2018 Kaymakamlık Sınavı
-
@popescu teşekkür ederiz kardeşim. Anlaşılan çok kıyım yapmadıkları. Çok iyi oldu bu açıklamalarınız Allah razı olsun.
-
@popescu Sağol hocam.Kafamdaki tüm soru işaretlerini giderdiniz.
-
@popescu bu çok daha ilginç o kadar kasmamak lazım ancak sizin netlere göre iktisat olmadan çok zor bu iş. Alan da gayet iyi yapmışsınız.
-
Bnce artik.sinava girmek mantiksiz yada kanun calismaya felan gerek yok herseyi kabul etmişler adam kurumu soruyor kurulu kabul ediyor tek kelime yaz diyor iki kelime yazana puan veriyor daha once soru sorduğu soruyu soruyor ama orada kabul edilen cevabi kabul etmiyor crowding out adamin makalesindeki orijinal adı bunu bilmeyen iktisatçi var demek ösym icinde
-
@popescu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@popescu Ekleme olarak; Kişisel verileri koruma kurumu
Kişisel verileri koruma kurulu
İkisi de kabul edilmiş.
bunu bile kabul ettiklerine göre çok kasmamak lazım bu konuda. Ne yapıp edip iktisat minumum 3 yapmak lazım.
-
Imar komisyonu olan cevaba neden imar ve bayindirlik komisyonunu kabul ediyirsun hafi kabul ediyorsun sorunu köküne neden 5393 ibaresini ekliyorsun
-
@popescu Hocam işsizlerle alakalı soruya baktınız mı?Alternatif cevaplar var mıydı o soruda?
-
@bolulu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bnce artik.sinava girmek mantiksiz yada kanun calismaya felan gerek yok herseyi kabul etmişler adam kurumu soruyor kurulu kabul ediyor tek kelime yaz diyor iki kelime yazana puan veriyor daha once soru sorduğu soruyu soruyor ama orada kabul edilen cevabi kabul etmiyor crowding out adamin makalesindeki orijinal adı bunu bilmeyen iktisatçi var demek ösym icinde
açıkçası bende şaşırdım. Bu yığılma ondan oldu zaman. Ve netler bu şekilde uçtu. @popescu arkadaşımızın netlere göre GY-GK full yapmak şart ama muallakta soru muhakkak çıkıyor. Anayasa neyse ancak idare özellikle teşkilat nereden geleceği belli olmuyor. Hakikaten moralim bozuldu.
-
Bu kadar esnek cevabın kabul edilmesi her zaman kötüdür. Puanlar böyle yükselir gider suni yükselme diyoruz biz buna. O kanunları Afedersiniz ama ineklememizin ne anlamı kalıyor ?
-
@kemoenes maalesef ki bu anlayiş bilen ile bilmeyeni ayirt etmiyor boşuna kanun calismaya gerek yok ne kadar sacma bir sistem icim yaniyor resmen crowding out osym bu soruyu en az 10 kere sordu vr hepsinde cevap olarak kabul etti ayni zmanda dislama etkisinide tam engelkemeyide
-
@ayran, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Bu kadar esnek cevabın kabul edilmesi her zaman kötüdür. Puanlar böyle yükselir gider suni yükselme diyoruz biz buna. O kanunları Afedersiniz ama ineklememizin ne anlamı kalıyor ?
haklısın kardeşim. Sonuç şunu gösterdi. Kurulmuş- kurummuş, tek harfmiş bunları takmamak lazım. Yoksa detaylarda boğuluyoruz. İmar ve bayındırlık komisyonu bile kabul edilmiş. Benim anladığım iktisat şart.
-
İktisat yapsan da değişen birşey olmuyor böyle bol alternatif cevaplar olduguna göre.
-
Ben hakkimi helal etmiyorum turkceden yanlisim vardi diyordum heo megerse boylr yapa yapa bizi sona atmislar hakkimi helal etmiyorum insallah Rabbim onlardan hesabini sorar
-
@bolulu aynen kardeşim bi aydır kendimi suçluyordum kesin türkçe sıfır diyordum. Ancak gördüm ku türkçe den 1 yanlışim var.
-
@kemoenes iktisada ne hacet kardesim gerek bilr yok yani imkb yerine borsa yazsan yine oluyormuş manyak mi bunlar bist yazsan yine olmaz bnece
-
@ayran ben turkceden sadece 1 sorudan temkinliydin sinav oncesi sonrabdedim ki 2 olsun sonuclar aciklandi mahvolfum resmen... demek ki boyle yapmışlar kardesim sinvda iki kelimeli sorulari cevap kabul etmiyorsun sonra sinav okununca kabul ediyorsun benim ne suvum var adam iki kelime yazmasun sikkatli okusun dikkat olcen bir sinav bu
-
@luthor hocam kurumsal olmayan sivil nüfus ve 2 tane daha kurumsal olmayan ile başlayan cevap vardı ama onu çok dikkatli incelemedim.
-
@bolulu, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@kemoenes iktisada ne hacet kardesim gerek bilr yok yani imkb yerine borsa yazsan yine oluyormuş manyak mi bunlar bist yazsan yine olmaz bnece
hakikaten ilginç anlamak çok zor. Ama ona göre çalışacağız artık arkadaşlar yapacak bir şey yok
-
arkadaşlar 407. arkadaşın net sayısı kaç acaba bilen var mı?
-
@kemoenes evet iktisat yapmadan olması için anayasa idare en az 17 yapmak lazım, ben çok konsantre çalışmıştım ama iktisata ön yargılı yaklaştığım için yapamadım, tekrar bu kadar konsantre olabilir miyim bilmiyorum ama mart sınavı için Allah hepimizin yardımcısı olsun.