2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@spread yani istanbuldakiler daha mi dusuk aliyor istanbul tazminati derken
-
@memothegreat su Istanbul tazminati nedir ?
-
@spread Bizim müdür kesin dedi bize.
-
@duranvarlık İstanbul'da çalışanlar biraz daha fazla maaş alıyo. İstanbul tazminatı bu
-
Servis görevlisi için yabancı dilde %50 barajı olup olmadığını soran arkadaşlar olmuş. Böyle bir baraj olmadığı gibi , İngilizcenin ağırlık puanı %10. Dildeki 5 doğru 1 alan, 4 doğru da 1 gkgy dogrusuna denk.
-
-
@hadibakalim dostum zaten servis görevlisi ilanı açıldığı ve 3000 kişinin mülakata kalacağını düşünürsek bence elenenlere servis görevlisi teklifi yapılmaz zira geçen yıl servis görevlisi alımı olmadığı içşn böyle bir yola başvurulmuş olabilir
-
@hadibakalim ben çok istiyorum uzmanlığa başvurmayı ama kazanamam diye düşünüyorum ingilizcem yds 35 seviyesinde sizce ne yapmalıyım
-
@reagan geceb yılki sorular olsaydı gecerdiniz emin olun cok rahat hemde ama bu yıl zorlarlar mı bilemem
-
@reagan yds 35 ile baraja takılma ihtimalin yüksek kardeşim, ama yinede bilinmiyor, 2015”deki ankara üni”nin sınavı gbi olursa baraja takılırSın, 2016 Atatük aöf”nün sınavı gibi leş kalitesiz ölçümsüz bi sınav olursa 40-45 tanede yapabilirsin.
-
@iyimser16 teşekkür ederim bir buçuk ay kasarsam yaparım diyorum ama işsizlikten yıldım.. Guyda yedeğiz üç yıl geçti
-
Bizler servis görevlisi ve müfettiş kontrolör uzmanlık aynı sınava gireceğiz sadece bu üçlü grupta baraj mı olacak yoksa ayrı sınavlara gireceğiz ama ikisine birden mi giremeyeceğiz
-
@reagan ALLAH büyük kardeşim inş yaparsın. 2 yıl 3 yıl 5 yıl yiyorlar hayatımızın en güzel yıllarını kardeşim inş olur bu sefer
-
@iyimser16 eyv biraderim
-
@ziyaretci000 merhaba ben de bil mühendisiyim uzman yardımcılığında sınava elektronik kısmından mı yok sa bilişim sistemleri kısmından mı girmeyi düşünüyorsunuz
-
@spread çok teşekkür ederim hocam iki cevabınız için de.
-
@reagan uzman yarcımclığı iç kontrol ve müfettişlikte her bölümdeki soruların yarısını doğru yapma zorunluluğu war.. yapamazsan elenirsin Servis görevlisinde böyle bir zorunluluk yok 60 üstü al mülakattasın taban puana göre tabi il sıralamasında...
-
@spread hocam servis görevlisi için başvurucam ama tecil şartını saglamiyorum mülakata kadar sağlasam o şartı olabilir mi?
-
@memothegreat büyük ihtimalle iptal hocam, net maaş ihtimali konuşuluyor
-
Servis görevlisi için kaç doğru kaç puan getirir tarzında ortalama bir sayı söyleyebilecek olan var mıdır?