2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
Fotoğraf yüklenmiyor tarayıcıyla ilgili mi sorun acaba ?
-
@iyimser16 bana bir kac saat sonra gelmisti sifre hocam
-
-
@kpssa34 boyutunu küçültüp deneyin
-
Başvuruyu yaptım kontrol etmek için baktığımda tercih ettiğim il görünmüyor servis görevlisi tercih 1 şeklinde çıkıyor sizde de öyle mi?
-
Arkakadaşlar başvuruda fotoğraf yüklenmiyor ayrıca unvan ve sınav yeri tercihi sayfası açılmıyor başvuru yapabilip yardımcı olabilicek varmı?
-
Arkakadaşlar başvuruda fotoğraf yüklenmiyor ayrıca unvan ve sınav yeri tercihi sayfası açılmıyor başvuru yapabilip yardımcı olabilicek varmı?
-
Arkadaşlar basvuru sırasından tercih 1 , tercıh 2 , tercıh 3 sıye soruyor sıze .
O ne demek oluyor ? ben her tercıhe farklı bir sınav ısmını sectım . Bu ne işime yarayacak ? -
@oflu61 neye basvurdunuz? Ona gore anlatayim
-
@duranvarlık uzman yardımcılıgına basvurmak istiyorum .
-
Dostlar servis görevlisine basvurucam ama tecil şartını sağlayamıyor um ara dönemde y.lisans ile halledecektim ama sisteme girdiğimde tecil tarihimi yazdığımda servis görevlisini secemiyorum rastgele bir tecil tarihi yazsam skinti olur mu?
-
Insan kaynaklarini ara dostum bir sonra dan sıkıntı cikmasin
-
@oflu61 1.gruba basvurdugunuz icin 3 kadroyu siralamaniz isteniyor.mufettslik,ic kntrlr ve uzmn yrd. Ayni kitapciktan soru cozecek siralama ise sectigin kadroya gore olacak.yani mufettis adaylari da ic kontrlr adaylarida uzmn yrd. Adaylarida ayni sorulari cozecek.servis gorev.ise 3.grup oldugj icin farkli soru kitapcigi ile kardilasacaklar ve cok daha basit olacaktir.Bu sebeple 3 tercih siralamasi yaptiniz
-
@duranvarlık BAŞVURU SEKLIMI DEGISTIRDIM .
Sadece uzman yardımcısını sectım . diğer tercıhlere dokunmadım .
ne gibi bir dezavantajım oldu ? kpss gibi mi yani ? iç kontrolör puanım hesaplanmayacak gıbı mı dusuneyım ? -
arkadaşlar müf-içkonrol-uzman yardımcılığı başvurusu yapan erkek adaylar askerlik durumu kısmında kaç seçenek var?
-
@oflu61 aynen oyle dostum.sec sen hepsini
-
@oflu61 bir zarari olmaz faydasi olur
-
@duranvarlık Nasıl bir zararı olmaz faydası olur hocam, açar mısınız?
-
@deschain hocam tercih yapmazsan sadece uzmanlik icin degerlendirilirsin.
-
Hocam geçen seneki gibi bizden bir ünvan seçmemizi değil, 3ünün arasından sıralama yapmamızı istediler. Tabi aynı grupta olmak kaydıyla. Yani hem iç kontrolör, teftiş veya uzman yardımcılığından birini seçip hem de servis görevlisine giremiyoruz. Fakat ben olayın şöyle olacağı kanaatindeyim. Bizden sıralama yapmamız istenmiş. Ben geçen sene 70-71 puanla teftişi kaçırdım 72.9 ile kapattığından. Mesela bu sene kaçmayabilir. Çünkü ilk 105 kişi teftiş için sıralanacak, ondan sonraki ilk 75 kişi iç kontrolör için. Yani mesela ben 70 aldım ve 120.sıradayım teftiş için olmasa da iç kontrolör mülakatına girerim. Fakat dediğim gibi sıralama böyle olmalı : 1. Teftiş 2. İç Kontrolör 3. Uzman
Aksi takdirde sıralamam şöyle olmuş diyelim: 1. İç Kontrolör 2. Müfettiş yardımcısı 3. Uzman yardımcısı
78 puan yaptım ve teftiş 75 ile kapattı diyelim, beni sıralamadan dolayı teftişe değil iç kontrolörlük mülakatına çağırırlar. Sistem böyle işleyecek bence. Başka türlüsü saçma olurdu. Sıralama yapılmasını istemelerinin sebebi bu.