2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@johnash 3660 bekar. Eş yardımlı 3922. Beş kesintisi 90 lira
-
@frustration 7 şubatta işe başlayan bir kişi 45 günlük ne kadar maaş aldı onu soruyorum mesela ben 4561 tl aldım biraz az geldi de ondan sorma gereği duydum
-
@frustration eş yardımı gerçekten çok iyi insanın evlenesi geliyor benim aldığım maaşla evli arkadaşımın arasında 263 lira fark vardı, ben daha az biliyordum şaşırdım rakamı görünce
-
@johnash 7 subatta basladiysan 38 gunluk maas alirsin
-
@pyle 1 ayı aşan 8 günlük kısım için nasıl bir hesaplama yapılıyor bilginiz var mı?
-
@johnash hocam bir de daha promosyon var sanırım onu almadınız daha pazartesi de onu alırsınız sanırım iki bin civarında verilecek
-
@mrs-keynes, içinde söyledi: 2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
@atiba 85+ puanlarla üstüne 2 sınav geçip vezne memuru olmak büyük lüks tabi
+85 puanla mülakattan elenip çay simit yeter demediğiniz için ,yol yemek parası hesabı yaparak aileden harçlık istemediğiniz ve belirsizlik psikolojisinde dipsiz kuyuda gibi olmayan ilana çalışmadığınız için evet büyük lüks.Doğru direk vergi dairesi müdürü olmalıydınız pardon..
Gelecek olan arkadaşlar rica ederim şükürü bilin ,kurumun eksiklerinin olduğu kadar çalışma arkadaşlarımızın burnu havada olması kuruma daha büyük zarar.Tartışmak için değil de bazı şeylere dikkat çekmek için yazdım . -
@hü-sbky bekliyoruz hâla. Bu haftayı da boş boş kapatcaz heralde
-
@guyguyankk dairede neden bekletiyolar ki hiç halden anlamıyolar gerçekten
-
@abba10 zaten ne oluyorsa şükür edebiyatından oluyor . Bak devlet size ekmek verdi değerini bilin !!! Allah aşkına adam 4 ana alan grubundan 90 a yakın puan almış dünya sınav geçmiş tamam kuruma girmiş de aklındakileri de gayet haklı olarak söyler .Kuruma yıllar önce yoldan geçen , selam veren alınmış haklı olarak da dyor ki kardeşim bizim farkımız var . Bu burunun havada olduğu anlamına gelmez şahsi fikrim .bırakın insanlar konuşsun
-
@hü-sbky Aradıgımda olaganustu bi hal yasadigimiz icin butun calisanlarimiz bu binaya gelmiyo demislerdi. Bunlar hep benim sanssizligim kesin ozur diliyorum bekleyen herkesten
-
@guyguyankk şanssızlıkta sınır tanımam şş =D
-
@hü-sbky gene yayınlanacak liste 10 15 kişi ve bendeki bu şansla gene içinde ismim olmayacak.
-
Bi yedek daha çağrılmış toplam 10 etti.
-
@zeybek umarım yayınlanan son liste olur ve bekleyen herkes rahatlar artık.
-
@hü-sbky ben artık ümidimi kestim bir buçuk aydır çağıracaklar diye bekliyorum her hafta iyice sayılar azaldı. Her hafta böyle on kişi çağırsalar yedekten girdim zaten sondayımdır. Nisan sonuna başlarım artık.
-
Ooo bizim tayfaya bak maaş muhabbetleri falan yiyin arkadaşlar yiyin bize yedirmediler afiyet olsun. Seviyorum sizleri
-
@paretooptimal akıl mantık alacağı yok zor olan ne bu kadar
-
@abba10 3 sınav aşamasından geçip gelince insan daha iyi bi çalışma ortamı bekliyor doğal olarak, beklenti büyüdü, uğruna adaklar adadık sonrası fos
-
çekilen zahmetleri düşününce guy tatmin etmiyor mu? merak ettim.