2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@bazarov hocam mulakata kalinca evrak icin askeeik durum belgesi istiyolar?
-
Arkadaşlar merhaba çıkmış sorularla alakalı pdf olan var mı elinde peki?
-
@patakute, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Uzm. yrdcılığına başvuran servis'e başvuramaz ibaresi nerde yazılıyor? soran oldu mu hiç? sınavın aynı gün olmasından mı böyle bir sonuca varıldı?
Bende göremedim metinde ? Gözden mi kaçırıyoruz
-
@meltemgüler https://www.halkbank.com.tr/articles/detail/detail43.asp?id=7982&archive=1 burda yazıyor gruplardan birini seçebilirsiniz
-
Merhabalar herkese. Servis görevlisi için kaynak önerisi yapabilecek olan var mıdır ? Bir de il ile ilgili olarak ikamet etmediğimiz ili seçersek bu bir eksi olur mu bizim için ?
-
İllerin taban puanları burda 2016 ... Ankara yüksek İstanbul düşük. Düşük ili seçmek mantıklı. Yaşayabilirim diyorsan orda seçersin Taban puanları burda 2016 https://www.kamupersoneli.net/sinavlar/halkbankasi-personel-alimi-sinav-sonuclari-ve-taban-puanlar-aciklandi-h18316.html bir de uzman yardımcılığında soruların yarısını doğru yapma şartı war. Ben ziraatte KR akademinin çözümlü sorularını yapmıştım 70 aldım ama ingilizcem iyiydi yine de elendim puanlar yükselince :S
-
@yucuklu_sumurta, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
İllerin taban puanları burda 2016 ... Ankara yüksek İstanbul düşük. Düşük ili seçmek mantıklı. Yaşayabilirim diyorsan orda seçersin Taban puanları burda 2016 https://www.kamupersoneli.net/sinavlar/halkbankasi-personel-alimi-sinav-sonuclari-ve-taban-puanlar-aciklandi-h18316.html bir de uzman yardımcılığında soruların yarısını doğru yapma şartı war. Ben ziraatte KR akademinin çözümlü sorularını yapmıştım 70 aldım ama ingilizcem iyiydi yine de elendim puanlar yükselince :S
Teşekkürler. Ankara da yaşıyorum ama baktığımızda genelde İstanbul dan yüksek kapatmış.İstanbul da hiç bulunmadım ama duyduğumuz kadarıyla biraz daha zor yaşam İstanbul da. Hangi ile kaç kişi alır acaba bu konuda fikir sahibi olanlar da yardımcı olabilir mi
-
@ziyaretci000 kurumların yaptığı BT sınavlarına bakmak en doğrusu olur heralde hocam. Bütün yazılanları okudum kimse BT hakkında bişey söylememiş. En çok merak ettiğim BT müfettişleri de turneye çıkıyor mu
-
sınav saatleri 14.00 olarak açıklanmış.
-
@luthor o zaman ingilizce olayina yonelmemiz lazim.cikmis sorulari bulsak
-
@erhankpss ilginç bir saat seçimi
-
@mağdurum Çıkmış soruların işe yarayacağını düşünmüyorum hocam her sene sınavı yapan kurum değişmiş neredeyse.
-
Arkadaşlar benim gibi şifre sorunu yaşanlar nasıl çözdü yada çözebilen varsa yardımcı olabilir mi ?
-
Önce başvuru yapıp sonra ücreti yatırsak oluyor mu?
-
-
@mağdurum Ben servise girmeyi planlıyorum.
-
@spread, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Arkadaşlar öncelikle ingilizce konusuna bi açıklık getireyim, geçen seneki alımla beraber işe başladım şunu açıkça belirtmeliyim ki geçen senenin sınavı ciddi derece basitti. Yds puanım 40 geçen sene 60 soruda 47 doğru yaptım ardından vakıfbank sınavında 40 soruda 27 doğru yaparak baraja takıldım. Sınavın ingilizce zorluk seviyesi Vakıfbank ayarında olacaktır. Çünkü yıllardır belirli bir standart ile yapılır vakıfın sınavı bu sene İstanbul Üniversitesinin hazırladığı sınav çok geçen seneninkinden kaliteli olacağı aşikar.
Alan sorularına gelirsek ciddi derecede saçma sorular vardı kpss2016 da p35im 88di. Saçma sorulardan kasıt basit değil aksine zorlayıcıydı özellikle ekonomi kısmı. Kpssden 2-3 tık daha kolay olacağını düşünüyorum
Genel kültür soruları da hak keza öyleydi hiç unutmuyorum erzurumdan Sivas’a giderken ki geçitleri/dağları sormuşlardı
Genel yetenek kısmı ideal bir seviyedeydi bir şey diyemem. Dikkat gerektiren sorulardı.
Bu sene için size verebilceğim en iyi tavsiye alan Bilgisi olan arkadaşlar ingilizce kesinlikle çalışsınlar. 1 ayda olur mu demeyin inanın kendinizi verdiğinizde %50 barajına takılmayacaksınız.
Sınav ile alakalı bankacılık ile alakalı kurum ile alakalı tüm sorularınıza elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım, ancak maaş ne kadar yemek ne kadar gibi soruları gereksiz görüyorum. İnanın internette üç aşağı beş yukarı bütün kurumların aldığı maaşları aynı olduğunu göreceksiniz. Ben imzayı atana kadar ne maaş biliyordum ne de başka bir şey. Sınav ve mülakatların doğrultusunda hak edenin kazandığı sonuçlar olması dileğiyle herkese başarılar
Hocam iyi günler. Servis görevlisi sınavı için soru bankası kaynak önerisi yapar mısınız ? Bir de il tercihi konusunda düşünceniz nedir ? Sizce Ankara da alım cok olur mu?
-
@spread Kusurabakmayın sormayı unuttum. Kaç doğru kaç puan getirir bir bilginiz var mı? Teşekkürler.
-
Arkadaşlar çoğu bankanın sınavına girdim ingilizce açısından halkbank en kolayıydı ancak sınavı yapan kurumla alakalıydı kesinlikle. Diğer bankaların ingilizcesi de yds nin bir tık aşağısında oluyor. Bu sene de halkbankın bence o şekilde olacak. İstanbul üniversitesinin daha kaliteli bir sınav yapacağını düşünüyorum. yds den 40 alan bu sınavdan 50 alır bence ona göre tercih yapın. Tabi kendinizi en iyi siz bilirsiniz benimki sadece tavsiye
-
@maxmin keske hem servise hem uzmn yrd. Girebilsek ya..