2018 Kaymakamlık Sınavı
-
Arkadaşlar daha önce önce savaş park dershanesinin düzenlediği kaymakamlık kampına katılan var mı?
-
@öktem_ilteriş ben katıldım kardeşim
-
@ayran özelden yazım hocam, cevaplarsanız sevinirim, teşekkür ederim..
-
@swl35 Yardiminiz için çok teşekkürler
-
@öktem_ilteriş bende katıldım kardeş. Tavsiye ederim kampı. Mikro ve türkiye ekonomisi iyi değildi ancak anayasa idare insan hakları faydalı oldu. Ha tabi kısa sürede bütün konulara deginilmiyo hazırlanmış açık uclu sorular üzerinden ders ilerliyor.
-
@öktem_ilteriş türkçe ve tarihte ıyi değildi. Makro özgür özcan hoca girdi gayet iyiydi
-
@yea-sbf, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@öktem_ilteriş türkçe ve tarihte ıyi değildi. Makro özgür özcan hoca girdi gayet iyiydi
zaten bu kamplarda mikro makro insan hakları önemli bence. Geçen sene sırf iktisat için online ders aldım. 3. 4. dersten sonra bıraktım. Sınava yönelik ne anlatmıyorlardı ve derin şekilde konular işleniyordu. Mikro-makro konusunda hakikaten henüz net bir şey bulamadım. Kendi çapımda hazırlanıyorum.
-
@kemoenes merhaba ,2018 de kaymakamlık sınavına girmek istiyorum. tarihini öğrenebilir miyim?
teşekkürler.
-
@gülnur33 ne zaman olmasını isterdiniz Gülnur hanım . Ona göre tarih koyalım : )
-
@kemoenes eyvallah. Bende kendi çapımda hazırlık yapıyorum. Net olan hiç bişey yok zaten.
-
@gülnur33 Mart için çok ağır şekilde belirtiler var kardeşim. Büyük ihtimalle martta olacak duyumlar göre.
-
Tam detaylı bilgi alamamakla beraber söylenen su çok yoğun bir acık var sürekli sınav yapmanın gayretindeler. Zaman tarih olarak net bisey demedi ama bilgi alınca bana söyleyecek konuştuğum kişi. Belirtiler yakın tarihi gösterir mi bilemedim. @can-mavi arkadasin dedigi tarih olabilir kaymakamlık sınavı icin
-
@tyr61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
Tam detaylı bilgi alamamakla beraber söylenen su çok yoğun bir acık var sürekli sınav yapmanın gayretindeler. Zaman tarih olarak net bisey demedi ama bilgi alınca bana söyleyecek konuştuğum kişi. Belirtiler yakın tarihi gösterir mi bilemedim. @can-mavi arkadasin dedigi tarih olabilir kaymakamlık sınavı icin
yakın zamanda sınav olacağını birçok kişi dillendirdi. İnanıyorum boş duyum değil hiçbirisi. Ancak bir daha 100 kişilik alım olur mu onu bilemiyorum. Sanırım bu son 100'lük
-
Arkadaşlar; KANUNLARI alıp henüz hazırlamayan birçok arkadaşımız bulunmaktadır. Bir şekilde zaman ayırmak gerekiyor. 42 üye var grupta ama henüz kanunların yarısı hazırlanmadı.
-
@gülnur33 sinavimiz 31 subat tarihinde yapilacaktir. basarilar dileriz.
-
@kemoenes katılıyorum son 100 lüğe giriliyor:)
-
@kemoenes, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
@tyr61, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı
yakın zamanda sınav olacağını birçok kişi dillendirdi. İnanıyorum boş duyum değil hiçbirisi. Ancak bir daha 100 kişilik alım olur mu onu bilemiyorum. Sanırım bu son 100'lük
önümüzdeki sınav son 100 lük sınav olacaktır kardeşim
-
2017 sınav ilanı yaklaşık 3 ay önce mi gelmişti arkadaşlar ?
-
@devletebedmüdded yok kardesim, iki aya yakın bir zaman kala ilan gelmişti ama üç ay önceden tarihi net olarak yazan duyumlar vardı..
-
@kemoenes hocam kendi adıma önümde şuan yakın tarihte iki sınav var onları atlattıktan sonra vargücümle çalışmalara asılıcam. Kusuruma bakmayın