2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@friedman98 mülakata kadar çözerseniz tecil sorununu sorun olmaz
-
Adaylar Müfettiş Yardımcılığı, İç Kontrolör Yardımcılığı ve Uzman Yardımcılığı için başvuru esnasında tercih sıralaması yapacaklardır. Ancak her unvan için gerekli şartlar farklılık arz edebileceğinden, ilgili unvanın kriterlerini taşımayan adaylar tercih yapamayacaklardır
Arkadaşlar nasıl bir tercih yapmak mantıklı olur?
-
@reagan aynen benimde 32 dostum yds.ingilizce riski alip almamak sana kalmis ben almayacagim
-
@duranvarlık istanbul tazminatı aylık brüt 330 tl fakat yılbaşında yükseltileceği konuşuluyor şimdilik böyle
-
Arkadaşlar maliyede maliye politikası ve kamu maliyesi var konular içinde. Yani sadece maliye teorisinin içindeki kamu maliyesi kısmından Ve maliye politikası bölümünden mi sorumluyuz? Doğru mu anlamışım
-
@duryy madem tek ünvan secicez neden sıralama yapıyoruz anlamış degişim hala
-
@duryy ben de bunu merak ediyorum,umarım tecrübeli birileri yardımcı olur
-
@duranvarlık hocam bir şeyi anlayamadım. Görev yeri istanbul yazıyor tüm pozisyonlar için. Misal eğer uzman yardımcılığı kazanırsak il tercihi mi yapacağız? Bu geçen seneye özgü bir şey miydi? hepsinde İstanbul gördüğüm için anlayamadım bu meseleyi
-
@fenerbahceli sadece istanbul uzman yrd için
-
@fenerbahceli Maliye politikasının içinde benim kitaplarımda kamu maliyesine giriş diye çok kısa bir bölüm tutmuşlar. Ben de tam anlayamadım kamu maliyesi derken hangi konuları kapsamışlar. Bizim ünivetsitede kamu maliyesi dersi altında kamu gelirleri,harcamaları,bütçe, borçlanma hepsini görmüştük.
-
@fenerbahceli @fablo daha önceki alımlara bakarsak nedenini söyleyim ben size. Teftişten, iç kontrolden mülakattan elenecek yüksek puanlı insanları da istiyorlar. Oralar olmazsa tercihiniz ne olur bilmek istiyorlar büyük ihtimalle mülakatlardan sonra elenenlere uzman yardımcılığı ve servis görevlisi teklifleri gelecektir. Geçen sene mülakatlarda burası olmazsa ve size başka bir il, başka bir görev yeri teklif edilirse kabul eder misiniz sorular gelmişti.
-
@fenerbahceli kamu maliyesi dedigi kamu gelirleri, kamu harcamalari, bütçe ve borçlanmadır.bunlardan bütçe hic gelmez borclanmadan soru gelme ihtimali yuksek kamu harcamalari ve gelirleri de belki gelir soru agirlikta maliye politikasi cikar banka sinavlarinda gecen sene maliyeden cogunlugu sorularin maliye politikasi digerleri iktisat okullari cikti kamu maliyesi nerdeyse yoktu yani ilana yazmak icin yaziyorlar resmen kamu maliyesi diye tabi uzman yardimciligi icin dedim bunu
-
@fablo kontrolörlük ve müfettişlikte aynı şekilde dimi
-
@nameless o halde hocam bütçe ve maliye politikası ağırlıklı çalışmak lazım
-
@memothegreat o halde müfettişlik - kontrolörlük - uzman yardımcılığı şeklinde mi tercih etmek gerek ?Zaten o kadar puan alıp mülakata kalan bir insanı,servis görevlisi yapmak istemek de ayrı bir saçmalık.. Madem servis görevlisi yapabiliyorsun o halde müfettişlik-kontrolörlük mülakatından neden eliyorsun? Sonuçta kuruma alacağın şahıs aynı şahıs. İroni
-
@gretchen bende de aynı şekilde hocam,o yüzden merak ettim ama arkadaşlar açıklamış sağolsunlar Bütçe ve maliye politikasından çok çıkıyormuş
-
@fenerbahceli yok hocam konularda maliye teorisi ve tvs hic yok zaten..borclanma ve maliye teorisine agirlikta calisin sorular agirlikta oradan gelir iste butce kamu gelirleri harcamalari bunlara da hizlica yuzeysel goz atin ne olur ne olmaz ama pek cikmaz
-
@nameless pardon maliye politikasina calisin teori yazmisim
-
@fenerbahceli fark şu olacak. Teftiş ve iç kontrol mülakatına daire başkanları, yönetim kurulu üyeleri gelirken, servisinkini IK yapar büyük ihtimalle.
-
Arkadaşlar ankarada servis görevlisi olan birisi ile istanbulda uzman yardımcısı olan birinin maaşları ne kadardır?