2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@can-mavi usta peki yeni sınav için ilan gelmeden suan kı mulakat sonucları acıklanması gerekır demı ?ynı yenı sınav martta olursa ocakta ilan gelmesı gerekır suan baslıcak mülakatlar hızlı mı acıklanır ?
-
dostum öyle bir gereklilik yok ancak, eylül 2017 sınavının mülakatları açıklanmadan yeni sınava başvurmuş oluruz, yeni sınava girmeden de eylül sınavının mülakatları açıklanmış olur. sınavın normalde ocak- şubat gibi planlandığını daha önceden duymuştum, ancak büyük ihtimal mülakatı açıklamadan yeni bir sınav yapılmaması açısından yeni sınav marta sarktı
-
@osenebusene aynen dostum öyle görünüyor
-
@can-mavi yeni baskı kitaplarda yavaş yavaş çıkmaya başlamış. Sınav geliyor yakın zamanda dediğin gibi kardeşim.
-
@kemoenes aynen kardeşim, 2017 kaymakamlık grubunda daha sınav açıklanmadan önce de yazdığım gibi eylül sınavından geldikten sonra 1 hafta ara verip tekrar başlamıştım çalışmaya, hatta yeni sınavda yakın diye paylaşım yaptığımda biliyorsun herkes şaşırmıştı hatta bazı arkadaşlar beni trol ilan etmişti çalışmak lazım kardeşim 2018 sınavı daha çetin geçecek
-
haklısın kardeşim. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu sefer sen çalışmazsın. Kazanırsın ve bu sürece girmezsin.
-
@kemoenes amin kardeşim, eğer ki haketmişsem inşallah Allah bana da nasip eder.
-
Gruba girmek için ne yapmamız gerekiyor.Ben de gruba girmek istiyorum.
-
@kemoenes hocam beni de dahil edin ama nasıl dahil olacağım konusunda bilgilendirirmisiniz
-
önceki sayfalarda bununla ilgili gerekli bilgilendirme yapıldı arkadaşlar
-
Arkadaşlar dürüstçe günde kaç saat çalışıyorsunuz kaymakamlık sınavına
-
Arkadaslar onemli olan bence iktisattan 6 da 4 ve ustu yapabilmekte sinavi kazanmak buradan geciyor . Bunun icin onerebileceginiz calisma kitabi yontemleri vs. var midir ?
-
@kemoenes rica edersem bana da davet yollar mısınız?
aslanbey2224@hotmail.com -
@cengizkan2 kesinlikle katılıyorum. İktisat zor olmuyor ancak belli bir birikim olmadığı sürece yapılabilecek ders değil. 6 soruyu heba edip 34 üzerinden girdiğimiz zaman ise Türkçe ve İnsan haklarından ters köşe olabiliyoruz. Ayrıca hukuktan muhakkak tereddüte düşeceğimiz soru sayısı 2-3 olabiliyor. O Yüzden iktisat şart.
-
@kaydı-silinmiş konu veya ne gibi paylaşımda bulunacaksınız hocam ?
-
@kemoenes boşta kalan hangi kanun varsa onu bana verirsiniz
-
@kaydı-silinmiş anayasa bölümünde yargı konusu kaldı sizin için uygun olursa siz alabilirsiniz onu
-
Arkadaşlar; listemizin son durumu aşağıdaki gibidir.Kendi hazırlayacağınız sorular olduğu gibi GÜNCEL bulabildiğimiz soruları da sisteme yükleyebilir, ciddi bir soru havuzu oluşturabiliriz. Bitirmeyen veya zaman bulamayan arkadaşlar aman unutmayın ne olursa olsun başladığımız işi bitirmemiz lazım...
YENİ KATILAN ARKADAŞLAR; kanunlardan alınmış olanları da alabilir.....
Şuan sadece Anayasa - YARGI konusu kaldı arkadaşlar....
1- Anayasa-(temel hak ve özgürlükler) (yasama) @luthor (Yürütme) @Oruçreis (Yargı) ??????
2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- @abdullahogz
3- Belediye kanunu- @Oruçreis
4- Bilgi edinme kanunu- @ümithak
5- Büyükşehir belediye kanunu- @gizemce
6- Devlet ihale kanunu- @garipyolcu
7- Devlet memurları kanunu- @mülki
8- İl idaresi kanunu- @hoyratbeg
9 - İl özel idaresi kanunu- @demoklesinkılıcı
10- İmar kanunu- @k-33
11- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu- @politicssbf
12- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun- @swl35
13- Kamu ihale kanunu- @onuktekin
14- Kabahatler kanunu- @relax
15- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu- @sbn98
16- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu- @ayran
17- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu- @kaymakam106
18- Kamulaştırma kanunu- @sislerbulvari
19- Köy kanunu - @Mülkiyeli45
20- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun- @Mülkiyeli45
21- Mahalli idare birlikleri kanunu- @sbn98
22- Mal bildirimi kanunu- @kemoenes
23- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun @mülkiyesbf
24- Milletvekili seçim kanunu- @bolulu
25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun- @ümithak
26- Polis vazife ve salahiyet kanunu- @Kelkitli
27- Siyasi partiler kanunu- @Mülkiyeli45
28- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun- @ofa
29- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun- @ayran
30- Meclis iç tüzüğü- @siyasal
31-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun- @yörük20
32-2972 sayılı mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun- @jokerr
33- insan hakları eşitlik kurumu kanunu- @mülkiye1859
34- kamu denetçiliği kanunu @mülkiyesbf
35-kişisel verileri koruma kanunu- @BF24
36-aym kuruluş ve çalışma usülleri kanunu- @abdullahogz -
arkadaşlar eğer kabul ederseniz, 19 aralıktan sonra gruba katılıp faydalı olmak isterim, şuan da katılabilirim ama 19 aralık'a kadar faydamın dokunabileceğini sanmıyorum, eğer katılmamı isterseniz seve seve katılırım.
-
tabi faydalı olabileceğimi düşünürseniz.