2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@kemoenes hocam emreturkdogan91@gmail.com ekleyebilirmisiniz gruba benide .
-
@don-pablo davet gönderdim hocam. hangi kanunu aldınız siz ?
-
saygı, özlem ve minnetle geçen 79 yıl ...
-
Ruhun şad olsun paşam. Sonsuz teşekkürler.....
-
Arkadaşlar iktisat için tufan Samet mi Zeynel dinler mi? Konuları özet olarak anlatan verimli bir kitap daha faydalı olur aslında böyle bir kitap bilen var mı ?
-
Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve şehit Kaymakamımız Muhammet Fatih SAFİTÜRK ü
saygı , minnet ve rahmetle anıyorum... -
@uzmanyrd Hocam iktisat temeliniz varsa themis iktisat calisma kitabini oneririm ancak sorulari altindaki aciklamalarla okuyun gercekten cok faydali bir kitap.Kpss doneminde o kadar iktisat kitabi cozmusumdur ancak bu kadar guzel aciklamalari olan bir kitap bulamamistim.
-
@luthor Zeynel dinler de çözmüş muydun?
-
@luthor kardeşim 1323 sayfalık iktisat kitabı biraz fazla değil mi?
-
@uzmanyrd Zeynel çözdüm ancak anlatımına bakmadım pek açıkçası.Anlatımı güzelse oda iyidir mutlaka.Ben Zeynel Dinleri sadece çıkmış soruları görmek için çözmüştüm.
-
@yurtlu-john Hocam önceden bir Kpss süreci atlatan biri için ağır değil aslına bakarsanız.Zaten temel varsa bakın derken bunu kastetmiştim.Ama ben kaymakamlık için tanım bazında çalışılması düşüncesine katılmıyorum.2017 de çıkan sorular verimli bir kpss süreci geçirmemiş insanlar için seçici sorulardı.Örneğin max mal kullanımı sorusunda köşe dengesinin bilinmesi gerekiyordu,toplumsal refah sorusunda üretici ve tüketici rantı toplamının toplumsal refah olduğu bilinmeliydi.İşsizlik sorusu mesela çok seçici bir kavramdı.Ne kadar kolay görünse de temel olmadan bu sorular yapılmaz.Bence bu sınavın en fazla mesai harcanması gereken kısmı iktisat.
-
Arkadaşlar iyi tahmin yapan geçmişte tutturan arkadaşlardan 2018 kaymakamlık sınav tarihi hakkında tahmin alabilir miyim?? +- bir ay sapma önemsizdir Planlamam gereken konular ve işler var
-
@ofa tahmine gerek yok. Gerekli duyumlar var zaten ahmet nohutçuda açıkladı 24 şubat 31 mart arası.
-
@bf24 hocam emin olabilirainiz ben hepinizden çok istiyorum açılmasını inşallahta açılır ben yanılırım ama tahminimce yakın zamanda açılmaz gibi
-
@kemoenes Kardeş ben meclis İçtüzüğü nü aldım ama beni gruba eklemeyi unuttunuz herhalde bana herhangi bir davet falan yapmadınız dropbox u da guncelledim
-
@darısı-başımıza bana da öyle geliyor son 3 sınavın tarihleri arasında baya zaman farkı var. eylülde sınav yapılıp üzerine hemen 5 ay sonra sınav yapılması aklıma yatmıyor. diğer yandan ahmet nohutçu ya da diğer bazı hocaların sınav olacak demesi kendi menfaatleri için olabilir çünkü kitaptan ve kurslardan ciddi gelir elde ediyorlar. zaten bu işte kazananlar ösym ve kitapları satılan hocalar. kaybedenler de bizler ve yakınlarımız. ALLAH yar ve yardımcımız olsun.
-
@kemoenes
hocam 31- kalkınma ajansları kanunu ben aliyim. Ancak dropbox falan hiç bilmiyorum ne olduğunu. Ne yapmam gerekiyor? -
İnsan hakları için Reşit Gürbüz mu Kutluay Kararlı mi? İki kitabı da bilen arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz?
-
@siyasal mail adresinin yazmış mıydınız ? Tekrar gönderiyim davet
-
@yörük20 oradan dosya paylaşımı yapacağız. Uygulamayı pc ye indirmeniz gerekmektedir. Mobil için olan uygulamadan dahan önce @onuktekin arkadaşımız da bahsetmişti. Dropbox a üye olduğunuz mail adresini bize gönderin davet linki yollayalım