2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Ya su ikametgah isini napacaz:( ben samsunun cok eleman alacagini dusunmuyorum gecen sinavda 1 kisi aldi cunku:( nasil yazayim simdo ikamet adresimiiin oldugu sehri:((
-
@iyimser16 haklisiniz hocam.Ya sizin gibi basari elde eden insanlarin boşta olmasi uzuyor beni.alan konusunda dersaneye gitmistim gecen yil.İnsallah hakkimizda hayirlisi olur.
-
ARKADASLAR LUTFEN CEVAPLAR MISINIZ? SERVIS GOREV. BASVURAN OLDU MU? BASVURU SIRASINDA IL TERCIHI YAPTIRIYORLAR MI? YOKSA TUM ILLER OLARAK MI SINAVA GIRIYORUZ? GECEN YIL 2 IL SECMISTIK BU YIL SECIM VAR MI? ONA GORE PARA YATIRCAM VEYA YATIRMICAM.
-
@reagan, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@hadibakalim ben çok istiyorum uzmanlığa başvurmayı ama kazanamam diye düşünüyorum ingilizcem yds 35 seviyesinde sizce ne yapmalıyım
Aynı durumda ben kazandım uzman yardımcılığı sınavını. Ama bu sefer farklı bir üniversite yapıcak sınavı İstanbul Üniversitesi nasıl hazırlar bilemiyorum.
-
Küçük bir şehiri tercih etmek büyük bir şehiri tercih etmeye göre dezavantaj yaratır mı sizce?
-
@kalben1903 buyuksehirler bile 10 kisi alirken kucuk sehre nasil cesaret edilir ki?
-
@kalben1903 istanbul en dusuk kapatir ortadakiler küçük sehirler en ust büyük şehirler
-
Alan bilgisinden kaynak önerisi yaparmısınız yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrr
-
Kpss hazırlandığınız kaynaklar yeterli olur, ekstra kaynak kullanmanız gerekmez.
-
arkadaşlar sorularınızı toplu bir şekilde yazın cevaplayayım.
-
@duranvarlık deli cesaretiyle sanırım üstelik aynı şehirde guyu da geçen seneki halk bankası uzman yardımcılıgını da az farkla kaybettim çok çalışıp yüksek puan alırsam umut işte
-
@krm01 hocam mülakata kaç katı çağırılıyor biliyor musunuz?
-
telefona sms gelmesi gerekiyor ama henüz gelmedi bugün gün içerisinde sınav ödemesini yaptım üstelik. böyle bir sorunla karşılaşan var mı? başvuruyu da yapamıyorum bu yüzden
-
-
@askidahukumsuz dostum neye basvurdu servis mi uzmn. Mi?
-
@duranvarlık başvuru yapamıyorum gereken şifre verilmediği için. umarım yoğunluktandır. şifre sorunu yaşayan adayların iletişime geçebileceği mail adresi de hata veriyor. ben bu işten bir şey anlamadım. fikri olan ?
-
@krm01 hocam BT uzman yardımcılığı müfettişlik hakkında bilgin var mı?
-
Gençler kaç muhasebe kaç işletme sorusu var toplamda 19 gözüküyor
-
@paretowilfredo hocam halk bank uzman yardimcilik maaslari ne kadar oluyor tahmini 2017 yili icin acaba?
-
Dostlar ben bankaya parayı 2-3 saat önce yatırdım. Şifre ertesi gün mü? geliyor başvuran arkadaşlar bilgi verirse çok sevinirim.