2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@shady1 yani 2 yıldır bu sürecin içindeyim ve artık iş lazım tabi . son başvuru tarihine kadar bakıcam eğer biraz ilerleme olursa risk alcam hocam.
-
@nameless yani etrafımda öyle yds hazırlanan ingilizce bilen pek kimse yok malesef . nişanlımla beraber kurs aldık ikimiz de çalışıyoruz epey faydasını gördüm 2 3 günde de olsa. Zorluk derecesi de artık üniversitenin kendi insiyatifinde bakalım.
-
@mhmt7 bir aylık sürec ingilizce ogrenmek icin yetersiz veya sıkıcı olabilir bence ondan tekniklere daha cok calisarak en azindan baglaclara ve ingilizce turkce ceviri tarzı sorulara calisarak baraji asabileceginizi dusunuyorum yani stratejik calisin bence.sınav uzmanlık icin ingilizcenin orta seviyede olacagını dusunuyorum cunku mufettisligin ingilizcesi her zaman bir tık uzmanlıktan daha zor olur hayırlısı olsun hocam
-
Herkese kolay gelsin arkadaşlar daha önce konuşuldu mu bilmiyorum ama bankada çalışmanın haram olduğunu söyleyen hocalar var ben bu konuda kararsızım guy mülodan da elendim ihtiycım da var başvursam mı bilemiyorum siz ne düşünüyorsunuz?
-
@umut ekmeğinin peşinde çalışmanın nesi günah kardeş öyle şey mi olur otur çalış hak et binbir zorlukla işe gir, kendini bilmez bir kaç kişi çıksın günah desin. Namusumuzla çalışıyoruz biz bankada nesi günah olacakmış?
-
@umut o ne diyo bu ne diyo bunlari birak hocam. islam dini ne diyo aç oku veya arastir.
-
Bilgi alabileceğiniz yer burası değil hocam. Ehil olan kişi ya da kurumlara sorsanız daha iyi.
-
@umut Bu konunun cevabını böyle public ortamlarda aramak yanlış hocam. İnsanların düşüncelerine göre netice bulan bir konu değil çünkü. Burada herkesin işe ihtiyacı olduğu için "evet bu haramdır" diyebilmek cesaret ister(haramsa). İnsanlar kendi menfaatlerine göre dinin kesin yasakladığı şeyleri bile değiştirebiliyorlar. Kuran,Sünnet, İcmai Ümmet ve Kıyası fukaha dışındaki bilgiler zaten güvenilmezdir. Ben burdan gelecek paraya güvenemediğimden eğer işe kabul edilirsem bir müddet çalışıp bir an önce başka bir işe geçmek niyetindeyim. Yanlış anlaşılmasın haram veya helal demiyorum. Bu konuda net bir bilgiye ulaşamadım ama şaibeli olduğu için temkinli davranmak lazım.
-
@umut aynen haram kardeşim bende o yuzden basvurmucam basvurma sende omur boyu haram yeme
-
@kazm, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@umut aynen haram kardeşim bende o yuzden basvurmucam basvurma sende omur boyu haram yeme
Kazm kardeşim eminim sen bu ülkede çok iyi yerlere geleceksin süpersin
-
mulakata nereye çağırirlar? ve yanliş dogruyu götürcek mi? Kusura bakmayin belki yorumlarda yazmislardir ama okuyamadim.
-
@şule istanbula çağırırlar, yanlışların doğrularını etkilemez, bilmediğini salla servis tercih etceksen istabulu yaz derim nacizane.
-
@rmazandavulcusu ben de aynı şeyi düşünüyorum eğer olursa başka yollar ararım hakkımızda hayırlsıı olsun inşallah işsizlik çok zor
-
@umut Hocam onu diyen hocaların ortaya attığı islami bankacılık diye bir şey var dinledikçe gülüyorum. Evi sana onlar alıp veriyor sende bunun karşılığı onlara evin değerinden fazlasını veriyorsun ama faiz filan yok
-
Uzmanlığa başvuracağım.Gk-gy ve ingilizce benim için hiç problem değil. Ama alan konusunda ne kadar çalışsam da sınavlarda şansım yaver gitmiyor malesef. Sizce nasıl bir çalışma yolu izlesem iyi olur.
-
ARKADAŞLAR ALAN BİLGİSİ İÇİN KİTAP İSMİ VB ÖNERİR MİSİNİZ SERVİS GÖREVLİSİNE GİRCEM ? KİTAP ÖZELLİKLE KONU ANLATIMI YADA ÇÖZÜMLÜ SORULAR OLABİLİR LTFEEN
-
Arkadaslar servis icin ikamet adresini secmek zorundamiyiz? Belki ben memleketimde yasamak istemiyorum arkadas ne sacma.bilgilendirirseniz sevinirim.ilanda ikamet sarti yok ama
-
@iyimser16 süpermiş valla.ve cevabiniz da cok guzel Alanda bir parca atabilirim ama ingilizcede guveniyorum bakalim napcam.İstanbul beni yutar ya
-
Merhaba arkadaşlar birşey sormak istiyorum. Bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi ? Şimdi Yüksek Lisans öğrencisiyim. Askerliğimi tecilin sonuna kadar kullandım. Ve tecilim 26 MART 2018 de bitiyor. Ama başvuruda 01.06.2018 E KADAR diyor. Yani iki ay ile başvuramıyorum. şimdi birincisi acaba bu şekilde başvursam iki ay olduğu için görmemezlikten gelebilirler mi? Ya da bir askerlik şubesine gitsem durumu izah etsem iki ay geri alma durumu var mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımınızı BEKLİYORUM...
-
@şule alanbiraz temelin varsa doğru çalışırsan kurtarırsın, ingilizcenin iyi olması çok iyidir ama banka sınavları kaypaktır nisan yds”den 72.5 alıp vakıfbankın sınavında patlamışlığım vardır istanbulla aranızdaki meseleye aklım yetmez hocam.