2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
-
@bkrcern siralama algoritmalari konusunda sana katılıyorum. Ornegin 3 soruda algoritmayi vermis adlarini sormuş. Baska 3 soruda da algoritma adlarini vermis, karmasikliklarini sormuş. Konu sikintisi ceker gibi ayni soru tiplerinin tekrar etmesini cok yadirgadim. Bir de algoritma karmasikliklarini BigO cinsinden biliyorum ama denklemin tamamini bilmiyordum. Zamanim az oldugu icin onlari da n^2 li cevaplardan birini isaretledim. Hakkimizda hayirlisi olsun.
-
@jimgordon evet ben de yazdım şimdi.
-
@pluton ben de aynı cevabı aldım
-
@jimgordon hocam ben de mail attım hem soruların açıklanmasını istedim hem de yanlış kitapçık dağıtılıp 3 saat boyunca o soruları çözmek zorunda bırakılan arkadaşların mağduriyetini de yazdım bu arkadaşların mağduriyeti çok büyük belki adam 1 yıl bu mufettislik sınavını bekliyordu bencil davranmamamız gerekir
-
@resurgam bende aynen öyle yaptım hocam verdiklerinin hepsi n^2 di zaten salladım geçtim .
Algoritma karmaşıklığı öyle olur zaten yok ayrıntı şeklinde soracaksan kodu verirsin hesaplarız kodu nerden bileyim direk kafadan.
algoritma adlarını da aynı şekilde salladım. Veri tabanından doğru düzgün soru yoktu bilgi güvenliğinden yoktu çok gereksiz bir sınavdı sorunun biri böyle salakça diğeri pointer tanımı orta seviye soru yok -
Hangisi bilanco toplamini değiştirir diyodu veresiye mal alimi
-
@pluton Merhaba,
Soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlanmamaktadır.
Bilginize
Böyle yazdılar direk -
@bestof92 evet kesinlikle haklısınız hocam ben de bi kaç konuda ayrı ayrı mail attım. Ayrıca o problemi yaşayan arkadaşlar için atmadım fakat atıcam şimdi. size ne cevap verildi? Sanırım herkese aynı cevabı kopyala yapıştır yapıyolar
-
@esra-uz yk uyeleri gercek ve ya tuzel kisi olabilir
-
@resurgam ben elektronik alanını çözdüm bilgi sorularının hepsinde e şıkkı hiçbiri idi.
-
@jimgordon bana standart cevap geldi hocam
-
@lex-fori evet dogru . Siz ne yaptınız o soruyu hocam
-
@bestof92 soruların yayınlanması yerine bu mağduriyetten bahsedelim yaptıkları skandaldan, veya halkbankın insan kaynaklarınıda arayabiliiriz.
-
Sanırım ölçek sorusundada cogumuz patladıktan arkadaşlar orda karesi diyomus ve cevap 1.9 imiş
-
@pied eminmisin hocam ipsec sorusu vardı mesela ağ katmanında çalışır yaptım e şıkkı hiçbiri o sorununda bir de ip sorusu vardı e şıkkı hepsi yaptım sen ne yaptın
-
@lessismore, içinde söyledi: 2017 Aralık HALKBANK Müfettiş Yardımcısı, İç Kontrolör Yardımcısı, Uzman Yardımcısı ve Servis Görevlisi Alım İlanı
4p sorusu vardi
onun cevabı dağitim yaptım ben product, promotion, tutunma vardı ama dağıtım distribution oradan yapmıştım
-
Merhaba,
Sınav sonuçları 19 Aralık 2017 Salı günü açıklanacaktır.
Sınav sonucunuzu https://halkbank.istanbul.edu.tr adresinden giriş yaparak öğrenebilirsiniz.
Bilginize
Son gelen mailde bu şekilde. -
@esra-uz 19aralik baya erken bi tarih hadi bakalim
-
Bende dağıtım yaptım hatta 4 p. Price, production, placement, promotion işletme dersinden hatırlıyorum. Dağıtım distribution oluyor ama. Ölçek sorusunda fena faka bastık desenize
-
@esra-uz çok anlamlı bir tarih olmuş