2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
servis görevlisi için başvuran arkadaşlar hangi iller var acaba ekran görüntüsü paylaşabilir misiniz?
-
Şifre SMS olarak gelmedi aynı durumda olan var mı? Nasıl çözüm bulabiliriz?
-
Ne zaman işlem yaptırdınız bilmiyorum ama ben parayı yatırdıktan 40 dk sonra geldi şifre, hemen değil.
-
Bu yarışta bende varım Teftiş için girecek dostlar başarılar.
-
@sahrud 3 saat önce yatırdım .kılavuzda aynı gün içinde şifre gelir yazıyo
-
@monopol Anladım. Gün içerisinde şifre gelir diye düşünüyorum. Yoğunluk olmuş olabilir.
-
Geçen yıl uzman yardımcısı olarak Halbankasında işe başlayan arkadaşlar işinizden memnun musunuz? Özellikle genel müdürlükte ne gibi işler yapıyorsunuz mesainin çok uzadığı günler oluyor mu kaçta çıkıyorsunuz mesela işten? Hem mesleki hem maddi anlamda tatmininizi karşıladı mı bu iş? Tecrüberinizi çok yönlü anlatırsanız minnettar olurum.
-
@boşluk arkadasın sorularına ek olarak istanbulda uzman yrd olarak maddi anlamda bir zorluk yasanır mı ?
-
@boşluk Genel müdürlük personeli olarak bölge koordinatörlüklerinden birinde başladım ben son alımda. Şubelere göre çalışma şartlarının en azından benim olduğum birimde çok iyi olduğunu söyleyebilirim. 7 ayı geçti. Çok yoğun olduğumuz zaman bile saat 7 olmadan çıktık hep. Normalde 6-6.30 arasında çıkmış oluyoruz. Hiç mesaiye kalmadık. Maddi olarak tatminimi benim karşıladı. İstanbul için karşılar mı onu bilemiyorum. Mesleki tatmin için birimim açısından beklentilerimi karşıladı diyebilirz ama banka geneli için yorum yapamayacağım. Maddi olarak kendim için özetleyim. Şuan 3 ayda 1 çift maaş şeklinde 16 maaş alınıyor, ilk yıl temettü yok ama önümüzdeki sene 1 çift 1 teke dönecek ve 18 maaş alınmış olacak. Bende birde A dil puanı var, brüt 760 TL ediyor. Ben bu sene ortalama 3.6-3.7 almış oldum. Buna yemek için karta yüklenen de dahil hesapladım. Önümüzdeki sene öngörüm enflasyon artışı ile birlikte 4.5 alırım sanırım. İstanbul için İstanbul tazminatı olacak ne kadar bilmiyorum ama yemek parası olmayacak, yemekhane var ve birde orda servis avantajı var.
-
@memothegreat yemekhane nerede mevcut genel merkezde mi ?
Bu durumda size 530 lira gibi bir dil tazminatı ve tahmini 300 lira olarak yemek kartı veriliyor bunlar çıkarılırsa normal bir kişi için ele geçen ücret ortalama 2800-2900 bandında ,bunu 16 maaşta aldığınızı düşünürsek tek ayda 2175 çift ayda 4350 tl gibi bir maaş eder.
Bu durumda temettünün olmadığı ilk sene tek maaş alınan aylarda istanbulda ailesinden ayrı bir hane açıp gelmeyi düşünen için baya zorlayıcı -
Servis gorevlisi icin ayri bi baslik aciyorum
-
@maxmin Evet dediğiniz gibi. Yemek hariç sene başında 3bin gibi başladı vergi dilimine girdikçe 2.5'e kadar düştü benim ücret yavaş yavaş onu göz önünde bulundurun. Son tek ay maaşım 3.vergi dilimi ile birlikte dilsiz hesap edersek 2 bine kadar düşmüş oldu evet. İstanbul tazminatı ne kadar bilen arkadaşlar paylaşır burada sanırım onu eklerseniz.
Şöyle bir durum var. Artık temettü yok. Temettü +2 maaş olarak eklendiği için yeni başlayanlar direk 18 maaş ile başlayacağı için biraz daha avantajlı olacak bizden.
-
@maxmin İlk sorunuzu cevaplamayı unutmuşum. Evet genel merkezde yemekhane ve servis var.
-
@memothegreat teşekkür ederim çok makbule geçti eyvallah
-
@zenginmemur iyi olur hocam.
-
@umutlu-bekleyiş hocam tüm iller var.yanlis hatirlamiyorsam
-
@intfd bankanın eski genel müdürlüğü Ankara’daydı hocam o dönem İstanbul’a gelmek istemeyen personeller şubelere dağılmış. İstanbulda çok fazla açık olduğuna eminim fakat ankara için bundan kesin olarak bir şey diyemem.
Her sonu 0,66 puan getiricektir. -
@intfd bu dediğim 0,66 uzmanlık grubu için çok pardon, serviste farklı bir hesaplama var İngilizce kat sayısı farklı olduğu için
-
Arkadaşlar GM’de bir çok birim var pazarlama tahsis mali tahlil gibi bankacılıkla aşırı derece haşır neşir birimler olduğu gibi kurumsal iletişim ik eğitim gibi bankacılık yapmayan birimler de var. Mesai durumu birimine göre değişiyor bir pazarlamacanın işi şube kapandığında bittiği için çok ekstrem durum olmadığı sürece mesai yapmadığı gibi tahsisçinin dosya yetiştirmek durumunda kalarak geç saatlere kadar mesaiye kaldığı olabiliyor.
İstanbulda ve Ankarada Gm ve bölge için servisler var bazı şubelere de var servis. Yemekhane genel müdürlük için büyük avantaj öğlen karnınızı 10-15 lira arası doyurabildiğiniz için multinet yetiyor.
İstanbul şartlarında malesef bir uzman yardımcısı ciddi geçim derdine düşüyor özellikle yılın so çeyreğinde. Burada tek kişinin kalabileceği ev 1000 tl den başlıyor iki kişi kalırım derseniz 1200 tlden başlıyor. Bankamızla ilgili tek şikayetim sanırım İstanbul tazminatıdır. Ciddi derecede diğer bankalara göre düşük kalıyor. Umarım bir an önce iyileştirmeye gidilir.
-
Son olarak bir yanılsamayı düzeltmek adına seneye bir tek bir çift olayı gerçekleşmeyebilir. Buna göre hesap yapmayın arkadaşlar. Bu dedikodular yıllardır devam eden şeyler imiş.