2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Kağıt incelemesi dilekçesi vermiş olmama rağmen halısahada ayağaı bayaa bi kötü ettim o yüzden yarınki incelemeye gidemiycem. Giden bir arkadaşdan ricam inceledikden sonra alterntafi cevapları ve türkçeden çok alternatif varmı ne cevaplar kabul edilmiş yazarda çok sevinirim.
-
Mart'ın 3. Cumartesi günü neden bir sınav olmasın ki ...
-
@can-mavi Neden olmasın ki kardeşim Olur mu olur. 100 olur bizim olur
-
@paretowilfredo eylül 2017 mülakatları sonuclanmadan başvurmuş oluruz yeni sınava 100 dediler geldik
-
@can-mavi Bakanlık çok 100 veriyor bize şımarmaya başladık :))
-
@paretowilfredo bu da bardağı taşıran son 100 olur zaten sonra bekle ki 60 dan yukarı çıksın
-
@can-mavi Eskiye dönüş olur kardeşim artık bence de. 100 100 bereketli oldu epey 60'lı günlere döneriz bu sınavdan sonra.
-
@paretowilfredo hocam martta geliyormu şimdi. Arkadaştan aldığım 2018 eylül ekim olayı beni hirpaladi çünkü. İnşallah sizin dediğiniz gibi bir an evvel gelir.
-
@ayran Artık net bir şey söylemeyeceğimi söylemiştim dostum ancak görünen karada bir şeyler var diyebilirim
-
@paretowilfredo inşallah hocam. Bu haber bizi heyecanlandırıyor
-
Bakanlıkta tanıdık olması için kpssden kaç almamız gerek? Son zamanlarda bakıyorum herkes her yerden bilgi alıyor arkadaşlar dostlar içerden bilgi alanlar herkesin köstebeği var kendimi çok sıradan hissediyorum. Bundan sonraki aşamada içerden duyum almak üzerine çalışacağım
-
@rorschach159 Kardeşim buna kostebeklik denmez. Doğru veya yanlış herkes aldığı duyumu burda paylaşarak kostebeklik yapmış olmuyor bilakis insanlar aldıkları bilgiyi paylaşarak yardımlaşmiş oluyor sevgili kardeşim.
Bir yerlere gelmeye çalışırken girdiğimiz mülakat yolculuğunda birçok güzel arkadaşlık edinebilirsin. O arkadaşların abilerin senin de iyiliğin için duyduklarını senle paylaşmakta cekinmeyeceklerdir. Yüksek bir kpss puanına hiç gerek yok.
Ayrıca kendini sıradan hissetme kardeşim. Hepimiz aynı gemideyiz... -
@paretowilfredo @can-mavi şu sohbetin güzelliğine bak, ağzınız bal yesin dostlar, her şey gönlünüzce olsun..
-
@öktem_ilteriş amin kardeşim, Allah çalışan azmeden ve hakeden herkese hakkettiği güzellikleri yaşamasını nasip etsin.
-
@can-mavi eyvallah üstad. Allah yardımcımız olsun. Sınava hazırlanan ve mülakatı bekleyen herkesin gönlüne göre olur inşallah her şey. Kendi adıma bu sınavı bir kere olsun kazanmak istiyorum. Onun mücadelesini veriyorum. İlk defa girdiğim sınavda 70.57 aldım. Basit hatalar yaptığım için olmadı. Ancak bu sefer daha iyi hazırlanıp sınav en erken tarihte olacakmış gibi düşünürsek en azından savsaklama yapamayız. O açıdan bile arkadaşların verdiği tarihler önemli
-
@rorschach159 bakanlıkta tanıdık olması için sizi değil de arkadaşlarınızın başarılı olması gerek sağolasun arkadaşların ankara'nın dört bir yanına dağıldığı için ve bu arkadaşlar uzman veya müfettiş oldukları için bilgi almakta zorlanmıyorlar.
-
Arkadaşlar merhaba,
Sınav kitapçığıma bakmak için itiraz etmiştim, bugün baktım, sizlere yardımcı olabilir diye paylaşıyorum.
Türkçe; 6/6
Tarih: 1/2
Ekonomi; 3/4
İnsan Hakları; 3/4
Anayasa - İdare; 15/18
İktisat; 1/629 doğru ile 77,93 puan alarak kazamadım.
Cevaplar için; en çok tartışılan iktisat sorusunun cevabı AHLAKİ RİSK, sanırım @can-mavi hocam haklı çıktı.
Esnek Kur dahil olmak üzere toplam 10-12 alternatif cevap vardı, okuyuculara not olarak sabit, katı geçmeyen cevapları kabul edebilirsiniz denmişti.
Bildirgesi, beyannamesi, deklarasyonu gibi alternatif cevaplar kabul edilmiş.
İmar ve Bayındırlık Komisyonu kabul edilmiş.
2005, 1 ocak 2005 kabul edilmiş.
Hizmet kuruluşu, hizmetsel kuruluşlar dahil alternatif 5-6 cevap vardı.
Tam dışlama etkisi sorusunda 'dışlama etkisi' cevabı kabul edilmemiş.
Türkçe bol alternatifli cevaplar ile doluydu, bence sınavın okunmasında bir sıkıntı yok, aklına takılan sorusu olan varsa cevaplayabilirim.
-
@popescu Ekleme olarak; Kişisel verileri koruma kurumu
Kişisel verileri koruma kurulu
İkisi de kabul edilmiş.
-
@popescu 77,93 puanla kaçıncı oldunuz hocam? Kaç puanla kapattı biliyor musunuz?
-
- oldum, 80,36 ile kapattığını biliyorum.