2017 Gelir Uzman Yardımcılığı Mülakat Kazananlar
-
@sofuoglu herkes memleketlisiyle konuşuyor hocam :))
-
Mesajları bile takip etmek zordur ya gerçekten 223 kişi çok fazla yav
-
Bence grup içinde yeni grupçuklar oluşturmak daha faydalı gibi
bknz: İstanbul'u kazanan izmirli guylar
-
Arkadaşlar benim diplomam üniversitede. 2012 anadolu lisesi mezunuyum 4 yıllık yani.Diplomayı üniversitemden gidip almam mı gerekiyor yoksa liseme gitsem mezun olduğuma dair bi belge verirler mi? 4 yıllık liseden mezun olmak da kademe atlatıyor sanırım. Doğru mu anlamışım?
-
@emreoguz ben de süper lise mezunuyum benim de aynı şekilde universitede aradım sordum diploman Arşivde hemen veremeyiz dediler. Sağlık Bakanlığı nda çalışan benimle aynı durumda olan bir arkadas lisesinden evrak almış hazırlık sınıfı okuduğuna dair kabul etmişler. Ben de öyle yapıcam bir sorun olacağını sanmıyorum açıkçası
-
@sosyolog dostum bu hazırlık sınıfı olayını anlamadım, ben liseye yerleştiğimde 4 yıllıktı zaten 4 yıl okudum. Hazırlık falan okumadım. Kademe ilerlemesine yansımaz mı bu?
-
@emreoguz ben hazırlık sınıfı okursan yansıyor diye biliyorum. Ben liseden 2005 yılında mezun oldum o dönem 3 yıl idi normalde lisede eğitim süresi. Evrak için İlan geldiğinde yine teyit ederiz kurumdan.
-
12500 sağlıkçının güvenlik soruşturması 15 günde bitmiş aynı performansı bizde de gösterirler inşallah
-
Biz kazananlar da şu saçma grubu şikayet edelim:))
-
Ya o iptal muhabbetine ben de denk geldim ve ifadeler,yakıştırmalar,ithamlar çok çirkin.Ben şahsen kaybedenleri anlamıyorum,şu forumda bile çoğumuz kaybede kaybede buralara geldik.Şahsne ben çok acı çektim,çok ağladım ama bir gün olsun kimseye bela okumadım,çoluğundan çocuğundan çıksın demedim.Allaha havale ettim geçtim.Hatta çaresizlikten,yoksulluktan,başka alternatifi olmadığından dolayı referans bulanlara,referansı olduğu halde eşek gibi çalışanlara hakkımı hep helal ettim.Keşke düzeni düzeltebilsek ama uymak zorunda kalanlara küfür etmedim.Ya daha ilk mulakatında elenenler bile çok ağır ithamlarda bulunuyorlar.Sorsan kul hakkından korkuyorlar ama herkesi aynı kefeye koyup girdikleri hakkımızı hiç umursamıyorlar.İibfliler olarak birbirimizi en iyi anlayacak sadece bizler olması gerekirken,sisteme yakınmak yerine (küçük bir çoğunluk hariç)bize küfür etmeleri abesle iştikal geliyor bana.
Tabiki haksızlıığa uğradığını düşünen herkesin hakkını araması çok çok normal ben de aradım zamanında ama bunu yaparken kimseyi zna altında bırakmadım.Ama dün facete yazılanları şaşkınlıkla okudum.Ve çoğunun referansa karşı olduklarından değil de referans bulmadıklarından yakındıklarını gördüm.Yani savundukları düşünce baştan yanlış ama acılarına,çaresizliklerine verip Allah'a emanet ediyorum hepsini.Mulakatkarınsa iptal olacağını sanmıyorum zira iptal etse tekrarlandığında değişen bişey olmayacak belki o referansım yok dşye ağlayanlar yana yakıla birilerini bulacak.Kaşbi gerçekten temiz olup.Allahtan korkanlara selam olsun -
@fabrizio kardeş mhuy dediğinde çok hassas,çok adil bi kurum değil.Tabiki guy kadar değil ama zarftan soru seçiyosun diye hiç birşey şeffaf olmuş olmuyor
-
birkaç gündür foruma girmiyordum girdim ve yazılanları okudum.gerçekten çok üzüldüm.ben kpss 82 kurum sınavı 84 aldım.gece gündüz herkes gibi ders çalıştım.mülakatta da sorulan 8 soruya cevap verdim eksiksiz.ve sonuna kadar da hakettiğimi düşünüyorum.herhangi bir olumsuzluk da yaşamadım.ayrıca da dayı falan da bulmadım.çünkü bulursam elbet birgün benden acı acı çıkacağını iyi bildiğim için.şimdi bazı arkadaşlar kazananlara dava açacaklarını bahsetmişler.peki kazananların gerçekten kendi bileğinin hakkıyla kazananların atamaları iptal olursa vicdanları rahat edecek midir?
-
Güvenlik soruşturmasında yeni sisteme geçilecek deniyor nasıl olacak bilginiz var mı? @Priss @Antimülakat @pareto_wilfredo umarım süreci hızlandıracaklardır yani inşallah
-
@yyy henüz okumadım ama bakacağım
-
ben gecen sene elendm hic bisey soyledm insanlarn emegine saygisizlik etmeleri cok sacma. bu sene kpss 85 kurum 90 aldim hakkmla kazandm.insan biraz saygi gosterir.
-
kim neyi iptal ettiriyormus ya bız hakkımızla gırdık kolay mı bu işler millet üzüntünün tesiriyle ne yapacagını sasırıyor herkes işine gücüne baksın
-
@nzm aradınız mı kurumu hocam belge ıcın bende arayacam
-
ARKADAŞLAR İÇİNİZ RAHAT OLSUN İPTAL FALAN FİLAN DİYE KENDİLERİNİ YIRTIYORLAR ELENMİŞ OLMANIN VERDİĞİ ÜZÜNTÜYLE AYRICA MÜLAKATLI ALIM YAPAN HER KURUMDA BÖYLE MUHABBETLER SÜREKLİ DÖNÜYOR DANISTAY HER DAVA DA İPTAL ETMİŞ OLSAYDI TÜRKİYE DE MEMUR KALMAZDI RAHAT OLUN BİZ BİLEĞİMİZİN HAKKIYLA KAZANDIK 2000 KİŞİ KAYBETTİYSE GERİ KALAN 2000 KİŞİDE KAZANDI ALLAH BAHTIMIZI YOLUMZU ACIK ETSİN
-
@sağlıksızyaşam aradınız mı hıc kurumu hocam
-
@napsak herhangı bı belge goturcek mıyız