2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@nameless tvs de hukuk içinde yazılmış ama?
-
@fenerbahceli gecen sene de yazilmisti ama cikmadi diye hatirliyorum tvs pek cikmaz hukukta icra iflas ve ticaret sağlam calis cikar medeni borclar kpss boyutunda kolay olur, tvs cikmaz bence bunun yerine is hukuku calis eger hazırlayan üniversite zorlarsa hukukta iş hukukundan sorar orada fark atarsın sen de
-
@nameless çok teşekkür ediyorum
-
İlk defa banka sınavını değerlendiriyorum o yüzden soruyorum cevaplayan olursa sevinirim. Alımlar kadrolu mu oluyor ilanda 657 veya ünvan dereceleri vs gibi bir şey belirtilmemiş?
-
@piraye iş sözleşmesine tabi işçi oluyorsun dostum
-
geçmiş yıllardaki sorulara nerden ulaşabiliriz arkadaşlar müfettiş yardımcılığı sorularına?
-
bilgi teknolojilerinden sınav girenler var mı?
-
@piraye hocam hoşgeldin
-
@rmazandavulcusu hocam hoşbuldum bi bankaya bulaşmamıştık artık tam oldu
-
servis gorevlisinde görev yeri nereyi tercih etmeliyiz sizce.lütfen biriniz yardimci olabilir mi?
-
@şule Ankara İzmir fln yüksek olur.. İstanbul fln düşük oluyor genelde
-
Benim askerlik tecili Ocakta bitiyor ancak ben aralık ayında alese girip ocakta YL ile tecil ettireceğim tecil tarihi haziran demiş bu tarih mülakattan sonra mı acaba
-
@bilgisayarmüh @rmazandavulcusu anladığım kadarıyla 2 kitapçıktan birini seçeceğiz.Ben bilgisayar olanı seçeceğim.
-
@bilgisayarmüh @rmazandavulcusu @piraye sanırım 4 kişiyiz bt sınavına girecek olan şimdilik.
-
@rmazandavulcusu, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@ziyaretci000 kurumların yaptığı BT sınavlarına bakmak en doğrusu olur heralde hocam. Bütün yazılanları okudum kimse BT hakkında bişey söylememiş. En çok merak ettiğim BT müfettişleri de turneye çıkıyor mu
Bu konuda bilgim yok ne yazık ki.@rmazandavulcusu
-
@memothegreat ingilizcem iyi demiştiniz naısl geliştirdiniz, hangi kaynakları kullandınız?
-
@şule ikamet ettiğiniz yeri tercih edin
-
@yucuklu_sumurta cok tesekkur ederim cevapladiginiz için.
-
@gökalp kayserideyim ama eşimde kütahya yazalım dedi.Rizeyi de dusunduk ama bir turlu karar veremedik
-
Arkadaşlar ben uzmanlık sınavına girmek istiyorum İngilizce pek yok sizde basvurmalımıyım.