TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı

KPSS A
    422
    4055
    1243428
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • Y
      yasin Son düzenleyen:

@can-mavi usta peki yeni sınav için ilan gelmeden suan kı mulakat sonucları acıklanması gerekır demı ?ynı yenı sınav martta olursa ocakta ilan gelmesı gerekır suan baslıcak mülakatlar hızlı mı acıklanır ?

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
      • ?
        Eski Kullanıcı Son düzenleyen:

dostum öyle bir gereklilik yok ancak, eylül 2017 sınavının mülakatları açıklanmadan yeni sınava başvurmuş oluruz, yeni sınava girmeden de eylül sınavının mülakatları açıklanmış olur. sınavın normalde ocak- şubat gibi planlandığını daha önceden duymuştum, ancak büyük ihtimal mülakatı açıklamadan yeni bir sınav yapılmaması açısından yeni sınav marta sarktı

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
        • ?
          Eski Kullanıcı @OseneBuSene Son düzenleyen:

@osenebusene aynen dostum öyle görünüyor 🙂

• kemoenes
            kemoenes @Ziyaretçi Son düzenleyen:

@can-mavi yeni baskı kitaplarda yavaş yavaş çıkmaya başlamış. Sınav geliyor yakın zamanda dediğin gibi kardeşim.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • ?
              Eski Kullanıcı @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes aynen kardeşim, 2017 kaymakamlık grubunda daha sınav açıklanmadan önce de yazdığım gibi eylül sınavından geldikten sonra 1 hafta ara verip tekrar başlamıştım çalışmaya, hatta yeni sınavda yakın diye paylaşım yaptığımda biliyorsun herkes şaşırmıştı hatta bazı arkadaşlar beni trol ilan etmişti 🙂 çalışmak lazım kardeşim 2018 sınavı daha çetin geçecek 🙂

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
              • kemoenes
                kemoenes Son düzenleyen:

haklısın kardeşim. Allah yardımcımız olsun. İnşallah bu sefer sen çalışmazsın. Kazanırsın ve bu sürece girmezsin.

? 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • ?
                  Eski Kullanıcı @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes amin kardeşim, eğer ki haketmişsem inşallah Allah bana da nasip eder.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 4
                  • M
                    mustafa kader Son düzenleyen:

Gruba girmek için ne yapmamız gerekiyor.Ben de gruba girmek istiyorum.

• M
                      Ms1990 @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes hocam beni de dahil edin ama nasıl dahil olacağım konusunda bilgilendirirmisiniz

• kemoenes
                        kemoenes Son düzenleyen:

önceki sayfalarda bununla ilgili gerekli bilgilendirme yapıldı arkadaşlar

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                        • D
                          darısı.başımıza Son düzenleyen:

Arkadaşlar dürüstçe günde kaç saat çalışıyorsunuz kaymakamlık sınavına 🙂

• C
                            cengizkan2 Son düzenleyen:

Arkadaslar onemli olan bence iktisattan 6 da 4 ve ustu yapabilmekte sinavi kazanmak buradan geciyor . Bunun icin onerebileceginiz calisma kitabi yontemleri vs. var midir ?

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                            • K
                              Kaydı Silinmiş @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes rica edersem bana da davet yollar mısınız?
                              aslanbey2224@hotmail.com

• kemoenes
                                kemoenes @cengizkan2 Son düzenleyen:

@cengizkan2 kesinlikle katılıyorum. İktisat zor olmuyor ancak belli bir birikim olmadığı sürece yapılabilecek ders değil. 6 soruyu heba edip 34 üzerinden girdiğimiz zaman ise Türkçe ve İnsan haklarından ters köşe olabiliyoruz. Ayrıca hukuktan muhakkak tereddüte düşeceğimiz soru sayısı 2-3 olabiliyor. O Yüzden iktisat şart.

• kemoenes
                                  kemoenes @Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

@kaydı-silinmiş konu veya ne gibi paylaşımda bulunacaksınız hocam ?

