2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@umudum-btyor kardeşim ben ikisinide dene derim. Askerlik şubesinin pek bişey yapacağını sanmıyorum ama olsun sen dene, şayet sistem kabul ediyorsa başvurunu yap sınava gir derim bu ülkede ne olmazlar oluyor. Bide okulunla konuş tecil işlemlerini onlar yapıyorlar belki oradan bişey çıkar. Şayet yükseğin aralıkta bitiyorsa göstermelikte olsa doktora programlarına başvurmayı deneyebilirisin.
-
@duranvarlık kardeşim öyle bi zorunluluk yok istediğin yeri seçebilirsin, sadece mülakatlarda ikametgah adresinde yaşayanlara biraz öncelik tanınıyormuş dışardakilere göre. Ama bunlar hep mış miş “söylenti”
-
@iyimser16 eywallah kardeşim sen de haklısın.. Şuan doktora için uğraşıyorum onun için yökdile girecem zaten. yarın yine de bir şubaye sordurayım ve dediğiniz gibi birşey çıkmaz ise birde okula bakayım olmazsa.
-
@memothegreat sadece uzman yard iç kont ve müfettişlik ünvanlarında gerçerli başkahiçbir ünvanda askerlik erteleme yapılmaz net bilgi !
-
@mülkiyeli45 900tl ile 1000 tl arası olur uzm yard fazladır
-
Arkadaşlar servis görevlilerinde dil tazminatı var mı acaba?daha önce sorulduğunda kusura bakmayın biraz tarafım sayfaları ama denk gelmedim. Dil tazminatı varsa kaç puanla?
-
@iyimser16 hocam vakifta yaşadı insanlar bu durumu söylentiden öte bi durum.
-
@lessismore doğrudur hocam belki halbanktada yaşamışlardır ama halkta herkese memlekti olanlara %100 öncelik verildi gbi bi durumu hiç duymadım o sebebten insanları yanlış yönlendirmek istemedim. Adam antalyada izmirde yaşar ama istanbula gitmek içinde hiç bi engeli yoktur, memleketi olanın önceliği varmış diye tutar buraları yazar 65-66 ile açıkta kalır, diğer tarafta istanbul 52-52 ile kapatır adamın olacak işi olmaz. O sebebten söylenti diye belirttim.
-
@iyimser16 haklısın hocam benden tavsiye eğer arkadaşlar yazdıkları ili kazanırlarsa ikametgahı oraya aldırsın. Dünyanın en saçma şeyi ama bunu yaşadı insanlar. Sen de o konuda çok haklısın. Bunu sınav sonucu açıklandıktan sonra düşünmek lazım.
-
@iyimser16 iyi gidip antalyaya aldirim mulakati o zaman.d
-
@nles ünvan ayrimi yok . Yds varss tazminati alirsin
-
@shady1 ne kadar hocam mesela c seviye tazminat?
-
Arkadaşlar diyelim uzmanlığa girdik ve ing barajını geçtik. Mülakatlarda karşılaşır mıyız ingilizceyle?
-
@snc61 mufettislikte olur hocam o olay uzmanlikta pek olmaz onda da komisyona bagli
-
Arkadaşlar alan bilgisinde kitap kaynak ismi önerebilir misiniz ?
-
HANGİ KAYNAKTAN ÇALIŞMAM GEREKİYOR YARDIM
-
@shady1 Sadece YDS değil YÖKDİL Halkbank ta kabul ediliyor.
-
@rmazandavulcusu 300 lira. Her seviye için 100 lira arttırıyorsun.
-
@snc61 dil seviyesiyle alakalı hocam sınavda 38-39 doğrunuz vardır a seviye ydsniz vardır banka sizi uluslarası bankacılık bölümünde değerlendirmek ister ve komisyonda da o bölümden daire başkanı gmy olur bu durumda mülakatta ingilizce konuşmalar olabilir.
Ayrıca yaşanılan şehiri tercih etmek bir avantajdır, özellikle dışardan İstanbul tercih edenleri buraya uyum sağlamak konusunda zorluyorlar
-
@bluephantom sağolasın hocam