2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Son noktayı ösym koydu çok şükür... dilimizde tüy bitti
-
@issiz Vebal almadık çok şükür :))
-
Oh be tarih kesinleşmiş, daha bir şevkle çalışırız artık.
-
Duyumcu arkadaşlara da teşekkürler:)
Geldi yine gönlümüzün sultanı -
pazar günü oluşu test olacagini isaret ediyo diyebilir miyiz
-
Biz beşli teorisyen olarak adlandırdığımız duyumcularimiza hep güvendik :)))
-
@ese03 kardeşim test klasik nasıl gelirse gelsin . 106. Dönem mulakatindan elenen birisi olarak bunu kafana takma . Açık uçlu sınav tarzı da zor değil .
-
@can-mavi aynen dostum bu sene maraton zor :)). Sayıştay hariç bende gireceğim .hayırlısı.
-
İlan ne zaman gelebilir acaba ?
-
@osenebusene hakkımızda hayırlısı kardeşim insallah
-
@aslan-reyiz dostum benim tek merak ettigim test ise şayet ders ekleme olur mu siyaset bilimi gibi.
-
@osenebusene, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@aslan-reyiz dostum benim tek merak ettigim test ise şayet ders ekleme olur mu siyaset bilimi gibi.
Dostum 2014 test sınavında 80 soruydu son yapılan test sınavı buydu.İçerik de öyle olacak gibi.Yıllardır test sınavına kamu yönetimi dersleri eklenmedi.Şimdi de format aynı olacak diye düşünüyorum.
-
Arkadaşlar yeni anayasa değişikliğiyle kaldırılan hükümleri artık çalışmayalım kesinlikle değil mi? Çalışırken gözüm kayıyor içim rahat etmiyor ya çıkarsa diye kesin birşey söyleyin
-
@can-mavi Hallolur kardesim hayirlisiyla. Sukur ilanda Allah utandirmadi. Sinavda da utandirmasin
-
@aslan-reyiz inşallah. hayırlısı olsun hakkımızda.
-
@paretowilfredo amin kardesim ınsallah
-
Değerli dostlar hayırlı olsun hepimize allah utandırmasın cümlemizi
-
ÖSYM ile görüşen var mı protokolu ne zaman yayınlar sınav formatı kesin test diyebilir miyiz? Önceden haber veren bilgi saklamayan arkadaşlardan da Allah razı olsun.
-
-
@can-mavi Hocam sizi şahsen tanımasam da idari hakimlik mesleğini size yakıştırıyorum forum karakterinize göre İdari hakimliği de düşünün bence..