl yüklenir bilmiyorum
Eyvallah kardeşim belki onu teste çevirir hoca
-
@freeboy TESEKKÜR EDERİM KAYNAK ARASTMASINA BAYRAMDAN SONRA GECEYİM EN İYİSİ SUAN SAGLIKLI KARAR VERİLEMİYOR
-
@can-mavi benim küçük altını unutma bak sakın:))
-
@yigidooo aynen kardeşim
-
@herhangibiri eğer ki bu mülakat olsun o çeyreği yarım çıkarttım
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Can mavi üstad ne veriyorsa 1 fazlası :)))
-
@aslan-reyiz adamsın reyiz:))
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Hocam benim de size güzel bir yemek sözüm olsun. Çok faydanız dokundu bu süreçte sağolun
-
@onuktekin ‘’Yorum gerektirecek sorular olacak.olay verip onunla ilgili soru soracaklar’’ bu sizin söyleminiz.bunu aktaran kişi, örneğin Türkçeden dil bilgisi gelecek,ekonomiden sayısal veri gelecek,tarihten kişi ismi soracaklar gibi bilgileri de pekala verebilir.benim bahsettiğim konu bu. 2016 da bile soruların sızdırıldığını ifade etti savcı bey.İnsanlar halinden memnun gördüğüm kadarıyla.Herkese iyi forumlar diliyorum.
-
@aslan-reyiz adamsınnn :))
-
Sinav herkese hayirli olsun arkadaslar,
Duyumculara da teşekkür ederiz
Bu sinavin e sinav olarak yapilmasindan korkan tek ben miyim?
Son sayiştay sinavindan sonra e sinav a yaklaşim nasil olur sizce? -
@shady1 uzun süre bidaha öyle bir şey olmaz diye ümit ediyorum