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                  • K
                                    Kaydı Silinmiş @kemoenes Son düzenleyen:

@kemoenes boşta kalan hangi kanun varsa onu bana verirsiniz

• kemoenes
                                      kemoenes @Kaydı Silinmiş Son düzenleyen:

@kaydı-silinmiş anayasa bölümünde yargı konusu kaldı sizin için uygun olursa siz alabilirsiniz onu

• kemoenes
                                        kemoenes Son düzenleyen:

Arkadaşlar; listemizin son durumu aşağıdaki gibidir.Kendi hazırlayacağınız sorular olduğu gibi GÜNCEL bulabildiğimiz soruları da sisteme yükleyebilir, ciddi bir soru havuzu oluşturabiliriz. Bitirmeyen veya zaman bulamayan arkadaşlar aman unutmayın 🙂 ne olursa olsun başladığımız işi bitirmemiz lazım...

YENİ KATILAN ARKADAŞLAR; kanunlardan alınmış olanları da alabilir.....

Şuan sadece Anayasa - YARGI konusu kaldı arkadaşlar....

1- Anayasa-(temel hak ve özgürlükler) (yasama) @luthor (Yürütme) @Oruçreis (Yargı) ??????
                                        2- Bakanlıkların kuruluş, görev ve esasları hakkında kanun- @abdullahogz
                                        3- Belediye kanunu- @Oruçreis
                                        4- Bilgi edinme kanunu- @ümithak
                                        5- Büyükşehir belediye kanunu- @gizemce
                                        6- Devlet ihale kanunu- @garipyolcu
                                        7- Devlet memurları kanunu- @mülki
                                        8- İl idaresi kanunu- @hoyratbeg
                                        9 - İl özel idaresi kanunu- @demoklesinkılıcı
                                        10- İmar kanunu- @k-33
                                        11- İçişleri bakanlığı teşkilat kanunu- @politicssbf
                                        12- Kamu görevlileri etik kurulu kurulması hakkında kanun- @swl35
                                        13- Kamu ihale kanunu- @onuktekin
                                        14- Kabahatler kanunu- @relax
                                        15- Kamu görevlileri sendikaları ve toplu sözleşme kanunu- @sbn98
                                        16- Kamu ihale sözleşmeleri kanunu- @ayran
                                        17- Kamu mali yönetim ve kontrol kanunu- @kaymakam106
                                        18- Kamulaştırma kanunu- @sislerbulvari
                                        19- Köy kanunu - @Mülkiyeli45
                                        20- Köye yönelik hizmetler hakkında kanun- @Mülkiyeli45
                                        21- Mahalli idare birlikleri kanunu- @sbn98
                                        22- Mal bildirimi kanunu- @kemoenes
                                        23- Memurlar ve diğer kamu görevlilerinin yargılanması hakkında kanun @mülkiyesbf
                                        24- Milletvekili seçim kanunu- @bolulu
                                        25- Mülki idare amirliği atama yönetmeliği hakkında kanun- @ümithak
                                        26- Polis vazife ve salahiyet kanunu- @Kelkitli
                                        27- Siyasi partiler kanunu- @Mülkiyeli45
                                        28- TBMM üyeliğiyle bağdaşmayan işler hakkında kanun- @ofa
                                        29- Toplantı ve gösteri yürüyüşleri hakkında kanun- @ayran
                                        30- Meclis iç tüzüğü- @siyasal
                                        31-kalkınma ajanslarıyla ilgili kanun- @yörük20
                                        32-2972 sayılı mahalli idareler secimleriyle ilgili kanun- @jokerr
                                        33- insan hakları eşitlik kurumu kanunu- @mülkiye1859
                                        34- kamu denetçiliği kanunu @mülkiyesbf
                                        35-kişisel verileri koruma kanunu- @BF24
                                        36-aym kuruluş ve çalışma usülleri kanunu- @abdullahogz

K 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                        • ?

arkadaşlar eğer kabul ederseniz, 19 aralıktan sonra gruba katılıp faydalı olmak isterim, şuan da katılabilirim ama 19 aralık'a kadar faydamın dokunabileceğini sanmıyorum, eğer katılmamı isterseniz seve seve katılırım.

kemoenes 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 2
                                          • ?

tabi faydalı olabileceğimi düşünürseniz.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 30
                                            • 31
                                            • 32
                                            • 33
                                            • 34
                                            • 202
                                            • 203
                                            • 32 / 203
                                            • İlk ileti