2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@akkygsz, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
@oflu61 tek farkı o zaten kardeşim. servis görevlisiyle uzmanlık arasında en az 1.000 tl maaş farkı var ama aynı müfredattan sorumlu tutuluyor. baraj olmasa tamamen haksızlık olur zaten.
400 tl maaş farkı.
-
Servis gorevlisinin calisma şartlari ve maaşlari hakkinda bilgi verebilecek biri var mi internette net bilgi bulamadım? Ayrica tecil 28 temmuz ama haziran ayinda 2019 olacak bunu nasil halledebilirim yol gösterecek kimse var mi?
-
@aylakkafam, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Uzman yardımcılığı için hangi kaynakları önerirsiniz arkadaşlar bir de İngilizce için nasıl çalışmak gerekir?
KPSS kaynakları yeterli. İngilizcesinin zorluğu kolaylığı kestirilemiyor; 2015 teftiş sınavındaki zorluk seviyesi gayet ölçücüyken 2016 yılı ingilizce bölümü ziyadesiyle kolaydı; herkes yaptı. Kısacası, hem alan hem de ingilizce bölümü, soruları hazırlayan Üniversiteye göre değişiyor.
-
Dostlar net cevap verirmsisniz askerlikde bakaya durumunudayim basvuru yapamiycakmiyim
-
@busus evet,bende de aynı şekilde.
-
Arkadaslar tecili o tarihe nasil atabilirz?Lutfen yardimci olun tezsiz yuksek lisans yapabilcegimiz yerler neresi suan yapabilri miuiz?uzaktan egitimde olur
-
@zenginmemur Hocam tezsiz yl kayıtları bitti çoğu okulda ama özel üniversitelerinki devam ediyor olabilir onların ücretleri de çok çok yüksek.
-
Hayırlı olsun, sayı daha fazla olmalıydı ama buna şükür. Geçen sene forumda kazanan çok fazla arkadaşımız oldu. Dilediğiniz soruları aktif olanlara yöneltebilirsiniz.
-
Arkadaşlar servis maaşı hakkında bilgisi olan var mı?
-
@antimülakat hocam bir şey soracağım ben şu an tezsiz yl yapıyorum tecil tarihi 30.06 gösteriyor ama kağıtta 30.09’a kadar da sakıncası yoktur ibaresi var hangisini dikkate alacağız bir de ayrıca yl bittikten sonra kanunen 1 yıl daha veriliyor bu durumu kuruma nasıl açıklayacağız
-
Arkadaşlar daha önce bir çok soruya cevap vermeye çalıştım, yine herhangi bir sorunuz olursa yardımcı olmaya çalışırım
-
@spread Maaş,çift maaş,İstanbul tazminatı yol yemek vs bir anlatırsanız süper olur hocam.(servis görevlisi için)
-
@bolulu, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
Servis gorevlisinin calisma şartlari ve maaşlari hakkinda bilgi verebilecek biri var mi internette net bilgi bulamadım? Ayrica tecil 28 temmuz ama haziran ayinda 2019 olacak bunu nasil halledebilirim yol gösterecek kimse var mi?
Servis görevlisi en az 1 yıl olmak üzere banko asistanı olarak göreve başlar daha sonra ihtiyaç ve performansa göre operasyon asistanlığı yada müşteri ilişkileri asistanı olarak çalışma hayatına devam eder. Tek maaşı 2200 lira, üç ayda bir ikramiye senede iki maaş temettü alır. Prim almadığı varsayılırsa 18 maaş alır yılda. Net ortalama 3000 TL’ye yakın. Ayrıca günlük 15 lira multinet İstanbul ve Ankarada servis imkanı var. Sağlık sigortası imkanı da muazzam.
-
@hadibakalim Hocam bazı bankalar büyükşehir tazminatı gibi birşey veriyormuş.Servis görevlisi için bu var mı?
Birde ben aylık maaşı 1900 olarak okudum internette siz 2200 demişsiniz kesin mi hocam?
-
@luthor Halkbank Servis Görevlisiyim. İstanbul tazminatı dahil yazdığıma direk aldığımı yazdım çünkü.
-
Hocam 2200 18 aylık maas+istanbul tazminatinin 12 aylik ortalaması mı onu anlamadım ben.Bu arada sizi yakalamak güzel oldu biraz basinizi sisirebiliriz hakkinizi helal edin simdiden
-
Askerlik basvuruda sorun cikartir mi ?Eger cikartmassa bahar donemine en azindan tecil hakkimiz olabilir
-
@hadibakalim hocam askerlik basvuruda sorun olir mu?
-
Servis görevlisi puanları kaça kadar düştü geçen yıl bilen var mı? İnternette bir bilgi bulamadım.
-
@luthor Helal olsun ne demek. 2200 TL İstanbulda şubede görev yapan bir servis görevlisinin tek maaşı ortalaması değil. Sene sonuna doğru vergi matrahı yükseleceği için 2000 TL’ye kadar düşebiliyor Aralık ayında mesela.