2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@deschain bende böyle düşündüm ondan dolayı daha basvuru yapmadım ama hala bir netlik yok gecen yılda anlamsız bir il tercihi için aynı sınavı farklı sınavmıs gibi sıraladılar ondan korkuyorum yine
-
@deschain aynen kardeşim sistemin mantığını doğru yazmışın ztn başka türlüsüde pek mümkün olmaz bnce. Ama şu var tabi tercih meselesi, belkide bazı kişiler müfettişlik yerine uzmanlığı ön sıraya koyacak çünkü uzmanlığın d mülakatı daha rahat ve müfettişlik mülakatında kişiden beklenen nitelikler uzmanlığa göre 1-2 tık daha fazla, bide bayan arkadaşların durumu var tabi herkesin malumu bayanlar teftişte daha az tercih ediliyor. Halkbank yine geçen seneki kadar olmasada sorularla başbaşa bıraktı bize. Bide o ilk 105 kişi arasına girmek nasıl olacak acaba, bana sanki herkesin öyle bi ihtimali var ama benim yokmuş gbi geliyor
-
@friedman98 dostum bn aradim mulakata kadar sartlari tasimmazi lazim yani basvuruda sikinti olmaz herhangi bir tarih belirtmek direk tarih istiyosa ne yazildigini sormadim ama askerlik sartini saglamamak engel degilmis.Sadece mulakata kalirsaniz orda ibraz etmemiz gerekiyo yani bahar donemi basvurularinda bi snasimiz daha var ilanlari haber verelim olir mu?
-
@iyimser16 Hocam aslında teftiş mülakatına girdim diyelim ama beğenmedikleri için uzman yardımcılığı da teklif edebilirler. Ben şahsen böyle olacağını düşünüyorum açıkçası. Genel kültür sıkıntı bana göre Onun dışında yapılabilir hepsi.
-
@deschain bende aynen senin gbi düşünüyorum ama sonrada yaa teklif etmezlerse diyede aklımdan da geçmiyor değil doğrusu o sebebten kimse yanlış yönlensin istemem. Gk değilde sınavın bilinmezliği beni korkutuyor ingilizceyi veya alanı 1-2 tık üste çekerlerse barajlarda çok kişinin canını yakarlar ve ben özellikle ingilizcede geçen seneki gbi uyduruk geleceğini sanmıyorum.
-
@iyimser16 Yani bence de alan ve ingilizce bir kaç tık üstte olur geçen seneye göre hocam. Ama diğer alanları bilemiyorum. Bu üniversitenin hazırlayacağı sınava ilk defa gireceğim bende.
-
@zenginmemur dostum tarih gün ay yıl olarak sistemde yazilmasi lazim tarihi sallayalimmi yani ?
-
@friedman98 aslinda olabilir cunku gorustugum kisi askerlik engel degil dedi haber et ne yazarsan oraya
-
@Deschain hocam o zaman birinci grup için tercih fark etmeksizin söz konusu testi çözenler arasında yapılacak puan sıralamasında ilk 510 kişi içinde yer alanlar cağırılacak ve bunlardan ilk 105 i öncelikle müfettişlik ve daha sonra kontolör ve uzman yardımcılığı için sonraki 75 kişi öncelikle iç kontrolör ve bu pozisyona uygun bulunmayanlar sonradan uzman yardımcılığı için kalanlar da sadece uzman yardımcılığı için (tabi tercih sıralamaları da dikkate alınarak) değerlendirilecek öyle mi?
Çünkü fazla seyahat etmeyi sevmediği için ilk tercih sırasına müfettişlik veya iç kontrolörlük yerine uzman yardımcılığını koymuş ve sınavda ilk 10'a girecek kadar iyi derece yapmış birini ilk tercihi uzman yardımcılığı olduğu için doğrudan es geçmek yerine" senin ilk tercihin müffettişlik veya iç kontrolör değil ancak performansından dolayı müfettiş veya iç kontrolör olarak almak istiyoruz düşünür müsün" diye sorabilirler.
Anlattığınız sistem buna tekabül ediyor doğru mu anlamışım? -
Arkadaslar siteden basvuruyu tamamladıktan ne kadar sure sonra onay maili geldi size.
-
@zenginmemur mülakatlar şubatta olur büyük ihtimal o zamana kadar ertelerler mi ya da derdimizi anlatabilir miyiz komisyondakine.çünkü elinde askerlikle hazirana kadar ilişiği olmayan bi belge olmayacak yüksek lisans başvurularının tarihine göre.
-
@zenginmemur dostum sana zahmet bir daha ara su konuyu sor halledelim bizde
-
@boşluk Hocam kısmen doğru anlamışsınız. İlk 510 değildir o bence, 105+75+510 olacak. Her birinin 3 katını topladığımızda da toplam mülakata katılacak kişi sayısını bulacağız bu grupta ki bu da 690 yapıyor. Tabi bu benim fikrim, böyle olmayabilir de.
Tabi o performans kısmı bankaya kalmış bir şey
-
@zenginmemur bir de benim şubat celbinde askere gitmem gerek tezsize başvursam o zamana kadar kabul olur mu mesela bilgin varsa sevinirim kardeşim.
-
@deschain halkbankta calisan arkadasima sordum arkadaslar..tercih siralamana gore mulakata cagrilacaksin dedi.en mantikli tercih mufettslik-ic kontr.-uzmn yrd. Olacaktir dedi.tutup 80 uzeri alirsan ilk tercihin uzmn yrd.oldugu icin ona cagrilirsin senin tercihine gore bilgisayar gruplra ayiriyor dedi..
-
@boşluk sormayacaklarmis..o yuzden tercih koydular arkadasim
-
@tkys bahar donemi basvurulari var bakalim ne olcak dostum.
-
@tkys iste kayiti en cabuk sekilde yapmamiz lazim olurda sinavi gecersek mulakatlarda biraz gec sururse o zman super olur
-
-
@duranvarlık iç Kontrolöre yaş tutmuyor o halde iki tercih mi yapıyorum?